Wind Vision

εφαρμογές του Android. Που είναι αυτό;
Επιλέγεις ρυθμίσεις στο Android menu, μετά εχει την επιλογή apps ή εφαρμογές ανάλογα αν έχεις το menu αγγλικά ή ελληνικά εκεί θα ψάξεις και θα βρεις το Chrome cast

Sent from my SNE-LX1 using Tapatalk

Σε εμένα δυστυχώς δεν διορθώθηκε με αυτό τον τρόπο. Ας περιμένουμε λύση από τη wind.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Wind Vision

Σε εμένα δυστυχώς δεν διορθώθηκε με αυτό τον τρόπο. Ας περιμένουμε λύση από τη wind.

Δεν υπάρχει περίπτωση

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Δεν υπάρχει περίπτωση

Και όμως δυστυχώς υπάρχει. Μετά από επανεκκίνηση, άνοιξε το fox , δούλεψε για 5-10 δευτερόλεπτα και τέλος. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή εννοείται. Όμως σε κάθε περίπτωση αυτά είναι ημίμετρα. Έχουν κλείσει και τα δύο νούμερα, 13800 και 13700 και σε στέλνουν στο site. Και εκεί δε γράφει τίποτα.

Re: Απάντηση: Wind Vision

Παιδιά το πρόβλημα είναι Google απίστευτο...
Βγάλτε το κουτί από δίκτυο να είναι χωρίς Internet, όσοι έχετε WiFi καλύτερα να κλείσετε το modem. Βγάλε και βάλτε τον αποκωδικοποιητη από ρεύμα και αφού ξεκινήσει πάτε στις ρυθμίσεις εφαρμογές του Android και κάντε clear data cache στο chromecast.. Μετά συνδέστε στο διαδίκτυο... Παίζει

Σε εμένα λύθηκε το πρόβλημα έτσι....ευχαριστω πολύ

Sent from my iPhone using Tapatalk

εμένα δουλέψε αυτό που είπε ο φίλος

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Και όμως δυστυχώς υπάρχει. Μετά από επανεκκίνηση, άνοιξε το fox , δούλεψε για 5-10 δευτερόλεπτα και τέλος. Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή εννοείται. Όμως σε κάθε περίπτωση αυτά είναι ημίμετρα. Έχουν κλείσει και τα δύο νούμερα, 13800 και 13700 και σε στέλνουν στο site. Και εκεί δε γράφει τίποτα.

Αποσύνδεση το. Ίντερνετ το γράφω

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το είχα αποσυνδέσει όπως είχες προτείνει. Και στην επόμενη επανεκκίνηση δούλεψε για λίγο. Το έκανα πάλι, clear cache, αλλά τίποτα. Μπορεί να μην πιάνει σε όλους τους δέκτες δεν ξέρω. Εμένα κάποιες φορές ο δέκτης κολλάει πριν προλάβω να μπω στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.

Μόλις είδα ότι έβγαλαν οδηγίες για εργοστασιακές ρυθμίσεις, τις οποίες θα ήθελα να αποφύγω , αλλά δε βλέπω να τις γλιτώνω

https://www.wind.gr/vflt/?accept=1&refer=https%3A%2F%2Fwww.wind.gr%2F

Το είχα αποσυνδέσει όπως είχες προτείνει. Και στην επόμενη επανεκκίνηση δούλεψε για λίγο. Το έκανα πάλι, clear cache, αλλά τίποτα. Μπορεί να μην πιάνει σε όλους τους δέκτες δεν ξέρω. Εμένα κάποιες φορές ο δέκτης κολλάει πριν προλάβω να μπω στις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια.

Μόλις είδα ότι έβγαλαν οδηγίες για εργοστασιακές ρυθμίσεις, τις οποίες θα ήθελα να αποφύγω , αλλά δε βλέπω να τις γλιτώνω

https://www.wind.gr/vflt/?accept=1&refer=https%3A%2F%2Fwww.wind.gr%2F

Επειδή μάλλον βγάζεις το ethernet και συνδέεται και στο WiFi σου προτείνω να κλείσεις το modem και να κάνεις αυτό που περιγράφω και εγώ το Έκανα για να γλιτώσω τις εργοστασιεκεσ ρυθμίσεις. Έχω επάνω τα πάντα και δεν θέλω να α περάσω από την αρχή

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Έκλεισα modem router, βγήκε και το Ethernet, κλείσανε και όλα τα repeater. Επαφή με το ίντερνετ καμία. Και όμως δεν!!! Και εγώ είχα πάνω παρά πολλά , αλλά δυστυχώς... Το έκανα το reset.

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Έκλεισα modem router, βγήκε και το Ethernet, κλείσανε και όλα τα repeater. Επαφή με το ίντερνετ καμία. Και όμως δεν!!! Και εγώ είχα πάνω παρά πολλά , αλλά δυστυχώς... Το έκανα το reset.

OΚ επειδή θα σου κάνει πάλι update το chromecast μετά από λίγο θα στο κολλήσει πάλι.

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

OΚ επειδή θα σου κάνει πάλι update το chromecast μετά από λίγο θα στο κολλήσει πάλι.

Το έκανα δύο φορές reset και όπως είπες το κόλλησε πάλι. Το Chromecast clear cache ή διαγραφή δεδομένων θέλει; Τους μίλησα στο τηλέφωνο και είπαν κάντε το reset. Τους είπα δύο φορές το έκανα και.μετα μου λένε το πρόβλημα ισχύει ακόμα και το ψάχνουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Το έκανα δύο φορές reset και όπως είπες το κόλλησε πάλι. Το Chromecast clear cache ή διαγραφή δεδομένων θέλει; Τους μίλησα στο τηλέφωνο και είπαν κάντε το reset. Τους είπα δύο φορές το έκανα και.μετα μου λένε το πρόβλημα ισχύει ακόμα και το ψάχνουμε.

Θέλει clear cache and Data, διαγραφή δεδομένων και κορυφής μνήμης δηλαδή. Αν δείτε γενικά στο Internet φαίνεται ότι αυτό το update έχει επηρεάσει πολλούς τηλεοράσεις, STB χαμός

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Θέλει clear cache and Data, διαγραφή δεδομένων και κορυφής μνήμης δηλαδή. Αν δείτε γενικά στο Internet φαίνεται ότι αυτό το update έχει επηρεάσει πολλούς τηλεοράσεις, STB χαμός

Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο και ελπίζω να δουλέψει. Έβαλα ένα Android box που είχα με την εφαρμογή για σήμερα και όλα καλά, μικρή η διαφορά μιας και το δουλεύω με ποντίκι. Οπότε το πρόβλημα περιμένουμε να διορθωθεί απ' τη Google και όχι τη wind.

Ευχαριστούμε πολύ! Οπότε είναι αυτά που έλεγε ο ppantelis ουσιαστικά.

όσοι έκαναν αυτο6που. αναφέρθηκε μπορείτε να κάνετε cast μετά?

όσοι έκαναν αυτο6που. αναφέρθηκε μπορείτε να κάνετε cast μετά?

Ναι το cast παίζει

Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Θα το δοκιμάσω πάλι αύριο και ελπίζω να δουλέψει. Έβαλα ένα Android box που είχα με την εφαρμογή για σήμερα και όλα καλά, μικρή η διαφορά μιας και το δουλεύω με ποντίκι. Οπότε το πρόβλημα περιμένουμε να διορθωθεί απ' τη Google και όχι τη wind.

Android box με την εφαρμογή της wind ? Δώσε λεπτομέρειες...

Android box με την εφαρμογή της wind ? Δώσε λεπτομέρειες...
Έχω ένα T95x με 2gb ram και έχω κατεβάσει την έκδοση για κινητά από το play store. Δεν παίζει ta novasports βέβαια, αλλά για το υπνοδωμάτιο ή για περιπτώσεις ανάγκης όπως χθες, είναι μια χαρά. Χρειάζεται ποντίκι γιατί δε βολεύει μόνο με το τηλεκοντρόλ. Το ίδιο "κουτάκι" παίζει και novaflix με τον ίδιο τρόπο.