Wind Vision

Έχω ένα T95x με 2gb ram και έχω κατεβάσει την έκδοση για κινητά από το play store. Δεν παίζει ta novasports βέβαια, αλλά για το υπνοδωμάτιο ή για περιπτώσεις ανάγκης όπως χθες, είναι μια χαρά. Χρειάζεται ποντίκι γιατί δε βολεύει μόνο με το τηλεκοντρόλ. Το ίδιο "κουτάκι" παίζει και novaflix με τον ίδιο τρόπο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χμ, οπότε δεν τρέχει Android TV, σωστά? Γιατί εγώ με το Shield δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...

Χμ, οπότε δεν τρέχει Android TV, σωστά? Γιατί εγώ με το Shield δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...
Σωστά. Απλό Android. Δεν έχω Android TV box να δοκιμάσω. Δεν τρέχει ούτε με sideload του Android apk?

Σωστά. Απλό Android. Δεν έχω Android TV box να δοκιμάσω. Δεν τρέχει ούτε με sideload του Android apk?

Αρχικά τρέχει αλλά κολλάει και δεν σε αφήνει να κάνεις login...

Μήπως προσπαθεί να ανοίξει browser και δε βρίσκει; Έχεις βάλει και το chrome να υπάρχει; Υποθέσεις κάνω βέβαια. Αν εχει κάποιος shield ίσως να βοηθήσει περισσότερο.

Πρέπει να βάλεις έναν browser .
Μόλις τρέξεις την εφαρμογή σου ανοίγει στον browser την σελίδα της wind για να κάνεις log in και έπειτα επιστρέφει στην εφαρμογή.

Ξέρει κάποιος φίλος αν μπορούμε να κατεβάσουμε το novaflix στο box της wind?

Ναι μπορείς από το Google play store

Σε ευχαριστώ. Το κατέβασα αλλά αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αν δεν κάνεις κανονικά έξοδο από την εφαρμογή ή να την κλεισεις από το κουμπί με τον κύκλο και επιστρέψεις στην εφαρμογή της wind η εικόνα μετά από δευτερόλεπτα κολλάει και παίζει μόνο ήχος. Γυρίζεις στο novaflix κάνεις κανονικά έξοδο ,γυρίζεις wind και όλα καλά. Αυτό δεν συμβαίνει με καμία άλλη εφαρμογή που ίσως είναι ανοιχτή στις εφαρμογές μου. Ούτε και με το νετφλιξ. Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό με το novaflix?

Καλησπέρα,
πως μπορώ να βάλω ελληνικά στη γλώσσα. Πχ στην αναζήτηση μου βγάζει πληκτρολόγιο που έχει μονο λατινικούς χαρακτήρες

Καλησπέρα,
πως μπορώ να βάλω ελληνικά στη γλώσσα. Πχ στην αναζήτηση μου βγάζει πληκτρολόγιο που έχει μονο λατινικούς χαρακτήρες

Ψάξε στο play store Androidtv για Greek keyboard, έχει διαφορά, δες ποιο σε καλύπτει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Διέκοψα την υπηρεσία.
Στο συμβόλαιο λέει ότι πρέπει να επιστρέψω το box.
Έχει κάποιος εμπειρία τι γίνεται στην πράξη ;

Απάντηση: Re: Wind Vision

Διέκοψα την υπηρεσία.
Στο συμβόλαιο λέει ότι πρέπει να επιστρέψω το box.
Έχει κάποιος εμπειρία τι γίνεται στην πράξη ;

Θα σε καλέσουν για την επιστροφή.

Παιδιά, έχετε προβλήματα με τη βιβλιοθήκη των εγγραφών? Σε μένα δεν ανοίγει καθόλου το μενού με τις εγγραφές, δείχνει κενό!!!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Απλά πρέπει να περιμένετε κάμποση ώρα. Αργεί πολύ να τα ανοίξει, στην αρχή έτσι την πάτησα και γω...

Απάντηση: Re: Wind Vision

Μπα! Δε φέρνει τίποτα...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Συγνώμη μη με παρεξηγήσεις, μπορείς να πας σε ένα κανάλι να προγραμματιστείς μια εγγραφή και μετά από λίγο να ανοίξεις το my library; Στις εμφανίζει τις προγραμματισμένες εγγραφές;