Wind Vision

Με την ποιότητα των υπηρεσιών της Wind σε κινητή και internet, ευλογία είναι για τον καταναλωτή το να μεταπηδήσει σε άλλη εταιρία.

Με την ποιότητα των υπηρεσιών της Wind σε κινητή και internet, ευλογία είναι για τον καταναλωτή το να μεταπηδήσει σε άλλη εταιρία.

Δεν συμφωνώ με την άποψη σου καθώς σε ίντερνετ και τηλεφωνία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με την wind εδώ και χρόνια. Και όταν τους είχα χρειαστεί η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πολύ γρήγορη και εξυπηρετική. Με αυτά που διαβάζω βέβαια στο φόρουμ νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος με την εξυπηρέτηση και συμπεριφορά της wind καθώς άλλοι έχουν τραγικές εμπειρίες.

-bye-:operator:
Δεν συμφωνώ με την άποψη σου καθώς σε ίντερνετ και τηλεφωνία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με την wind εδώ και χρόνια. Και όταν τους είχα χρειαστεί η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πολύ γρήγορη και εξυπηρετική. Με αυτά που διαβάζω βέβαια στο φόρουμ νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος με την εξυπηρέτηση και συμπεριφορά της wind καθώς άλλοι έχουν τραγικές εμπειρίες.
δεν εισαι μονο εσυ προνομιουχος . Είμαι και εγω εδώ και 6 μηνες. Αψογη εξυπηρετηση σε σχεση με παλιοτερα (πριν 2 χρονια ημουν παλι συνδρομητης).

Re: Απάντηση: Wind Vision

οχι απλά τραγικές αν σου πω την δική μου εμπειρία θα φριξεις και από τις βλάβες αλλα και από την ποιότητα εξυπηρέτησης

Και εγώ το ίδιο. Πελάτης τους από το 1998 ,τελεστετ,Τιμ ,wind, σταθερά και κινητά , απόλυτα ευχαριστημένος...

Όλα στην wind τα έχω κι εγώ από το 2012,όποτε χρειάστηκε τεχνική υποστήριξη 2-3 φορές όλα τα χρόνια,ήταν άμεση και αποτελεσματική.
Θεωρώ όμως ότι το τηλεοπτικό τους κομμάτι θα πρέπει να το ξαναδούν καθώς υστερεί πλέον έναντι του ανταγωνισμού.

Κι εγώ άψογα όλα.. Το μόνο θέμα που έχω αντιμετωπίσει με την wind είναι κλασσικά στο οακα σε αγώνα που ίντερνετ μόνο την ώρα του αγώνα γτ ημίχρονο και πριν γιοκ, και όταν είχα βάλει vdsl κι ενώ δούλευε κανονικά κάνα 6μηνο μετά έκανε πολλές αποσυνδέσεις και γύρισα σε adsl... Η εξυπηρέτηση πάντα άψογη και άμεση.. Και η πιο οικονομική από όλες Μην αρχίσω για προβλήματα με cosmote στο κινητό της γυναίκας μου και στο σταθερό της πεθεράς μου και κρυφές χρεώσεις...

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk

Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή. Πάνω που είπα μια φορά να γράψω καλά λόγια για τη wind,αντιμετωπίζω πρόβλημα . Τη ματιασα...😂 Εδώ και τέσσερις μέρες προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myWIND για να πάρω κωδικούς για την mobile εφαρμογή της wind vision. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέσω της εφαρμογής μέσω του site της, μέσω chrome μέσω explorer μέσω firefox, διέγραψα και όλα τα cookies και ξανά δοκίμασα. Τίποτα, μου βγάζει συνεχώς παρουσιάστηκε πρόβλημα και η εγγραφή δεν προχωράει.η εξυπηρέτηση πελατών μου λέει θα το δει το τεχνικό τμήμα το τεχνικό τμήμα μου λέει δεν είμαστε εμείς για αυτό αλλά η εξυπηρέτηση πελατών.μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει;

Εμείς πάντως που έχουμε την vision τον Νοέμβρη θα την κόψουμε γιατί το πακέτο καναλιών είναι φτωχό

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Εμείς πάντως που έχουμε την vision τον Νοέμβρη θα την κόψουμε γιατί το πακέτο καναλιών είναι φτωχό

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Το πακέτο είναι φτωχό αλλά αν θες παραπάνω περιεχόμενο και το αντέχει η τσέπη σου βάζεις netflix ή novaflix και το απογειώνει.

Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή. Πάνω που είπα μια φορά να γράψω καλά λόγια για τη wind,αντιμετωπίζω πρόβλημα . Τη ματιασα...😂 Εδώ και τέσσερις μέρες προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myWIND για να πάρω κωδικούς για την mobile εφαρμογή της wind vision. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέσω της εφαρμογής μέσω του site της, μέσω chrome μέσω explorer μέσω firefox, διέγραψα και όλα τα cookies και ξανά δοκίμασα. Τίποτα, μου βγάζει συνεχώς παρουσιάστηκε πρόβλημα και η εγγραφή δεν προχωράει.η εξυπηρέτηση πελατών μου λέει θα το δει το τεχνικό τμήμα το τεχνικό τμήμα μου λέει δεν είμαστε εμείς για αυτό αλλά η εξυπηρέτηση πελατών.μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει;

Κάνε επανεκκίνηση το κινητό σου και ξαναδοκιμασε μεσα από την εφαρμογή τους γιατί σκαλωνει κάποιες φορές.

Το πακέτο είναι φτωχό αλλά αν θες παραπάνω περιεχόμενο και το αντέχει η τσέπη σου βάζεις netflix ή novaflix και το απογειώνει.
Ναι,νά πληρώνει σχεδόν 50 για 3play ας το πούμε full μαζί με νετφλιξ η novaflix ... ενώ μπορεί με 24 νά έχει και ταινίες-σειρες καί κανάλια (Discovery, Eurosport)+ αθλητικά novasports+ HBO + INTERNET+ τηλέφωνο.

Αν δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο τι να κάνει πως θα βάλει Vodafone (HBO αξίζει από τη Vodafone)

Ναι,νά πληρώνει σχεδόν 50 για 3play ας το πούμε full μαζί με νετφλιξ η novaflix ... ενώ μπορεί με 24 νά έχει και ταινίες-σειρες καί κανάλια (Discovery, Eurosport)+ αθλητικά novasports+ HBO + INTERNET+ τηλέφωνο.

24 ;;;;;

Ναι 25,05 έχει τό full tp και με το e-bill πάει 24,05.Το έχει και σέ μπαννερ στην αρχική σελίδα, τόσο τό έβαλε και γνωστός μου

Ερώτηση....Τι γίνεταιι με τα τιμολόγια? Στο Wind Vision έγινε μείωση στην τιμή λόγω μη ύπαρξης π.χ ποδοσφαίρου αυτο το δίμηνο?

Καλό! Κανονικά θα έπρεπε αλλά κάτι μου λέει πως "δεν προβλέπεται" xD.

Ερώτηση....Τι γίνεταιι με τα τιμολόγια? Στο Wind Vision έγινε μείωση στην τιμή λόγω μη ύπαρξης π.χ ποδοσφαίρου αυτο το δίμηνο?

Όχι δεν έγινε κάποια μείωση αλλά να σου πω κάτι; Ίσως δεν υπήρχε και λόγος. Δεν είδαμε μπάλα Απρίλιο Μάιο , θα δούμε Ιούνιο Ιούλιο που υπό κανονικές συνθήκες πάλι δεν θα έβλεπες. Μια η άλλη περιπου με μοναδικη απώλεια το γαλλικό πρωτάθλημα που διεκοπει οριστικά.