billpeppas
Supreme Member
Με την ποιότητα των υπηρεσιών της Wind σε κινητή και internet, ευλογία είναι για τον καταναλωτή το να μεταπηδήσει σε άλλη εταιρία.
Με την ποιότητα των υπηρεσιών της Wind σε κινητή και internet, ευλογία είναι για τον καταναλωτή το να μεταπηδήσει σε άλλη εταιρία.
δεν εισαι μονο εσυ προνομιουχος . Είμαι και εγω εδώ και 6 μηνες. Αψογη εξυπηρετηση σε σχεση με παλιοτερα (πριν 2 χρονια ημουν παλι συνδρομητης).Δεν συμφωνώ με την άποψη σου καθώς σε ίντερνετ και τηλεφωνία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με την wind εδώ και χρόνια. Και όταν τους είχα χρειαστεί η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πολύ γρήγορη και εξυπηρετική. Με αυτά που διαβάζω βέβαια στο φόρουμ νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος με την εξυπηρέτηση και συμπεριφορά της wind καθώς άλλοι έχουν τραγικές εμπειρίες.
Δεν συμφωνώ με την άποψη σου καθώς σε ίντερνετ και τηλεφωνία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με την wind εδώ και χρόνια. Και όταν τους είχα χρειαστεί η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πολύ γρήγορη και εξυπηρετική. Με αυτά που διαβάζω βέβαια στο φόρουμ νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος με την εξυπηρέτηση και συμπεριφορά της wind καθώς άλλοι έχουν τραγικές εμπειρίες.
Δεν συμφωνώ με την άποψη σου καθώς σε ίντερνετ και τηλεφωνία δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα με την wind εδώ και χρόνια. Και όταν τους είχα χρειαστεί η εξυπηρέτηση πελατών ήταν πολύ γρήγορη και εξυπηρετική. Με αυτά που διαβάζω βέβαια στο φόρουμ νιώθω εξαιρετικά προνομιούχος με την εξυπηρέτηση και συμπεριφορά της wind καθώς άλλοι έχουν τραγικές εμπειρίες.
Εμείς πάντως που έχουμε την vision τον Νοέμβρη θα την κόψουμε γιατί το πακέτο καναλιών είναι φτωχό
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή. Πάνω που είπα μια φορά να γράψω καλά λόγια για τη wind,αντιμετωπίζω πρόβλημα . Τη ματιασα...Εδώ και τέσσερις μέρες προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myWIND για να πάρω κωδικούς για την mobile εφαρμογή της wind vision. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, μέσω της εφαρμογής μέσω του site της, μέσω chrome μέσω explorer μέσω firefox, διέγραψα και όλα τα cookies και ξανά δοκίμασα. Τίποτα, μου βγάζει συνεχώς παρουσιάστηκε πρόβλημα και η εγγραφή δεν προχωράει.η εξυπηρέτηση πελατών μου λέει θα το δει το τεχνικό τμήμα το τεχνικό τμήμα μου λέει δεν είμαστε εμείς για αυτό αλλά η εξυπηρέτηση πελατών.μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και μπορεί να με βοηθήσει;
Ναι,νά πληρώνει σχεδόν 50 για 3play ας το πούμε full μαζί με νετφλιξ η novaflix ... ενώ μπορεί με 24 νά έχει και ταινίες-σειρες καί κανάλια (Discovery, Eurosport)+ αθλητικά novasports+ HBO + INTERNET+ τηλέφωνο.Το πακέτο είναι φτωχό αλλά αν θες παραπάνω περιεχόμενο και το αντέχει η τσέπη σου βάζεις netflix ή novaflix και το απογειώνει.
Ναι,νά πληρώνει σχεδόν 50 για 3play ας το πούμε full μαζί με νετφλιξ η novaflix ... ενώ μπορεί με 24 νά έχει και ταινίες-σειρες καί κανάλια (Discovery, Eurosport)+ αθλητικά novasports+ HBO + INTERNET+ τηλέφωνο.
Είναι 5,25 η έκπτωση συνδυασμού κινητής και σταθερής, σύνολο πάει στα 30,30Ναι 25,05 έχει τό full tp και με το e-bill πάει 24,05
Ερώτηση....Τι γίνεταιι με τα τιμολόγια? Στο Wind Vision έγινε μείωση στην τιμή λόγω μη ύπαρξης π.χ ποδοσφαίρου αυτο το δίμηνο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.