Εννοείς να το φλασαρεις;; Αλλιώς του περνάς apk μόνος και βάζεις.
Για όλα σίγουρα ναι εμείς που την κόψαμε την vision και την wind αλλάξαμε παροχο λειτουργούν όλα αλλά τα κανάλια είναι προσβάσιμα μέσω του live channels και όχι της wind visionΠαιδιά γειά σας.
Παρακαλώ αν γνωρίζετε, όταν σταματήσω την υπηρεσία της WindVision αλλά θα συνεχίσω όμως να είμαι στο δίκτυο της Wind internet ποιές λειτουργίες θα συνεχίζουν να δουλεύουν:
1. Θα μπορώ να βλέπω τα ελεύθερα κανάλια Digea μέσω της κεραίας μου η θα χρειαστώ να βάλω άλλο αποκωδικοποιητή και να βγάλω το κουτι της?
2. Το Netflix θα δουλεύει?
3. Τα Android apps όπως το youTube, θα είναι προσβάσιμα?
Ευχαριστώ
Εμενα οχι μετά τη λήξη του σομβολαιου μας το άφησανΑν κρατήσεις το boxακι όλα δουλεύουν όπως σε ένα android tv βέβαια το 7 ΛΟΛ!
Αλλά τα παιδιά εδώ γράφουν ότι τους το επιστρέφεις οπότε δεν ξέρω εσένα δεν σου το είπαν αυτό;
Sent using taptalk
Για όλα σίγουρα ναι εμείς που την κόψαμε την vision και την wind αλλάξαμε παροχο λειτουργούν όλα αλλά τα κανάλια είναι προσβάσιμα μέσω του live channels και όχι της wind vision
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Οχι ούτε καν δεν το έχω για main εχω το shield για πέταμα είναι αυτό μπροστά στο shieldΜ αρέσει π έχουμε και το ίδιο κινητό ΛΟΛ
Βέβαια εδώ πιο πάνω ένας ρωτούσε για φλασαρισμα, αυτό δεν το επιχείρησα)) Εξάλλου για όχι main android box μια χαρά κάνει τη δουλειά του και σκέτο.
Sent using taptalk
Χαχαχα ναι σωστά σε σχέση με το shield της wind είναι για πέταμα αυτό εννοούσαΚαλό είναι να μπαίνουν κάπου και κάποια κόμματα
"...το έχω για main, εχω το shield για πέταμα, είναι... "
Έτσι πχ βγάζει κανείς το ανάποδο νόημα! xD xD
Sent using taptalk
OKΜ αρέσει π έχουμε και το ίδιο κινητό ΛΟΛ
Βέβαια εδώ πιο πάνω ένας ρωτούσε για φλασαρισμα, αυτό δεν το επιχείρησα)) Εξάλλου για όχι main android box μια χαρά κάνει τη δουλειά του και σκέτο.
Sent using taptalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.