Wind Vision

Wind vision μου έστειλε προσφορά 15€ για τα κανάλια novasports. Αυτό που δεν είμαι σίγουρος είναι αν είναι σύνολο ή επιπλέον ….IMG_5730.png

Ετσι οπως το γραφει ειναι συνολο.

17,27 το δινει στο πενηνταρι. Με 15 παει 41 το 50ρι, και 44,90 το 100ρι. Πιο ελκυστικο παραμενει το nova με 43 το 100ρι.

• Like
Reactions: Kirikosgeorgas
Δίνει ομως απεριόριστα κινητά, που η Nova όχι. Βέβαια η Wind δεν έχει on demand και catch up στα κανάλια εθνικής εμβέλειας.

Πιστεύω ότι θα δώσει στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές κάποια στιγμή συνδρομή σε όλα τα κανάλια της EON μέσω app στο wind vision και μετά την γλύκα θα σου αποσύρει το box και θα σε αναγκάσει να πάρεις το box της EON με κάποιο αντίτιμο.

Καλησπερα...μια ερωτηση (sorry αν εχει απαντηθει)...το κουτακι της Wind Vision παιζει και σε αλλο δικτυο πχ. Vodafone...???

Πιστεύω ότι θα δώσει στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές κάποια στιγμή συνδρομή σε όλα τα κανάλια της EON μέσω app στο wind vision και μετά την γλύκα θα σου αποσύρει το box και θα σε αναγκάσει να πάρεις το box της EON με κάποιο αντίτιμο.
Kαι γιατί να σου δώσουν box της EON, όταν το box της Wind Vision δουλεύει κανονικά το EON TV app και παράλληλα NETFLIX, που το EON SMart Box δεν δουλεύει...
Το πολύ πολύ να μας το αναβαθμίσουν σε EON....
Μονο να μην χάσουμε "MTV 90s, Nautical Channel, Rise TV,... και κάποια άλλα θεματικά κανάλια που αυτή τη στιγμή δεν τα έχει η EON TV ...

Kαι γιατί να σου δώσουν box της EON, όταν το box της Wind Vision δουλεύει κανονικά το EON TV app και παράλληλα NETFLIX, που το EON SMart Box δεν δουλεύει...
Το πολύ πολύ να μας το αναβαθμίσουν σε EON....
Μονο να μην χάσουμε "MTV 90s, Nautical Channel, Rise TV,... και κάποια άλλα θεματικά κανάλια που αυτή τη στιγμή δεν τα έχει η EON TV ...

Δηλαδή θα σταματήσει να παίζει το wind vision ; Και θα κάνουν το app της EON να μπουταρει αυτόματα ;

Οσοι εχετε στην wind ρουτερ Technicolor TG788v v3 μπορουμε να δουμε πουθενα στο interface του τα στατιστικα της γραμμης η ειναι κλειδωμενα?

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το wind vision app σε ένα android tv box (A95x F3 slim) συνδεδεμένο σε τηλεόραση, πέραν του wind vision box. Εμφάνισε όμως πρόσφατα μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές (ναι είναι rooted). Παρόλο που έχω απενεργοποίησει το root switch δεν παίζει το vision app. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το wind vision app σε ένα android tv box (A95x F3 slim) συνδεδεμένο σε τηλεόραση, πέραν του wind vision box. Εμφάνισε όμως πρόσφατα μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές (ναι είναι rooted). Παρόλο που έχω απενεργοποίησει το root switch δεν παίζει το vision app. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Ασχετη ερωτηση αλλα πανω σε αυτο. Εγω νομιζα μπορεις να το εχεις στο μποξακι της γουιντ και σε app σε κινητο/ταμπλετ. Παιζει και σε αλλο μποξακι πχ μπορω να το βαλω στο mi box s?

Όχι, για αυθεντικό android tv box δεν υπάρχει εφαρμογή. Αυτό που λέω εγώ είναι κινέζικο κουτάκι χωρίς αυθεντικό λογισμικό.

Τα μηνύματα τα έχετε δει; Αναφέρει αποκλειστικές προσφορές. Έχει πάρει κανείς κάτι;