gtaramigos
Established Member
- 21 November 2011
- 247
Kαι γιατί να σου δώσουν box της EON, όταν το box της Wind Vision δουλεύει κανονικά το EON TV app και παράλληλα NETFLIX, που το EON SMart Box δεν δουλεύει...Πιστεύω ότι θα δώσει στους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές κάποια στιγμή συνδρομή σε όλα τα κανάλια της EON μέσω app στο wind vision και μετά την γλύκα θα σου αποσύρει το box και θα σε αναγκάσει να πάρεις το box της EON με κάποιο αντίτιμο.
Καλησπερα...μια ερωτηση (sorry αν εχει απαντηθει)...το κουτακι της Wind Vision παιζει και σε αλλο δικτυο πχ. Vodafone...???
Δηλαδή θα σταματήσει να παίζει το wind vision ; Και θα κάνουν το app της EON να μπουταρει αυτόματα ;Kαι γιατί να σου δώσουν box της EON, όταν το box της Wind Vision δουλεύει κανονικά το EON TV app και παράλληλα NETFLIX, που το EON SMart Box δεν δουλεύει...
Το πολύ πολύ να μας το αναβαθμίσουν σε EON....
Μονο να μην χάσουμε "MTV 90s, Nautical Channel, Rise TV,... και κάποια άλλα θεματικά κανάλια που αυτή τη στιγμή δεν τα έχει η EON TV ...
ΠιθανόνΔηλαδή θα σταματήσει να παίζει το wind vision ; Και θα κάνουν το app της EON να μπουταρει αυτόματα ;
Αυτο ναι το εχω δει στο broadband. Πιο πολυ ενδιαφερομουν για attenuation, SNR κλπTechnicolor MediaAccess TG789vac v2
Line Rate
11.25 Mbps 112.64 Mbps
Ασχετη ερωτηση αλλα πανω σε αυτο. Εγω νομιζα μπορεις να το εχεις στο μποξακι της γουιντ και σε app σε κινητο/ταμπλετ. Παιζει και σε αλλο μποξακι πχ μπορω να το βαλω στο mi box s?Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το wind vision app σε ένα android tv box (A95x F3 slim) συνδεδεμένο σε τηλεόραση, πέραν του wind vision box. Εμφάνισε όμως πρόσφατα μήνυμα ότι δεν παίζει σε rooted συσκευές (ναι είναι rooted). Παρόλο που έχω απενεργοποίησει το root switch δεν παίζει το vision app. Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Όχι δεν έχουν στείλει άλλοΤα μηνύματα τα έχετε δει; Αναφέρει αποκλειστικές προσφορές. Έχει πάρει κανείς κάτι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.