Kirikosgeorgas
AVClub Enthusiast
- 9 March 2019
- 1,095
Κλασικό πρόβλημα! Δυστυχώς.Ζωντανά κανάλια προφανώς εννοείς την εφαρμογή live channels, σωστά; Την κατέβασα. Κάνει κανονικά αναζήτηση, βρίσκει τα κανάλια αλλά δεν τα αποθηκεύει.

Κλασικό πρόβλημα! Δυστυχώς.Ζωντανά κανάλια προφανώς εννοείς την εφαρμογή live channels, σωστά; Την κατέβασα. Κάνει κανονικά αναζήτηση, βρίσκει τα κανάλια αλλά δεν τα αποθηκεύει.
Μέχρι 180 ώρες προγραμματισμενων εγγραφών σε Cloud, (όχι σε εξωτερικό σκληρό δίσκο), που έχεις δικαίωμα να τις κρατήσεις και να τις δεις μέχρι και τρεις μήνες μετά την ημερομηνία εγγραφής, καθώς μετά αυτόματα σβήνουν από το Cloud, όταν συμπληρώσουν 3
Κάτι που δεν ισχύει για τα novasports εννοείται...Ότι μπορείς να γράφεις ένα πρόγραμμα από το box, και να το βλέπεις από οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχεις το windvision
Καλή φάση ειναι
Κάτι που δεν ισχύει για τα novasports εννοείται...
Κανε απενεργοποίηση το wind vision και δοκίμασε το live channels. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και δες αν λειτουργεί.Κλασικό πρόβλημα! Δυστυχώς.![]()
Δεν λειτουργεί τα εχω δοκιμάσει όλα.Κανε απενεργοποίηση το wind vision και δοκίμασε το live channels. Αν σου αρέσει να πειραματίζεσαι και δες αν λειτουργεί.
έχω προσπαθήσει να το συνδέσω με τον υπολογιστή αλλά δεν το έχω καταφέρει. το έχει καταφέρει κανείς;Δυστυχώς δεν έχω βρει κάτι![]()
Το όνομα wind ξέχασε το. Όπως είναι λογικό σιγά μην πληρώνει λεφτά για τα δικαιώματα χρήσης. Άρα θα υπάρξει ενσωμάτωση των πακέτων με τις ήδη υπάρχουσες τιμές. Όποτε μην ελπίζετε ότι θα παραμείνετε στα ίδια λεφτά που πληρώνετε.Εννοείται ότι θα κάνει Rebranding σε EON TV, αλλά όχι σε "EON TV-Nova", αλλά σε "EON TV-Wind Vision", όπου θα μπουν και τα κανάλια "NovaCinema/NovaLife" και προφανώς θα εμπλουτιστουν και τα άλλα θεματικά χαρτοφυλάκια με νέα κανάλια και On Demand υπηρεσίες... Και με τη σειρά της και η "EON TV-Nova" θα μπορεί να προσφέρει συνδυαστικές υπηρεσίες που θα εμπεριέχουν και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.
Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Η ενοποίηση θα χωριστεί σε 3 φάσεις, όπως έγινε και με τη Cyta:Εννοείται ότι θα κάνει Rebranding σε EON TV, αλλά όχι σε "EON TV-Nova", αλλά σε "EON TV-Wind Vision", όπου θα μπουν και τα κανάλια "NovaCinema/NovaLife" και προφανώς θα εμπλουτιστουν και τα άλλα θεματικά χαρτοφυλάκια με νέα κανάλια και On Demand υπηρεσίες... Και με τη σειρά της και η "EON TV-Nova" θα μπορεί να προσφέρει συνδυαστικές υπηρεσίες που θα εμπεριέχουν και υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας...
Το όνομα wind ξέχασε το. Όπως είναι λογικό σιγά μην πληρώνει λεφτά για τα δικαιώματα χρήσης. Άρα θα υπάρξει ενσωμάτωση των πακέτων με τις ήδη υπάρχουσες τιμές. Όποτε μην ελπίζετε ότι θα παραμείνετε στα ίδια λεφτά που πληρώνετε.
Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Η ενοποίηση θα χωριστεί σε 3 φάσεις, όπως έγινε και με τη Cyta:
1) Οι υπηρεσίες της Wind και της Nova σε επίπεδο τιμοκαταλόγου θα ενοποιηθούν (λογικο είναι να διατηρηθούν τα νέα προγράμματα της Nova). Νέες συνδέσεις πιθανώς πλέον θα προστίθενται μόνο στην Wind.
2) Οι πελάτες της Wind Vision θα περάσουν σε EON
3) Οι πελάτες της Nova θα περάσουν σταδιακά στα ενιαία συστήματα κινητής και σταθερής της Wind.
Το 2 είναι αρκετά εύκολο να γίνει λόγω Android TV. Τα υπόλοιπα δυο και ιδίως το 3, θα πάρουν αρκετό καιρό για να ολοκληρωθούν.
Δεν θα σε αναγκάσει κανένας στο τέλος του συμβολαίου αν σου προτείνουν 10€ για ανανέωση απλώς φεύγεις.εγω που δινω 4 ευρω για wind vision πως ειναι δυνατον να με αναγκασουν να δωσω 10 για εον;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.