Δικαίωμα θα έχουν μόνο αυτοί που θα έχουν ενεργή Wind vision έως και τις 31-12-2022 (που θα κλείσει η πλατφόρμα), καθώς από τις 01-01-2022 και για 2 μήνες θα έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν την σύμβαση ατελώς, διότι η υπηρεσία είναι συνδυαστική και μπορούν να αλλάξουν παροχο Ίντερνετ, εφόσον το επιθυμούν και δεν τους γίνει κάποια καλύτερη προσφορά για να παραμείνουν.Εγώ έχω περιέργεια όταν ολοκληρωθεί η συγχώνευση αν αυτοί που είναι στη wind θα έχουν το δικαίωμα να φύγουν
Ναι και αφου δεν το ζητησαν πισω το χρησιμοποιω για cosmote, eon, disney, vodafone tv, amzon και σερφαρισμα και παει καλυτερα απο ενα mibox που επισηϛ ειχα. Συνδεμενο σε μια υποτιθεμενη smart jvc 55αρα χωριϛ ιδιαιτερεϛ επιδοσειϛ και την εκανε λειτουργικη...Το box που έδινε η wind για το wind vision ήταν 2gb ram και 8 εσωτερική;
EON Entry; Kαινούργιο πακέτο είναι αυτό;Έγινε η πολυπόθητη προσφορά,eon entry και sports με 9.90 και μάλιστα χωρίς αλλαγή ταχύτητας,με 24άρα
Πως θα παίζει με 24αρα αυτο προβληματίζει.Πηρα τηλ στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι είναι ειδική προσφορά με τα βασικά κανάλια συν τα novasports,
9,90 όσο πλήρωνα wind vision full pack,στέλνουν κουτί eon και θα παίζει με 24αρα
Όπως έπαιζε η wind vision, let's hope soΠως θα παίζει με 24αρα αυτο προβληματίζει.
Θα δείξει τότε,θα σας πω μόλις παραλάβω το box eon..Δεν είναι το ίδιο.
Προσοχή γιατί βλέπω EON Entry. Δεν ξέρουμε τι διαφορές έχει από το απλό EON, προσωπικά ποντάρω ότι λείπουν τα CinemaΈγινε η πολυπόθητη προσφορά,eon entry και sports με 9.90 και μάλιστα χωρίς αλλαγή ταχύτητας,με 24άρα
Μα προφανώς και δεν έχει cinema.Προσοχή γιατί βλέπω EON Entry. Δεν ξέρουμε τι διαφορές έχει από το απλό EON, προσωπικά ποντάρω ότι λείπουν τα Cinema
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.