Windows 7 Beta - Κατεβάστε τώρα το νεο λειτουργικό της Microsoft

Re: Απάντηση: Re: Windows 7 Beta - Κατεβάστε τώρα το νεο λειτουργικό της Microsoft

Φίλε akren ευχαριστώ.
Απ´ότι είδα είναι beta, αλλά θα το βάλω σε ένα tripple-boot pc που έχω φτιάξει στη δουλειά και θα το δοκιμάσω...

Φιλικά
Γιώργος.

Μην σας ξεγελά το πόσο της μνήμης που δείχνει ότι χρησ. το λειτουργικο. Να το πω πρόχειρα τα vista και τα 7 έχουν μηχανισμο που καταλαμβάνει κομμάτι της μνήμης προκαταβολικά χωρις να το χρειάζονται ώστε να το "παρέχουν" άμεσσα σε όποια εφαρμογή το χρειαστεί...
Τα 7 θα είναι τα vista όπως θα θέλαμε να είχαν βγει εξ αρχης....

Τα 7 θα είναι τα vista όπως θα θέλαμε να είχαν βγει εξ αρχης....
Σωστό αυτό Στράτο! Αλλά γιατί να βγάλουν καινουργιο λειτουργικό και να μην διορθώσουν το ηδη υπάρχον με service pack ???

Παιζουν με τα νευρα μας και με την τσέπη μας... Αμα ειναι να βγαζουν καθε 3 χρονια νεο OS....:grandpa:

Το Service Pack 2 των Vista παρολο που ειναι beta ακομα, εγώ το έχω εγκαταστήσει στο κύριο PC μου εδώ και 1,5 μηνα και παει σφαίρα! Σαν να ειχα τα XP! Μεταφορφώνει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τα Vista σαν μια προ-seven έκδοση...:a0210:

Με τον ρυθμό που τρέχει το hardware, 3 χρόνια είναι πολύ... εδώ η adobe βγάζει καινούριο photoshop κάθε χρόνο... Και κανείς δεν υποχρεώνει κάποιον να αλλάξει το λειτουργικό του αν με το υπάρχον κάνει την δουλειά του... Εδώ κάποιοι χρησιμοποιούν ακόμα millenium και 2000pro...

Απάντηση: Re: Windows 7 Beta - Κατεβάστε τώρα το νεο λειτουργικό της Microsoft

Σωστό αυτό Στράτο! Αλλά γιατί να βγάλουν καινουργιο λειτουργικό και να μην διορθώσουν το ηδη υπάρχον με service pack ???
μα ειναι προφανες,διοτι στην ουσια ειχε δυο,ενα τα xp που ηθελαν οι χρηστες και ενα τα vista που ηθελε η ms.

εφτιαξε τα seven και δεν γυρναμε πισω,ουτε καν για την 32bit...ειναι καιρος να καταλαβουν ολοι οτι η εποχη των 32bitων εφαρμογων περασε.

μακαρι να ειναι ετσι και ητελικη εκδοση,προβληματα βεβαια θα υπαρξουν αλλα ρε την τρελα μου μεσα αυτα τα επτα εχουν μια ανεση,μια
αποκρισιμοτητα που σε τρελαινει ευχαριστα.

ασε που ο explorer 8 beta πεταει...παει και ο firefox,του εβαλα δολωμα :flipout:

Mπορουν να μπουν σε δευτερο παρτιτιον ενος σκληρου που εχει ηδη vista 64bit?
Aπο drivers θα βρουμε ?
Εχετε δοκιμασει καποια προγραμματα για να δειτε συμβατοτητα και τι γινεται με αντιβιοτικα ?

Έχω την εντύπωση ότι μπαίνουν κανονικά σε δεύτερο partition, αν και δεν το έχω δοκιμάσει.

Drivers βρήκε μόνο του για όλα τα εξαρτήματα του μηχανήματος (ηλικίας περίπου 2 ετών).

Το NOD32 (64bit) μπήκε πάνω απροβλημάτιστα.

Προσπαθησα κι εγω να τα βαλω πριν απο λιγο (κατεβασα την επισημη beta απο microsoft) αλλα δυστυχως δεν θελουν να εγκατασταθουν με τιποτα !!!
Αρχιζουν την εγκατασταση αλλα καπου στη μεση ΜΠΛΕ οθονη με ενημερωνει οτι κατι δεν παει καλα με το σκλξρο ή καποιο προβλημα με εξωτερικη συσκευη usb !!!
Γ@#$ω τα windows ....

Σε σχέση με τα 32bit τα 64bit ειναι ΠΟΛΥ πιο απαιτητικα σε επιδόσεις ???

Επισης, απο μεγεθος ποσο περιπου ειναι ??? Μπορουν για παράδειγμα να μπουν σε ενα netbook ?:grandpa:

με μπριζωσατε βραδιατικα.... και πανω που ειχα αρχισει να ανεχομαι τα vista...
αχ σαν τα ΧP με SP3 δεν ειναι τιποτα, αλλα αν ειναι οσο καλα οσο λετε.... αξιζουν μια προσπαθεια.
ας ειναι καλα το rapidshare.......και τα εξτρα parts που μου περισευουν για pc πειραματισμων. :D

Απάντηση: Re: Windows 7 Beta - Κατεβάστε τώρα το νεο λειτουργικό της Microsoft

Επισης, απο μεγεθος ποσο περιπου ειναι ??? Μπορουν για παράδειγμα να μπουν σε ενα netbook ?:grandpa:

χρειαζονται ενα partition περιπου στα 15-16GB,εσυ βαλε 20GB.
αυτην την στιγμη μου πιανουν ενα χωρο περιπου στα 13GB.

2.44GB ειναι η απλη 3.15GB η 64bit,εαν εννοεις αυτο.

για το notebook δεν ξερω να σου απαντησω σιγουρα.

παιδες οσοι δουλευτε καποια ειδικα προγραματα,δειτε πρωτα εαν δουλεουν

Κι ένα screenshot από εδώ, σε σημερινή εγκατάσταση της 64bit έκδοσης (είχα και την 32bit πριν, όταν "διέρρευσε" τέλη Δεκεμβρίου),

@Γιαννης Σπυρου
Μήπως έχεις τίποτα διάταξη RAID ή ενεργοποιημένο το AHCI στο BIOS; Συνήθως σε κάτι τέτοια δημιουργείται πρόβλημα, και τουλάχιστον για RAID πρέπει να βάλεις τους δικούς του driver την ώρα της εγκατάστασης.

Last edited:
Re: Απάντηση: Windows 7 Beta - Κατεβάστε τώρα το νεο λειτουργικό της Microsoft

Win7 rocks!!!! τα εχω ήδη αρκετες μέρες και πανε σφαίρα...

οπως το πες καμια σχεση με τα αθλια svista πολυ πιο γρηγορα και λιγοτερα απαιτητικα και μιλαμε για Beta

εντυπωσεις απο την 64bit?

Νωρίς είναι ακόμα, αλλά αρκετά γρήγορη την βλέπω, προβλήματα με driver δεν είχα (πχ εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα ο driver της Skystar HD2, αλλά και της Terratec HT PCI για επίγεια λήψη), ακόμα πρόβλημα με κάποιο πρόγραμμα δεν βρήκα (δεν έχω προλάβει να βάλω αρκετά ακόμα). Να σημειώσω όμως ότι πριν μερικές ημέρες, έχοντας την 32bit έκδοση, πήγα να βάλω το Virtual-Clonedrive της Slysoft (για να έχω ένα virtual dvd drive) και ουσιαστικά κόλλησε η εγκατάσταση, ο driver δεν έβγαινε καν και φυσικά δεν δούλευε (δεν έκλειναν καν τα windows από μόνα τους). Το διόρθωσα χειροκίνητα μεν, αλλά προφανώς χρειάζεται προσοχή σε τέτοια software (κάπου διάβασα ότι και με τα Daemon tools υπάρχει πρόβλημα) μέχρι να έχουν εγγενή υποστήριξη των Win 7.

ΥΓ. Παρεμπιπτόντως, το φόρουμ κυριολεκτικά σέρνεται εδώ!!

Η microsoft κατάλαβε ότι εμπορικα τα vista έχουν αποτύχει, ο κόσμος πια έχει συνδέσει άρικτα τα vista με τα svista. Η μόνη λύση ήταν να επισπεύσουν το νέο λειτουργικό με νέο όνομα που στην ουσία θα διορθώνει όσα είχαν ακουστεί για τα vista χωρίς ουσιαστικά να παρουσιάζει κάτι πραγματικά καινούργιο... και από ότι φαίνεται θα τα καταφέρει...