Windows 7 Media Center. Ποιό πακέτο codecs?

Ωραια, το βρηκαμε λοιπον!

Δεν υποστηριζεται απο τον mp της τηλεορασης μου ο συγκεκριμενος τυπος αρχειου, ΟΚ, απολυτως αποδεκτο.

For the record, την συγκεκριμενη ταινια την επαιξα με Windows Media Player 64bit με το τελευταιο shark007 πακετο codecs και την τηλεοραση -ως extended desktop- δευτερη οθονη ρυθμισμενη στα 24Hz ακριβως (custom) απο το nVidia control panel, και επαιξε μια χαρα, αψογα, χωρις κανενα απολυτως προβλημα!

Επιστρεφοντας στο θεμα να πω τελειωνοντας οτι το συγκεκριμενο πακετο codecs που εγκατεστησα (2.8.8 Final of the Win7codecs + x64 Components v2.9.1 by Shark007) εχει συμπεριφερθει μια χαρα μεχρι τωρα, χωρις να μου δημιουργησει κανενα προβλημα, η δε ποιοτητα του εμενα προσωπικα μου φαινεται τρομερη! Βεβαια εγω δεν εχω και μεγαλη εμπειρια.

Θα δοκιμασω και κανενα αλλο παντως και κυριως θα ψαξω εκεινο το madvr.



Υσ: τελικα αυτη την ερωτηση για το mp της τηλεορασης δεν την απαντησε κανεις αλλος... θα την ρωτησω και στο αντιστοιχο νημα της τηλεορασης
 
Re: Απάντηση: Windows 7 Media Center. Ποιό πακέτο codecs?

Για να πει κανείς για τον εσωτερικό media player της G30 πρέπει να κάνει σοβαρή σύγκριση με τους sw media players.

Θα είχε αρκετό ενδιαφέρον μια τέτοια δοκιμή..

I see...

Απο τον τροπο που το γραφετε αντιλαμβανομαι οτι δεν εχει γινει καμμια τετοια σοβαρη συγκριση μεχρι τωρα! Αντιλαμβανομαι σωστα?! Εννοειτε συγκριση μεταξυ του συγκεκριμενου ενσωματωμενου media player της συγκεκριμενης τηλεορασης (και των sw players), ή γενικοτερα (και για αλλες τηλεορασεις) ? Και πως ειναι δυνατον να μην εχει γινει ποτε κατι τετοιο?! Δηλαδη οι κατοχοι πανε απλα και αγοραζουν εξωτερικους media players ή βασανιζονται με software players και ολες αυτες τις ρυθμισεις τους?! Χωρις πρωτα να ελενξουν ΑΝ ο εσωτερικος mp τους καλυπτει εστω στα βασικα?

By the way, δεν βρηκα πουθενα κανενα τεχνικο χαρακτηριστικο για τον ενσωματωμενο media player της Panasonic G30. Που μπορω να βρω καποια στοιχεια, ξερετε?

Συγνωμη για το off topic αλλα σε αυτα τα θεματα το ενα φερνει το αλλο.

Ευχαριστω πολυ!
 
Last edited:
Έκανα format στον υπολογιστή και του έβαλα win7-64bit τι codec να βάλω για να δουλεύουν όλα καλά έχω αγοράσει και coreAVC πως θα το σετάρω να παίζει mkv σωστά με υπότιτλους.
 
προφανώς θες να παίζεις στο Windows 7 media center οποτε μιλάμε για
WMP έτσι?

καλυτερη all-in one λυση ειναι το πακέτο του Shark007

παρότι έχεις 64bit θα κάνεις install και τις x32 &x64 εκδόσεις.