Windows 7 RC

Αμα βαλω την 7600.16385 εκδοση και μετα βγει η καινουρια retail μπορω να την περασω με απλο update χωρις να κανω format?

Όλα και κάτι θα βγεί για να κάνεις update, αλλά η καθαρές λύσεις είναι πάντα οι καλύτερες.....

Διαβασα οτι με τα w7 πρεπει να εχεις τους τελευταιους οδηγους.Πρεπει να κατεβασω εκτος απο τον τελευταιο οδηγο της καρτας ηχο& γραφικων και της motherboard και καμιας αλλης συσκευης?
Επισης τι ειναι καλυτερο να περασω αμα εχει βγει οδηγο για w7 η για vista?σκεφτηκα οτι οι drivers gia ta w7 ισως ειναι beta...

Καλησπερα μολις περασα τα windows 7 32βιτ....Εχω την εξης απορια,μολις γινονταν install κατα το format μου ζητησε να βαλω password στον χρηση που εφτιαξε χωρις ομως τρα να μπορω να τον βγαλω...Λεει ειναι ο administrator και δεν γινεται.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω?

Το διορθωσα αυτο...τωρα εχω αλλο προβλημα!Εκανα install ton τελευταιο οδηγο της καρτας γραφικων μου(randeon xseries 1950pro) για vista και περαστηκαν απο οσο λεει ολα με επιτιχια εκτος απο το catalyst control center που ενω το ενφανιζει με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας δεν ανοιγει...
Αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι παντου στο ιντερνετ και στα προγραμματα εχει αλλαξει το μεγεθος και η γραματοσειρα(Mozzila χρησειμοποειω),οτι και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το διορθωσω...

Οταν εκανα μαλιστα format και ειμουν στο σημειο να επιλεξω διαμερισμα,παταω delete στο κυριως διαμερισμα οπως στα xp Και μετα New,και μου δημιουργησε ενα δικο του διαμερισμα 100mb για να περασει λεει κατι για ta windows,ομως το διεγραψα και το αφησα unspesifided κατι οπως αν του πατησεις delete και μετα οχι new...Πειραζε αυτο που εκανα?

Μπα, αν ξέρεις τον κατασκευαστή καλύτερα απευθείας εκεί.

Τουλαχιστον στα Intel Mac που είδα, το βασικό hardware είναι προφανώς ''κλασικό'' (πχ κάρτα ήχου Realtek) οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπλέξεις καθόλου με την Apple (η οποία έτσι κι αλλιώς πέραν κάτι πακέτων που βγάζει δεν ασχολείται και πολύ με το θέμα των drivers για Win).

Εγω παντως αυτό έκανα (αλλα, όπως λεει και ο Κούλης, δεν ειμαι απλός κορόιδο αλλά μεγάλο κορόιδο - ειναι απολαυστικά τα Μύδια tm :p)

Στα MacBook πάντως τουλάχιστον (το ίδιο δεν ισχύει και στα desktop πλέον; ), τι εστι Apple Hardware πλέον; Μάλλον μόνο η οθόνη, το πληκτρολόγιο και το trackpad. Κατα τα λοιπά ενα κανονικό PC είναι (intel, nvidia, realtek κλπ).

Εγω παντως αυτό έκανα (αλλα, όπως λεει και ο Κούλης, δεν ειμαι απλός κορόιδο αλλά μεγάλο κορόιδο - ειναι απολαυστικά τα Μύδια tm :p)

Στα MacBook πάντως τουλάχιστον (το ίδιο δεν ισχύει και στα desktop πλέον; ), τι εστι Apple Hardware πλέον; Μάλλον μόνο η οθόνη, το πληκτρολόγιο και το trackpad. Κατα τα λοιπά ενα κανονικό PC είναι (intel, nvidia, realtek κλπ).

Σόρρυ, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να κάνεις μιά μετάφραση?
Ανεξάρτητα απ' αυτό, νομίζετε ότι αξίζει να προ-παραγγείλει κανείς τα Win7, πχ απ' το Amazon στη τιμή που δίνουν ή, να περιμένουμε να έρθουν στα "μαγαζιά" (only for a new pc), όπως έγινε με τα XP/Vista?

Τι λες καλέ; Τόσα λεφτά δίνει ο κόσμος για Apple Hardware και μετά θα πάνε στην κάθε Realtek για drivers? Κορόιδα είναι; ;)

Από τη στιγμή που η apple στράφηκε στην intel, η φράση "apple hardware" είναι μάλλον άκυρη. Τα Macs είναι πλέον κανονικά pc-ιά, με πιο μουράτο design και το μηλαράκι από πάνω.

Απάντηση: Re: Windows 7 RC

Σόρρυ, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να κάνεις μιά μετάφραση?
Ανεξάρτητα απ' αυτό, νομίζετε ότι αξίζει να προ-παραγγείλει κανείς τα Win7, πχ απ' το Amazon στη τιμή που δίνουν ή, να περιμένουμε να έρθουν στα "μαγαζιά" (only for a new pc), όπως έγινε με τα XP/Vista?

Συγνώμη, εννοείς ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιμένεις να ξανά-δώσεις χρήματα στη Microsoft? Εγώ εγκατέστησα τα RTM Win7 και τελικά ΔΕΝ θα πετάξω από το παράθυρο το περσινό μου λάπτοπ, μαζί με το οποίο πλήρωσα υποχρεωτικά και για τα VISTA...

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Windows 7 RC

Συγνώμη, εννοείς ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιμένεις να ξανά-δώσεις χρήματα στη Microsoft? Εγώ εγκατέστησα ...
Δυστυχώς για μένα, αυτό εννοώ.
Θέλω ένα σταθερό και ενήμερο pc που να είναι εργαλείο και όχι πειραματόζωο. Δεν έχω άλλωστε και το χρόνο για πειράματα. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω μ' αυτό, συμπεριλαμβανομένης και της διασκέδασης.

Last edited by a moderator:
Από τη στιγμή που η apple στράφηκε στην intel, η φράση "apple hardware" είναι μάλλον άκυρη. Τα Macs είναι πλέον κανονικά pc-ιά, με πιο μουράτο design και το μηλαράκι από πάνω.

Ισως είναι ώρα να κάνει πια το λογότυπό της "κερασάκι"!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Windows 7 RC

Δυστυχώς για μένα, αυτό εννοώ.
Θέλω ένα σταθερό και ενήμερο pc που να είναι εργαλείο και όχι πειραματόζωο. Δεν έχω άλλωστε και το χρόνο για πειράματα. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω μ' αυτό, συμπεριλαμβανομένης και της διασκέδασης.

Κι εγώ φίλε μου θέλω τα ίδια πράγματα, τα οποία η αγαπητή εταιρία MICROSOFT με κανένα τρόπο δεν μου έχει εξασφαλίσει όλα αυτά τα χρόνια και τις φορές που ΠΛΗΡΩΣΑ υποχρεωτικά το λειτουργικό της. Τα windows 7 φαίνεται να είναι η μοναδική εξαίρεση, αλλά πλέον κανείς δεν θέλει να πιστέψει τον Ψεύτη βοσκό :)
Πάντως, το ότι θα έχεις στα χέρια σου μια απόδειξη αγοράς με τριψήφιο νούμερο, δυστυχώς ΔΕΝ θα σου εξασφαλίσει σταθερό και ενήμερο pc. Επανειλημμένα έχω αντιμετωπίσει ΠΟΛΛΑ προβλήματα με προ-εγκατεστημένα windows, ας αφήσουμε απ' έξω τη διαδικασία "ενεργοποίησης" προηγούμενων εκδόσεων, και συχνά άνθρωποι που ασχολούνται καταφεύγουν στην "πειρατεία" όχι για οικονομικούς αλλά τεχνικούς λόγους.
Εύχομαι, τα πειράματα τα οποία έχουμε υποστεί όλοι μας από τη μεγάλη και φιλάνθρωπη εταιρία να βρουν αίσιο τέλος στα windows 7, από τα οποία έχω θετική εμπειρία μέχρι τώρα.