pizza1993
New member
Αμα βαλω την 7600.16385 εκδοση και μετα βγει η καινουρια retail μπορω να την περασω με απλο update χωρις να κανω format?
Αμα βαλω την 7600.16385 εκδοση και μετα βγει η καινουρια retail μπορω να την περασω με απλο update χωρις να κανω format?
Εγω παντως αυτό έκανα (αλλα, όπως λεει και ο Κούλης, δεν ειμαι απλός κορόιδο αλλά μεγάλο κορόιδο - ειναι απολαυστικά τα Μύδια tm)
Στα MacBook πάντως τουλάχιστον (το ίδιο δεν ισχύει και στα desktop πλέον; ), τι εστι Apple Hardware πλέον; Μάλλον μόνο η οθόνη, το πληκτρολόγιο και το trackpad. Κατα τα λοιπά ενα κανονικό PC είναι (intel, nvidia, realtek κλπ).
Τι λες καλέ; Τόσα λεφτά δίνει ο κόσμος για Apple Hardware και μετά θα πάνε στην κάθε Realtek για drivers? Κορόιδα είναι;![]()
Σόρρυ, αλλά δεν κατάλαβα τίποτα. Μπορείς να κάνεις μιά μετάφραση?
Ανεξάρτητα απ' αυτό, νομίζετε ότι αξίζει να προ-παραγγείλει κανείς τα Win7, πχ απ' το Amazon στη τιμή που δίνουν ή, να περιμένουμε να έρθουν στα "μαγαζιά" (only for a new pc), όπως έγινε με τα XP/Vista?
Δυστυχώς για μένα, αυτό εννοώ.Συγνώμη, εννοείς ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επιμένεις να ξανά-δώσεις χρήματα στη Microsoft? Εγώ εγκατέστησα ...
Από τη στιγμή που η apple στράφηκε στην intel, η φράση "apple hardware" είναι μάλλον άκυρη. Τα Macs είναι πλέον κανονικά pc-ιά, με πιο μουράτο design και το μηλαράκι από πάνω.
Δυστυχώς για μένα, αυτό εννοώ.
Θέλω ένα σταθερό και ενήμερο pc που να είναι εργαλείο και όχι πειραματόζωο. Δεν έχω άλλωστε και το χρόνο για πειράματα. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω μ' αυτό, συμπεριλαμβανομένης και της διασκέδασης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.