Windows 7 RC

LOOOOL

Μετα απο 125 θεματα για Invites αυτό σε μάρανε :p

Ελα τωρα, πες μας αν εσκάσε μύτη σήμετα και το original ISO από MS για την RTM και ασε τα ψόφια. :p

codename: ZUKO

γινεται να κανεις upgrate απο την 7100 στην 7600?? γιατι μου λεει οτι λογω διαφορετικης γλωσσας δεν γινεταί. και τα δυο ειναι σε English με Greek language pack

Re: Απάντηση: Windows 7 RC

γινεται να κανεις upgrate απο την 7100 στην 7600?? γιατι μου λεει οτι λογω διαφορετικης γλωσσας δεν γινεταί. και τα δυο ειναι σε English με Greek language pack

Kανονικά όχι δεν γίνεται....

Αλλά αν κάνεις δεξί κλικ στο setup και του θέσεις το compatibility σε Vista και το τρέξεις ως Administrator, θα το κάνει......:flipout:-bye-

και θα τρεχουν κανονικα μετα?? τελικα εβαλα την 7600 στο HTPC αλλα δε με ενθουσιαζει!!! ευτυχως που κρατησα τα vista σε αλλο partition. ασε που ακομα και τα 32bit vista μου τρεχουν καλυτερα απο τα 64bit windows 7( στο labtop καλα πανε αλλα σε desctop....αντε παλι παιδεμα με την καρτα ηχου)

Re: Απάντηση: Windows 7 RC

και θα τρεχουν κανονικα μετα?? τελικα εβαλα την 7600 στο HTPC αλλα δε με ενθουσιαζει!!! ευτυχως που κρατησα τα vista σε αλλο partition. ασε που ακομα και τα 32bit vista μου τρεχουν καλυτερα απο τα 64bit windows 7( στο labtop καλα πανε αλλα σε desctop....αντε παλι παιδεμα με την καρτα ηχου)
Kλασικα αν κατι δεν "κατσει" σε μια νεα εγκατασταση ,ειδικα "νεου" λειτουργικου (οπως ειναι τωρα τα win7) ειναι η καρτα ηχου.Εγω την audigy zs ακομα προσπαθω να την κανω να τρεξει σε win7.

τελικα μετα απο πολλες δοκιμες βρηκα καποιο driver για vista και ειναι ικονοποιητικος. αντε τωρα να ρυθμισω υποτιτλους στo i mon. αυτο ειναι το προβλημα με τα W7 και το freek language pack, οτι πολλες φορες τα ελληνικα τα βγαζει κινεζικα

"Βολτάρει", ήδη στα γνωστά στέκια του διαδικτύου η 7600 RTM των w7, η οποία είναι έτοιμη από το τέλος του Ιούλη.

Οι επίσημες ημερομηνίες που τελικά η microsoft, θα δώσει την RTM των w7, είναι 6,7,16 και 23 Αυγούστου, ενώ πελάτες με enterprise και volume licnensng συμφωνίες θα την λάβουν μεα στον Σεπτέμβριο.

Οριστική είναι επίσης, η απόσυρση από το νέο λειτουργικό του ΙΕ 8, ωστόσο εξετάζεται το γεγονός, εφόσον παρουν έγκριση, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να τοποθετηθεί μια ballot screen,

Web-browser-choice.jpg

που θα κάνει σαφές στους χρήστες των νέων windows, ότι έχουν σαφώς περισσότερες επιλογές σε ότι αφορά το Web Browsing λογισμικό.

Πηγή: pcw.gr

Last edited:
Οριστική είναι επίσης, η απόσυρση από το νέο λειτουργικό του ΙΕ 8, ωστόσο εξετάζεται το γεγονός, εφόσον παρουν έγκριση, από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να τοποθετηθεί μια ballot screen,
Το οποίο μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο, γιατί πώς αλλιώς θα κατεβάσει κανείς απ' το net τον browser της επιλογής του, αν τα Win7 δεν έχουν κανένα browser? Μόνο από άλλο pc με usb stick κλπ...

Το οποίο μάλλον θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο, γιατί πώς αλλιώς θα κατεβάσει κανείς απ' το net τον browser της επιλογής του, αν τα Win7 δεν έχουν κανένα browser? Μόνο από άλλο pc με usb stick κλπ...

Υπάρχει και το ftp φίλε μου. Για μεταφορά αρχείων δημιουργήθηκε άλλωστε. -bye-

Απάντηση: Re: Windows 7 RC

Να λοιπόν που εμφανίστηκε και το πρώτο (σχετικά σοβαρό) bug των Win 7: http://www.pcworld.com/article/169800/critical_windows_bug_threatens_launch.html

Δεν είναι και το τέλος του κόσμου, αλλά ένα update θα χρειαστεί να περαστεί..

""I can not remember the last time I actually used chkdsk.exe" :flipout:

Υπάρχει και το ftp φίλε μου. Για μεταφορά αρχείων δημιουργήθηκε άλλωστε. -bye-

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι διαδεδομένο και απλό στη χρήση για το μέσο χρήστη καθώς, μεχρι τώρα, όλοι έχουνε συνηθήσει να κατεβάζουν (έστω και άθελά τους με ftp), μέσα από browsers.

Last edited:
Συμφωνώ ότι είναι θέμα συνήθειας περισσότερο, ωστόσο με πολλούς GUI ftp clients, μπορείς εύκολα και άνετα να κάνεις τη δουλειά σου.

Λοιπον,εχω το εξης συστημα και θελω να βαλω τα windows 7 7600.16385 μεχρι να βγει η τελευταια εκδοση τους...

2 gb ram
intel core 2 duo E6600 @ 2.4ghz
ati radeon xseries 1950pro

Το ερωτημα ειναι με αυτα τα χαρακτηριστικα να βαλω x64 h x32 εκδοση?ο επεξεργαστης και η ram ποιο σηκωνει καλυτερα για καλυτερεσ επιδοσεις...