Windows 7 RC

εβαλα την 64-μπιτη RC εκδοση εδω και 2 βδομαδες
πεταει και δεν εχω κανενα προβλημα - ολοι οι οδηγοι για ολο το υλικο εγκαταστθηκαν και ολα δουλευουν ρολοι
γινονται και οι ενημερωσεις ολες κανονικα και δεν νομιζω να το αλλαξω κι οταν βγει και η τελικη εμπορικη εκδοση - αφου γινονται οι ενημερωσεις γιατι να το κανω; εννοειται πως οποιος οδηγος βγαινει θα ειναι διαθεσιμος κανονικα
συστηνεται ανεπιφυλακτα

Ρε παιδιά η έκδοση που αναφέρεται σαν rc1 είναι η build 7057 και έχω στα χέρια μου και την 7068.

Τι γίνεται τελικά και ποια είναι η τελευταία;

γιά ένα pc κλασσικων εργασιών είναι ασφαλές να τα βάλει κανεις τωρα η να περιμένω; τι γίνεται με τα antivirus? εχω το avast

γιά ένα pc κλασσικων εργασιών είναι ασφαλές να τα βάλει κανεις τωρα η να περιμένω; τι γίνεται με τα antivirus? εχω το avast

Μια χαρά δουλεύουν σχεδόν τα πάντα.

Οι drivers των συσκευων ειναι ιδιοι με αυτους των vista?

Έχουν αρχίσει να βγαίνουν και για 7 (βλ. ΑΤΙ) αλλα εγώ σε 3 μηχανακια που εχω βάλει 7 χρησιμοποίησα drivers Vista. Εάν κάπου μου έβγαζε compatibillity error κατα την εγκατάσταση απλά την ξαναέκανα σε Vista/Xp mode. Μεχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα να μη μου δουλεύει κάτι.

Έχουν αρχίσει να βγαίνουν και για 7 (βλ. ΑΤΙ) αλλα εγώ σε 3 μηχανακια που εχω βάλει 7 χρησιμοποίησα drivers Vista. Εάν κάπου μου έβγαζε compatibillity error κατα την εγκατάσταση απλά την ξαναέκανα σε Vista/Xp mode. Μεχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα να μη μου δουλεύει κάτι.

Θενκς.

Αυτο το mode τι ειναι ? Δεν εχω ιδεα, τωρα εχω αρχισει να τα κοιταω λιγο !

Το λειτουργικό πετάει, αν και σε ΒΕΤΑ, μορφή.
Αναγνωρίστηκαν όλοι οδηγοί συσκευών, εκτός από τους drivers του εκτυπωτή.
Κάτι ψιλοπροβληματάκια με το antivirus, λύθηκαν με μια επίσκεψη στην σελίδα του AVG.

Είναι αλήθεια ότι τελικά στις 23 Οκτωβρίου, θα είναι η επίσημη ημερομηνία διάθεσης στην Αμερική?

ΑΤΙ drivers μαζι με το catalyst βγηκαν για τα 7 - τα εγκατεστησα και δουλευουν οκ
επισης για το πολυμηχανημα HP 4340. Το Kaspersky επισης δουλευει σωστα
παιχνιδια FM 2009, PES 2009, EMPIRE EARTH (ΝΑΙ το 1 παιζω ακομη!!) δουλευουν σωστα χωρις προβλημα

Θενκς.

Αυτο το mode τι ειναι ? Δεν εχω ιδεα, τωρα εχω αρχισει να τα κοιταω λιγο !

Ουσιαστικά είναι backwards compatibility Δλδ εάν μια εφαρμογή δεν μπορεί να τρέξει στα 7 του λές να την τρέξει σαν να ήταν Windows Vista/Xp. Το σπουδαίο είναι οτι αφορά και τους drivers.

Τα εβαλα κι εγω χθες στο Asus eee 1000h μου!
Απίστευτα! Τρεχουν σφαιρα!

Βρηκε ολους τους drivers απο καρτα γραφικων,καρτα ηχου, wi-fi, web-cam και bluetooth, ενω το μονο που χρειαστηκε να εγκαταστησω απο το site της Asus ειναι το Gigabit Ethernet LAN της Atheros, και τους ASPI drivers της Asus για να δουλευει το tray και τα hotkeys! :a0210:

Είναι αλήθεια ότι τελικά στις 23 Οκτωβρίου, θα είναι η επίσημη ημερομηνία διάθεσης στην Αμερική?
Λεγανε για ιανουαριο 2010,αλλα απο την στιγμη που ειναι σχεδον ετοιμα και φανταζομαι δεν θελουν να κανουν την ιδια γκαφα με τα vista (που ηταν το πρωτο λειτουργικο που βγηκε ιανουαριο) εναι πολυ πιθανο να βγουν οκτωμβριο-νοεμβριο να προλαβουν και την αγορα των χριστουγεννων.-bye-

Στην παρακατω συνθεση την οποια εχω για τεστ:

AMD Athlon XP 64 X2 @2,2 ghz
M/B Asus M2N68-VM
3 gb DDR2 @667mhz
2 hdd 80gb ide
1 hdd 250gb Sata
1 DVDR 16x
Onboard VGA Nvidia 7050
Onboard Audio
Onboard Lan

Σας πληροφορω οτι δεν χρειαστηκε να βαλω κανεναν driver και ολα μα ολα παιζουν ταχυτατα. Ανετα συγκρισιμα με XP SP3. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι σηκωσε απο default και το Aero ενω στα Vista ουτε που το ειχα δει ποτε σε αυτο το μηχανημα. Antivirus μπηκε το Avast το οποιο κατεβαινει απο το official site και απλα με την εισαγωγη του email σας , παιρνετε και free μεχρι τον Αυγουστο του 2010 serial και ειστε κομπλε.

Last edited:
Επίσης στο αρχαίο μου pc αλλά ακόμα μάχημο, P4 3.2Ghz, με Asus P4p800, όλα μια χαρά, βρήκε τα πάντα και όντως συγκρίνεται με τα xp σε θέμα ταχύτητας.

Και δεν μιλάω ότι μόλις φορμαρίστηκε και είναι γρήγορο, το έχω φορτώσει διάφορα.

Επίσης η τελευταία έκδοση του MPC-HC παίζει με HA ON, που μέχρι τώρα δεν είχα... με την HD2400 ATI.

Σε όσους έχουν βάλει τα 7 beta και θέλουν τώρα να περάσουν στην 7 RC1, χωρίς να χάσουν τα αρχεία, τις ρυθμίσεις και ΠΟΛΛΑ από τα προγράμματα που έχουν εγκαταστήσει, συμβουλεύω τα εξής :

Γράψτε, στη γραμμή εργασιών 'easy' . Θα εμφανιστεί η επιλογή Easy transfer files and settings.......

Ακολουθήστε τον οδηγό, αλλά επιλέξτε (ανοίγοντας την λίστα advanced) ΚΑΙ τα Program Files ΚΑΙ τα Program Data, τα οποία ο οδηγός δεν τα επιλέγει αυτόματα....

Αποθηκέψτε τα σε έναν εξωτερικό σκληρό.. Σε εμένα, με όλα τα αρχεία και με 37 προγράμματα εγκατεστημένα, αποθηκεύτηκαν 15 Γιγα..

Μετά το format και την εγκατάσταση της καινούργιας έκδοσης, κάντε την ιδια διαδικασία, αλλά με εισαγωγή αυτή τη φορά...

Θα δείτε οτι πολλά προγράμματα ( σε εμένα τα μισά σχεδόν) τρέχουν κανονικότατα..

Γι' αυτά που δεν τρέχουν, ρίχτε τα από πάνω.... Καμμιά φορά, δεν ζητάνε ούτε serial.....

Χθές επίσης, κατέβασα και εγκατέστησα τα Windows Virtual PC Beta και Windows XP Mode Beta που είναι ελεύθερα για κατέβασμα.
Το περιβάλλον XP δουλεύει κανονικά...
Το έκανα αυτό και για δοκιμή, αλλά και γιατί θέλω να εγκαταστήσω ορισμένα προγράμματα - π.χ. το Nero 7 που με είχε βολέψει πολύ - σε καθαρό περιβάλλον XP..

Μόνο προσοχή. Για να γίνει αυτό, πρέπει ο επεξεργαστής σας να υποστηρίζει Intel™ Virtualization Technology ή AMD-V...

Εντυπώσεις σε λίγες μέρες.....