Windows 7 RC

Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, "παίζουμε", με την RC, στην συνέχεια, όπως έχω διαβάσει θα περιμένω κάποια προσφορά upgrade από Vista σε W7.

Ήδη κάποιοι κατασκευαστές δίνουν τα PC τους με Vista και κουπόνια για δωρεάν αναβάθμιση σε 7.

Οι OEMs θα έχουν πρόσβαση σε αυτά από αρχές Σεπτέμβρη και οι μεγάλοι πελάτες (που αγοράζουν άδειες) το ίδιο.

Πήρε το αυτί μου ότι κυκλοφόρησε η τελική έκδοση, μήπως μάθατε τίποτε πιό συγκεκριμένο?

Φιλικά
Γιώργος.

Από ότι κατάλαβα η 7600 θεωρητικά είναι η RTM, τώρα βέβαια πολλά λέγονται επειδή η MS δεν το επιβεβαιώνει...αλλά...-bye-

Επειδή μέχρι τώρα δεν έβαλα τα Vista σε κανένα pc μου και πέρασα κατευθείαν σε Windows 7 7100 RC, έχω ένα θέμα.

Η κάρτα ήχου μια M Audio μου βγάζει και απο την SPDIF και απο τις Analog ήχο.Το πρόβλημα είναι ότι όταν παίζω ένα blue ray με ρύθμιση 7.1 στο TMT 2 ή 3, τα πίσω κανάλια παίζουν ΠΑΡΑ πολύ σιγά, ενώ όταν γυρνάω τον ενισχυτή σε SPDIF ακούω δυνατά τα πίσω και καθόλου το center....

Παίζω με reclock αν έχει σχέση κάπου...
Δοκιμασμένο το να διαλέξω SPDIF σαν default συσκευή ή τα speakers...

Υπάρχει γιατρειά....???

Από ότι κατάλαβα η 7600 θεωρητικά είναι η RTM, τώρα βέβαια πολλά λέγονται επειδή η MS δεν το επιβεβαιώνει...αλλά...-bye-

Επίσημα απο MS, 24 Ιουλίου η RTM, τώρα αν θα έχουμε κάτι νωρίτερα....

Πήρε το αυτί μου ότι κυκλοφόρησε η τελική έκδοση, μήπως μάθατε τίποτε πιό συγκεκριμένο?

Φιλικά
Γιώργος.

Κυκλοφορεί όντως μια έκδοση στα "κακόφημα στέκια" η οποία φαίνεται να είναι όντως η RTM, τουλάχιστον οπτικά.

Ενδιαφέροντα νέα. Η RC1 που δοκίμασα σε Ρ4D-3GHz με 512Kb RAM (επίτηδες φυσικά), τα πήγε πάρα πολύ καλά, και όταν έβαλα 2Gb τα πήγε άριστα!
Σαν καλά μου φαίνονται τα 7, ενώ τα "σ-vista" δεν τα συμπάθησα ποτέ μου...
Λές να αλλάξουμε λειτουργικό?

Φιλικά
Γιώργος.

Προβλέπω να το κάψεις το καλοκαιράκι :p

Εσυ ειδικα θα το καψεις τωρα που εχεις "διπλωμα".Ποσους αλλους θα "καψεις" μαζι σου δεν ξερω.Εχεις και μια (προ)ιστορια οπως και να το κανουμε :FSGSFGS4: :grinning-smiley-043

Ενδιαφέροντα νέα. Η RC1 που δοκίμασα σε Ρ4D-3GHz με 512Kb RAM (επίτηδες φυσικά), τα πήγε πάρα πολύ καλά, και όταν έβαλα 2Gb τα πήγε άριστα!
Σαν καλά μου φαίνονται τα 7, ενώ τα "σ-vista" δεν τα συμπάθησα ποτέ μου...
Λές να αλλάξουμε λειτουργικό?

Φιλικά
Γιώργος.

Και γιατι οχι!!!!!!!
εμενα μου φαινονται παραπανω απο αριστα σε λειτουργικοτητα-
σταθεροτητα και αρκετα προχωρημενα.

+1000 για τα Windows 7

Να ρωτήσω και εγώ κάτι μιας και ολίγον άσχετος?

Θα τα σήκωνε τα 7RC ένα Pentium4 στα 3Ghz με 2Gb Ram?
pipila.gif

Να ρωτήσω, είναι εφικτό κάνοντας 2 partition στα XP να μπορείς να ξεκινάς με με όποιο από τα 2 λειτουργικά θέλεις, δηλαδή τα ΧΡ ή τα 7?

AFAIK είναι εφικτό.
Αλλά μην το κάνεις μόνος σε εάν δεν έχεις σχετική εμπειρία. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερα να έχεις ένα δεύτερο άδειο δίσκο.
Γενικά προσοχή με τις εγκαταστάσεις win καθώς έχουν την κακιά συνήθεια να κάνουν overwrite διάφορα…