Windows 7 RC

Δεν υπάρχει... έχει αντικατασταθεί απο το taskbar όπου μπορείς να κάνεις drag εφαρμογές.

Και σε μένα μια χαρά παίζει το quick lunch μετά από reboot.
Δυστυχώς το έχω συνηθίσει τόσο, που δεν άντεξα χωρίς αυτό και το ενεργοποίησα.

μπορουμε να κανουμε εναν συγκεντρωτικο απολογισμο σε οτι αφορα την αναπαραγωγη αρχειων mkv στα windows 7?

-codes βαζουμε ή οχι?
-με ποιο Player?
-αυτονομο με δικους του codec,Mpc με coreavc....
-το arcsoft media theater που δοκιμασα,τα περισσοτερα δεν τα παιζει ως
"μη υποστηριζομενα αρχεια" και καποια αλλα τα επαιζε αλλα χωρις να μπορεσω να περασω τους υποτιτλους.

για παμε..

Από τη δική μου εμπειρία, αρκεί ο γνωστός οδηγός μου των Vista.

Σε μερικές περιπτώσεις όντως το σύστημα ζητάει κάποιο component του DirectX, στην οποία περίπτωση πρέπει να εγκαταστήσουμε το DirectX SDK (αναφέρεται ως runtime, αλλά όταν αρχίζει η εγκατάσταση φαίνεται ότι είναι το SDK).

Από τη δική μου εμπειρία, αρκεί ο γνωστός οδηγός μου των Vista.

Σε μερικές περιπτώσεις όντως το σύστημα ζητάει κάποιο component του DirectX, στην οποία περίπτωση πρέπει να εγκαταστήσουμε το DirectX SDK (αναφέρεται ως runtime, αλλά όταν αρχίζει η εγκατάσταση φαίνεται ότι είναι το SDK).

αρα ερναμε το DirectX SDK και ειμαστε οκ...?

Σε μια τέτοια περίπτωση που το συνάντησα, ναι.

Βασικά το χρειάζεται για να μπορεί να δουλέψει το bicubic resizing. Με πιο απλούς resizers, π.χ. bilinear, δεν το ζητάει.

παντως μου εκανε εντυπωση το arcsoft το οποιο επαιζε οποια ηθελε και μαλιστα χωρις υποτιτλους.
καποια αλλη αυτονομη λυση εχουμε?

Re: Απάντηση: Windows 7 RC

mia bohtheia thelo apegnosmena.molis peira ena dell laptop kai exei windows 7.emena gia ti douleia mou thelo ta xp.na ta sbhso kai na ta peraso h tha exo problhma?mou exoune dosei drivers apla den xero an tha kanoune?ti na kano re magkes .shmera to peira kai mou leei gia symbatothta prepei na kano anabathmisi se windows profesional kai kati malakies.sas eyxaristo poly gia thn bohtheia!!!