Windows 8

Λόγω αλλαγής όλου του hardware κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τρέξουν καν υποθέτω. Για δοκιμή θέλεις να το κάνεις αυτό η από ανάγκη? Αν δεν είναι ssd ο δίσκος η 7200 θα έχεις ένα ιδιαίτερα αργό σύστημα συνολικά.

ssd είναι,δεν θέλω να στήσω τα πάντα απο την αρχή

ssd είναι,δεν θέλω να στήσω τα πάντα απο την αρχή

Νομίζω ότι δεν θα το αποφύγεις. Πέρα από την άδεια χρήσης δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω τα 8 δεν έγιναν τόσο ευπροσαρμοστα ώστε να κουμπώνουν πάνω σε ριζική αλλαγή hardware μεμιάς.

Νομίζω ότι δεν θα το αποφύγεις. Πέρα από την άδεια χρήσης δεν το έχω δοκιμάσει αλλά υποθέτω τα 8 δεν έγιναν τόσο ευπροσαρμοστα ώστε να κουμπώνουν πάνω σε ριζική αλλαγή hardware μεμιάς.

λοιπόν τον έβαλα το δίσκο στο σταθερό, όλα οκ εκτός από το κλειδί και όταν το βάζω μου λέει οτι ο αριθμός κλειδί έχει υπερβεί το όριο ξεκλειδώματος

λοιπόν τον έβαλα το δίσκο στο σταθερό, όλα οκ εκτός από το κλειδί και όταν το βάζω μου λέει οτι ο αριθμός κλειδί έχει υπερβεί το όριο ξεκλειδώματος
Αυτό ίσχυε από παλιά. Αν άλλαζε αρκετά η σύνθεση τα windows ήθελαν νέα ενεργοποίηση. Προφανώς αυτό παρέμεινε ως χαρακτηριστικό. Μέχρι και ο Νίκος Δήμου όταν έγραφε στο RAM είχε σιχτιρίσει και έγραφε ότι σε ωθούν σε πειρατεία. Δυστυχώς δεν έχω νέα εμπειρία από το θέμα (σε μια ανάλογη προσπάθεια μου πριν καιρό το σύστημα δεν άνοιγε καν όπως έγραψα αλλά σε σένα έγινε αυτό) οπότε θα πρέπει να googlάρεις για να βρεις την όποια λύση.

Εγώ έχω εμπειρία. Θα πάρεις τηλέφωνο την μικροσοφτ, και θα τους πεις ότι άλλαξες σύνθεση (έκανες αναβάθμιση γιατί π.χ. η προηγούμενη μητρική κάηκε). Αν θυμάμαι καλά, σε 7 ήταν...

Εγώ έχω εμπειρία. Θα πάρεις τηλέφωνο την μικροσοφτ, και θα τους πεις ότι άλλαξες σύνθεση (έκανες αναβάθμιση γιατί π.χ. η προηγούμενη μητρική κάηκε). Αν θυμάμαι καλά, σε 7 ήταν...
Αυτό ακριβώς έγραφε ο Δήμου. Τηλέφωνα κλπ. Εν έτει 2013 τα ίδια και τα ίδια και η Microsoft. Την είχε πατήσει σε ανάλογη αργία τότε αν θυμάμαι καλά και αυτός και είχε μείνει χωρίς υπολογιστή γιατί δεν το γνώριζε.

Αν θυμάμαι καλά, δεν είναι κάτι επείγον. Έχεις κάπου 30 μέρες να κάνεις την διαδικασία. Μετά κλειδώνει ο υπολογιστής και δεν φορτώνει την επιφάνεια εργασίας. Στα 8, δεν ξέρω τι κάνει...

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν αφου είχα αγορασει την αναβάθμιση τον 8 θα πρέπει να κάνω πρώτα εγκατάσταση τα 7 και μετά ξανά αναβαθμηση σε 8,το θέμα είναι ότι τα 7ειναι του λαπτοπ οπότε δεν νομίζω να ενεργοποιηθούν στο σταθερό

Απάντηση: Re: Windows 8

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν αφου είχα αγορασει την αναβάθμιση τον 8 θα πρέπει να κάνω πρώτα εγκατάσταση τα 7 και μετά ξανά αναβαθμηση σε 8,το θέμα είναι ότι τα 7ειναι του λαπτοπ οπότε δεν νομίζω να ενεργοποιηθούν στο σταθερό
Αυτο ισχυει βρε παιδια? Απο τη στιγμη που σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη δε νομιζω οτι χρειαζεται. Εγω τουλαχιστον που χρειαστηκε να τα ξαναπερασω εκανα καθαρη εγκατασταση χωρις τα 7 κατ'ευθειαν τα 8.

Αυτά είναι λυμένα θέματα, είχα περιγράψει διαδικασία σε αυτό το νήμα. Κάνε καθαρή εγκατάσταση, μετά την διαδικασία, και πες τους έβαλα 7 και μετά 8.

Re: Απάντηση: Re: Windows 8

Αυτο ισχυει βρε παιδια? Απο τη στιγμη που σου δινει τη δυνατοτητα να κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη δε νομιζω οτι χρειαζεται. Εγω τουλαχιστον που χρειαστηκε να τα ξαναπερασω εκανα καθαρη εγκατασταση χωρις τα 7 κατ'ευθειαν τα 8.

Έχω ρίξει ομηρικό τσακωμό για αυτό στην μικροσοφτ. Από την στιγμή που δεν υποστηρίζεται καθαρή εγκατάσταση, δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για καθαρή εγκατάσταση.

Δηλαδή τσακώθηκες επειδή θεωρείς λάθος να υπάρχει μία επιλογή που με τον ένα ή άλλο τρόπο διευκολύνει τους χρήστες; Μου φαίνεται μαζοχιστικό να θέλει κάποιος να περάσει από μία διαδικασία εγκατάστασης δύο λειτουργικών αντί για μία και μόνο (άσε που το upgrade ενός υφιστάμενου λειτουργικού απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο από μία καθαρή εγκατάσταση).

Δηλαδή τσακώθηκες επειδή θεωρείς λάθος να υπάρχει μία επιλογή που με τον ένα ή άλλο τρόπο διευκολύνει τους χρήστες; Μου φαίνεται μαζοχιστικό να θέλει κάποιος να περάσει από μία διαδικασία εγκατάστασης δύο λειτουργικών αντί για μία και μόνο (άσε που το upgrade ενός υφιστάμενου λειτουργικού απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο από μία καθαρή εγκατάσταση).

Τσακώθηκα γιατί δεν μου έδιναν λύση ενεργοποίησης, αφού επέλεξα καθαρή εγκατάσταση, με διαδικασία που επέτρεψε η διαδικασία εγκατάστασης της αναβάθμισης.

Αυτά είναι λυμένα θέματα, είχα περιγράψει διαδικασία σε αυτό το νήμα. Κάνε καθαρή εγκατάσταση, μετά την διαδικασία, και πες τους έβαλα 7 και μετά 8.

αυτό έκανα,πήρα τηλέφωνο αλλά μου είπαν δεν γίνεται,ευτυχώς πήρα ξανά και έπεσα σε άλλον και έκανα ενεργοποίηση απο το τηλέφωνο

στον ενα υπολογιστη με windows 7,υπαρχει ενας φακελος που εχει γινει share.
ο αλλος εχει win8 και θελω να δω αυτον τον κοινοχρηστο φακελο.πως..?

Δεν σου εμφανίζει αυτόματα υπολογιστή και φάκελο στην κατηγορία Network του Explorer; Αν όχι, δες αν είναι στο ίδιο Workgroup.

Δεν σου εμφανίζει αυτόματα υπολογιστή και φάκελο στην κατηγορία Network του Explorer; Αν όχι, δες αν είναι στο ίδιο Workgroup.

στα 7αρια,ανοιγοντας το δικτυο,βλεπω και μπορω να διαλεξω το ειδος δικτυωσης(work,public..).
στα 8αρια,δεν εχω τετοια επιλογη.γραφει μονο δικτυο(ιδιωτικο δικτυο)και μη αναγνωρισμενο δικτυο(δημοσιο δικτυο).
εχει 2 καρτες δικτυου, γιατι η μια ειναι για το τοπικο και η αλλη με του κτιριου.
παροτι γραφει μη αναγνωρισμενο δικτυο,παιζει κανονικα και βλεπει το τοπικο δικτυο.
το ιδιο γραφει και ο ανταπτορας των 7,αλλα παιζει και αυτος κανονικα.

Θα ήθελα τις προτάσεις σας για netbook με windows 8 για antivirus και firewall free και όσο το δυνατό πιο ελαφριά???