Windows 8

Μια εβδομαδα ενασχοληση με τα 8 και εχω αρχισει να τα καταλαβαινω καλλιτερα. Θαυμασια, γρηγορα και σταθερα. Σε 3 κομπιουτερ λειτουργουν αψογα. Τα συνιστω απολυτα

Μια εβδομαδα ενασχοληση με τα 8 και εχω αρχισει να τα καταλαβαινω καλλιτερα. Θαυμασια, γρηγορα και σταθερα. Σε 3 κομπιουτερ λειτουργουν αψογα. Τα συνιστω απολυτα

Σε τι υπολογιστές τα έχεις περάσει; Είναι σχετικά καινούριοι οι "μπαγιάτικοι";

Θέλω να τα περάσω σε ένα desktop και ένα laptop 4ετίας και το ψιλοφοβάμαι. Είναι εύχρηστο το Metro σε laptop με touchpad;

Απλα να πω κατι που πρεπει να προσεξει καποιος ,για να μην την πατησει οπως εγω με το media center addon.Eκανα 2 ενεργοποιησεις μεσα σε τρεις μερες σε 2 pc και ζητησα κλειδι για media center δινοντας το ιδιο gmail.Mου ηρθε ο ιδιος κωδικος,δυστηχως δεν το προσεξα (κατι ειδα μετα στα ψιλα γραμματα, για ενα κωδικο ανα email) το εβαλα και φυσικα ,αφου αν καταλαβα κραταει το pc, σαν κλειδι αυτον που σου στελνουν για το media center,οτι το κλειδι υπερβαινει τις αδειες χρησης και απενεργοποιει τα windows και ζητανε ξανα κλειδι.Φυσικα δεν μπορεις να βαλεις το αρχικο,βλεπει αλλη εκδοση οχι απλη pro και το θεωρει λαθος,οποτε η λυση ειναι,ετσι τουλαχιστον εκανα εγω, ξαναεγκατασταση τον win8 με το αρχικο κλειδι αγορας ,εκανα αλλο λογαριασμο ,αν και δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητο και ζητησα αλλο κλειδι για media center ΣΕ ΑΛΛΟ email.Mου ηρθε αλλο κλειδι και πλεον ολα καλα.

Ένα screenshot από την εφαρμογή των μετοχών. Στην αρχή ξένισα με τα W8, τελικά όμως μου αρέσουν.

apple-1.jpg

Last edited:
πως εκανες καθαρη εγκατασταση απο το upgarde αφου δεν ειναι boot εκδοση ; η κανω λαθος ; αν ναι πες μας τι εκανες θελω να το δοκιμασω

πλέον η επιλογή για "αναβάθμιση" με 15 δεν υφίσταται. γίνεται έλεγχος κι ζητάει το serial number των win 7. αν δει ότι ΔΕΝ είναι από ιούνιο και μετά (δηλαδή είναι πριν από ιούνιο ή ότι δεν είναι valid) δεν σε αφήνει να προχωρήσεις.
η αναβάθμιση με 30 ισχύει κανονικά χωρίς αλλαγές.

Ελληνικα εχει βαλεις κανεις; Αυτο το προβλημα σε εισαγωγικα με το Ιδιοτητες (3) το εχετε δει;

Re: Απάντηση: Windows 8

Ελληνικα εχει βαλεις κανεις; Αυτο το προβλημα σε εισαγωγικα με το Ιδιοτητες (3) το εχετε δει;

Τι πρόβλημα είναι αυτό; Εμφανίζεται μόνο όταν τα Windows είναι στα ελληνικά;

Και σε μένα το βγάζει αυτό το (3). Αν πατήσεις το 3 στο πληκτρολόγιο τότε σου ανοίγει τις ιδιότητες. Τώρα τι κερδίζεις με αυτό :huh2:

Ε θα πας που θα πας το ποντικι πανω στον υπολογιστη και θα πατησεις δεξι κλικ που μετα να κανεις τον κοπο να κααααααατεεεεεεβαααααασειιιιιιιιςςςςςςς το ποντικι προς τα κατω και να πατησεις ιδιοτητες αντι να κανεις τοσο κοπο σου λεει πατα το 3

Και ολα αυτα στην Ελληνικη εκδοση, λες να μας θεωρουν κοπριτες; :fahne90: