RTFM & JFGI :2thumb22sup:
Καλή τύχη με τα ανύπαρκτα εγχειρίδια των gnome εφαρμογών...

Σου τον ανέφερα τον λόγο.Για ποιο λόγο να έχεις 2 διαφορετικές εκδόσεις από οτιδήποτε; Στο software όπως γνωρίζεις (εφόσον δηλώνεις και προγραμματιστής), υπάρχει και η έννοια του migration. Αλλά ακόμα και αν θες οπωσδήποτε να τρέχεις 2 διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας εφαρμογής, με λίγο scripting (chrooting, symlinking, κτλ), γίνεται εύκολα. :idea:
Ποιος δεν θέλει το λειτουργικό να του παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες; Ειδικά το λίνουξ χρειάζεται επειγόντως να γίνει σύγχρονο λειτουργικό.Ούτε οδηγούμαστε κάπου με απλοϊκές διαπιστώσεις του στυλ "μακάρι να είχαν όλα τα λειτουργικά registry". LOL.![]()
Είσαι σίγουρος ότι μόλις εγκατασταθεί ολόκληρο το KDE θα βγει αυτόματα; Εγώ λέω όχι.Και όμως θα έχω ακριβώς το ίδιο. Γιατί με μια "aptitude purge" θα ξηλωθεί μαζί και ότι dependency μπήκε.
Τέλος, ξέχασες να απαντήσεις στο παρακάτω:
Αν η εφαρμογή χρησιμοποιήσει τον εγκταταστάτη της microsoft, η απεγκατάσταση θα γίνει σωστά. Σε άλλες λύσεις, θα πρέπει να έχει γίνει σωστά η ανάπτυξη της απεγκατάστασης.
Πάντως συζητάμε για ένα θέμα που νομίζουμε ότι υπάρχει. Εγώ δεν γνωρίζω στοιχεία που να δείχνουν μεταβολή απόδοσης συστήματος με μέγεθος registry.