Λοιπόν, αφού διάβασα αρκετά, νομίζω άρχισα να πιάνω την άκρη του νήματος.
Σ' αυτό το thread του "We got served", συζητιέται η χρήση των Green WD (Advanced Format) drives, στον WHS.
Απ' ότι θα δείτε στο συνημμένο, έχω έναν τέτοιο (WD20EARS) στο pool του server μου. Εγώ προσπαθούσαν να κάνω "Remove" τον "Disk 1" (φωτογραφία) απ' τον WHS, προκειμένου να βάλω στη θέση του έναν ακόμα "Πράσινο" 2Tb WD.
Όμως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, πολλά αρχεία απ' αυτόν, έπρεπε να αντιγραφούν στον υπάρχοντα "πράσινο" WD20EARS (Disk 4). Αυτό δημιουργούσε "λαθη" (βλ. file conflicts) και η απομάκρυνση (Remove) του Disk 1, δεν τελειωνε ποτέ, (βγάζοντας μια λίστα με τουλάχιστον 100 αρχείων 'file conflicts').
Διαβάζοντας, είδα ότι για "WD Advanced Format Drives, Caviar Green", έπρεπε να βάλω jumper στις επαφές 7-8, προκειμένου να χρησιμοποιήσω τέτοιο HDD στον WHS.
Οπότε τώρα, άφαιρώ τον "πράσινο WD" απ' το pool. Στη συνέχεια θα τον τζαμπερώσω (7-8) και θα τον ξαναβάλω στο pool.
Πιστέυω τότε να μπορέσω να "αφαιρέσω" τον "Disk 1", ώστε να βάλω στη θέση του, τζαμπερωμένο τον νέο WD20EARX, που περιμένει.