Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

JohnBougiou άκυρο από εμένα. Βγήκε σήμερα και τρέχω να το πάρω και ας είναι 7 ευρά παραπάνω. Συγνώμη αλλά το θέλω για weekend.

Η λίστα για την παραγγελία του PES2008(PS3) είναι :

1)JohnBougiou 62,50
2)gmirtzakis 62,50 +έξοδα αποστολής
3)Babis K. 62,50
4)Gataros 62,50

Τελικά Δευτέρα πρωί θα είναι στο μαγαζί θα σας ενημερώσω εγκαίρως για την ακριβείς ώρα τις παραλαβής, περίπου 11-12 το πρωί.

το πήρα κι εγώ σήμερα και επαιζα απο την ώρα που γύρισα απο τη δουλειά.

Άσχημα γραφικά, αλλαγμένο κατατι gameplay. Δεν είμαι ενθουσιασμένος, έτσι απλά!

Το κοινό στις εξέδρες έχει ΑΘΛΙΑ γραφικά γεμμάτα χοντρά πιξελς, τα ραφικα αντίστοιχα αν όχι χειρότερα απο το FIFA αλλά απο gameplay καλύτερο (τουλάχιστον απο το demo που έχω παίξει του FIFA)

Α, ξέχασα, το πήρα απο το gameexplorers στην Πανόρμου στα 68 ευρώ!!! ΝΑΙ, η πρώτη παραγγελία λέει οτι του ήρθε χωρίς έκπτωση ενώ απο Τρίτη θα έχει καλύτερη τιμή (δλδ, προφανώς όσοι το θέλαμε άμεσα με το που βγήκε, πληρώνουμε το κάτι παραπάνω, κι όσοι το πάρουν πιο μετά θα το πάρουν πιο φθηνά. Δε με νοιάζουν όμως τα 5,5 ευρώ παραπάνω αφού αθ έχω να παίζω το ΣΚ. Επίσης να πω οτι είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ, αφού και το αυτοκόλητο είχε για το διαγωνισμό, και ειδικό φυλλάδιο μέσα!

το πήρα κι εγώ σήμερα και επαιζα απο την ώρα που γύρισα απο τη δουλειά.

Άσχημα γραφικά, αλλαγμένο κατατι gameplay. Δεν είμαι ενθουσιασμένος, έτσι απλά!

Το κοινό στις εξέδρες έχει ΑΘΛΙΑ γραφικά γεμμάτα χοντρά πιξελς, τα ραφικα αντίστοιχα αν όχι χειρότερα απο το FIFA αλλά απο gameplay καλύτερο (τουλάχιστον απο το demo που έχω παίξει του FIFA)

Ωραια..Μαλλον φετος δε θα παρω ποδοσφαιρακι..

Λοιπών το νοίκιασα μια μέρα, για μια γεύση...

Τέτοιο gameplay δεν εχω ξανά δει,από όλους τους τίτλους τις σειράς...

Υπάρχει το πρόβλημα του frame Drop στα replay και τους οπαδούς αλλά αυτό μηδενίζετε μέσα στο γήπεδο...

Τελικά σε αποζημιώνει όσο περισσότερο ασχολείσαι μαζί του,υπερισχύει η μαγεία του ProEvolutionSoccer...

Πάντα υπήρχαν τα προβλήματα στις πρώτες εκδώσεις τις σειράς.

ΝΑΙ, η πρώτη παραγγελία λέει οτι του ήρθε χωρίς έκπτωση ενώ απο Τρίτη θα έχει καλύτερη τιμή (δλδ, προφανώς όσοι το θέλαμε άμεσα με το που βγήκε, πληρώνουμε το κάτι παραπάνω, κι όσοι το πάρουν πιο μετά θα το πάρουν πιο φθηνά.

Καλα δε συμβαινει πρωτη φορα... Κλασσικη λουστιά των εταιριών για να τσιμπανε το κατι παραπανω....Aφου ολοι τσιμπαμε χαζοι ειναι να το κοψουν?

Πάντως η εκδοση για PC ειναι κατι το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.. Βεβαια εχω παιξει μονο το demo, αλλα το gameplay ειναι το κατι αλλο. Δε συγκρινεται ουτε καν με τα προηγουμενα PES. Οσο για τα γραφικα, αυτα ειναι πλεον σα να βλεπεις τηλεοραση.. Και νταξ, προφανως το πληθος θα εχει λιγο χειροτερα γραφικα, εκτος αν θελαμε να απαιτει quadSLI συστημα... Oι παικτες ειναι απιστευτα καλοσχεδιασμενοι. Πωρωση!-bye--bye-

To κερασακι στην τουρτα? Παιζω Βραζιλια-Γαλλια... (το demo exei 4-5 ομαδες μονο)..
Mπαινει ο Αρνι στη μικρη περιοχη, και του κλεβω καθαρα... και βουταει κατω.. Πλησιαζει ο διαιτητης, του κανει νοημα αυστηρα να σηκωθει , και του χωνει κιτρινη...

Περιττο να σας πω οτι εκει εμεινα..

PS: Κι εγω παρατηρω καποια απειροστα drops στις cutscenes... αλλα το συστημα μου ειναι 2+ ετων... οποτε δε μπορω να πω αν ειναι bug, ή απλα δεν το σηκωνει το pc μου.. Ωστοσο, τα drops ειναι ανεπαισθητα, και μονο στις cutscenes.

Ελπίζω και αυτό το Post να μην εξαφανιστεί ως δια μαγείας όπως το προηγούμενο.:chinese:

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας είναι στις 26 και για PC

επειδή όμως εδώ είναι :fahne90: θα υπάρχει σε αρκετά καταστήματα στις 23.

Η λίστα για την παραγγελία του PES2008(PS3) είναι :

1)JohnBougiou 62,50
2)Babis K. 62,50
3)Gataros 62,50

Τελικά Δευτέρα πρωί θα είναι στο μαγαζί θα σας ενημερώσω εγκαίρως για την ακριβείς ώρα τις παραλαβής, περίπου 11-12 το πρωί.

Λέω να συναντηθούμε 12:30 στο κέντρο,αν μπορείτε να πάμε μαζί αλλιώς ο καθένας μόνος του...

Τι λέτε...?

Πληροφορίες για το μαγαζί στο PDF.

Attachments

Ok, στο κεντρικό metropolis στην ομόνοια 12:30,απέξω...

Θα σε γνωρίσω που θα πάει,θα φοράω καπέλο...:afro:

Εσύ Μπάμπη...?

Οκ θα με καταλάβετε εύκολα, θα φοράω τα τακούνια μου,χεχε! Τί χρώμα καπέλο John? Δεν πιστεύω να μοιράζεις και τίποτα φυλλάδια:BDGBGDB55:

Άντε παιδιά να μαζευτούμε το άλλο ΣΚ να παίξουμε και στο δίκτυο μεταξύ μας παιχνιδάκια!!! 2 στη μια ομάδα και 2 στην άλλη!