Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

H konami για άλλη μια χρονιά μας παιδεύει με το online κομμάτι του PES.

Υπάρχει Time Lag ακόμα και με τους Έλληνες :argue:
Οι εργασίες για την αποκατάσταση του server θα τελειώσουν στις 01/11/2007 όπου θα αρχίσει και το raking...

Για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η Konami.

Να ρωτήσω κάτι, εμένα παίζει με υπερβολική ταχύτητα. Και στα μενού το ίδιο. είναι λες και το έχεις παει fast-forward όλο και τρέχει σα διάολος.

ξέρετε τι μπορεί να φταιει?

Σημειωτέον αυτό άρχισε αφού επαιξα 2-3 παιχνίδια όπου έπαιζε πάρα πολύ ωραία και νορμαλ

Πριν λίγο τελειώσαμε μια σειρά απο online παιχνίδια με το Γιάννη (JohnBougiou).

Οι servers έχουν στρώσει ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ σε σχέση με χθες. Το lag ήταν σχεδόν ανεπαίσθητο, σε σημείο που μπορούσες να παίξεις φυσιολογικά (σχεδόν).

Καλή φάση!

Να ρωτήσω κάτι, εμένα παίζει με υπερβολική ταχύτητα. Και στα μενού το ίδιο. είναι λες και το έχεις παει fast-forward όλο και τρέχει σα διάολος.

ξέρετε τι μπορεί να φταιει?

Σημειωτέον αυτό άρχισε αφού επαιξα 2-3 παιχνίδια όπου έπαιζε πάρα πολύ ωραία και νορμαλ

Σε PC?

Ναι σε PC (το βλέπω ότι το τοπικ λεει PS3 αλλά επειδή δεν βρήκα άλλο τόπικ και είχαν γράψει κι άλλοι χρήστες για PC ρωταω εδω)

PS3 Option Files για το PES2008

To πρώτο option file για το PS3 είναι γεγονός.

Τα περιεχόμενα του patch είναι:
* Updated English Premier League Kits (only using the editor,not badgeset)
* All English Premier League Transfers.
* Correct Player Names (EPL & German National Team).
* Updated Player Abilities/Appearances.
* Updated Starting XI for every Premier League Team.
* Assigned stadiums to each club.
* 8 Premier League Kit Templates, which are:
Arsenal Home
Arsenal Away
Manchester Utd Home
Manchester Utd Away
Chelsea Home
Chelsea Away
Liverpool Home
Liverpool Away

To download.

To install:

* Download files.
* Create folder named 'PS3' on a usb stick.
* Create folder inside 'PS3' folder called 'SAVEDATA'.
* Copy all downloaded files into 'SAVEDATA' folder.
* Start PS3.
* Copy all data from usb stick to PS3 hdd.

Πηγή W.E.N.B

:SFGSFGSF:

Attachments

• arsenal.jpg
    arsenal.jpg
    11.5 KB · Views: 10
  • chelsea.jpg
    chelsea.jpg
    14 KB · Views: 9
  • liverpool.jpg
    liverpool.jpg
    11.1 KB · Views: 8
  • manutd.jpg
    manutd.jpg
    10.4 KB · Views: 4
Ναι σε PC (το βλέπω ότι το τοπικ λεει PS3 αλλά επειδή δεν βρήκα άλλο τόπικ και είχαν γράψει κι άλλοι χρήστες για PC ρωταω εδω)
καλά κανεις ...... και εγώ για PC το σκεφτομαι
αλλα διαβαζω αυτα για την ταχυτητα και δεν ξερω

και εγώ για PC το σκεφτομαι
αλλα διαβαζω αυτα για την ταχυτητα και δεν ξερω

Μάλλον γι αυτό κάτι στον υπολογιστή φταίει. Γιατι στα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα και έπαιζε καλά ήταν πολύ καλό (γραφικά-ρεαλισμός). Οπότε αν δεν είναι γενικό το πρόβλημα (θα δείξει...) μην το σκέφτεσαι. Και με gamepad ο χειρισμός είναι ακριβώς όπως στο Xbox360

λοιπον...μετα απο δοκιμες με μια Ati X800GTO 256MB...Εβγαλα το skip framerate και ενεργοποιησα το wait Vsync...παρατηρησα οτι σε μερικα γηπεδα παει αργα το παιχνιδι...στα υπολοιπα π.χ dragon παιζει κανονικοτατα...η ταχυτητα των παιχτων ειναι κανονικοτατη..βεβαια με medium details αφου η X800 δεν παιζει σε full...

Χθες το εγκατέστησα κ εγώ στο πσ3. Χωρίς install το παιχνίδι έκανε πολλά κοψίματα, μετά το install όλα οκ.
Εντυπώσεις :
Χρησιμοποιώ κάμερα μακρινή αλλά όχι wide όπως στο πσ2 μου. Σε αυτή την κάμερα δεν κάνει κολλήματα. Στην wide που έβαλα για δοκιμή, πολλά κολλήματα...σαν υπολογιστής που δεν υποστηρίζει την ανάλυση λόγω αδυναμίας σε μνήμη κ επεξεργαστή !!! Στην κάμερα που παίζω όμως είναι σούπερ. Μετά, στα replay είναι πραγματικά απαράδεκτο το πόσο αργό είναι, άντε κ πιστεύουμε ότι είναι "εφέ"...οι θεατές όμως είναι.....σαν πσ1 !!! χειρότεροι από του proevo6 στο πσ2 ! Μέσα στα πίξελς τεράστια !!!
Από την άλλη, το παιχνίδι είναι εθιστικό ! Έπαιζα σήμερα δύο ώρες χωρίς σταματημό. Οι κινήσεις είναι φοβερές κ μοναδικές για κάθε παίκτη. Ο Ρομπίνιο κάνει φοβερές ντρίμπλες, ο Νιστελρόι φοβερά τελειώματα στις φάσεις, ο Ανρύ στην Μπάρτσα φοβερά ανοίγματα της μπάλας από στάση και και και...
Προσωπικά, αν δεν είχε αυτά τα μειονεκτήματα που είναι τόσο χτυπητά στο μάτι στα replay ειδικά, τότε θα μιλούσα για το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει.
Όμως θα δω κ το fifa2008 που το νοικιάζει το video blue κ αν είναι καλύτερο θα κινηθώ για αυτό τελικά. Δεν νομίζω όμως ότι η ρεαλιστικότητα τελικά του proevo2008 μπορεί να είναι χειρότερη από του φίφα2008.

:worshippy:

Yπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του PES? Χαρίζω τον κωδικό συμμετοχής στον οποίο πρέπει να στείλει μήνυμα στο 4100 (2χ μηνύματα-1,19 ευρώ/sms) για να δει αν κέρδισε συμμετοχή.Επειδή δεν θα πάω όποιος τον θέλει ας μου κάνει ένα Pm.-bye-

Το πιθανό εξώφυλλο για το Winning Eleven 2008 όπου θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες,χωρίς frame drop αλλά με το διαφορετικό style της σειράς...

Attachments

• l_p1005052058.jpg
    l_p1005052058.jpg
    11.2 KB · Views: 15
το εχει δοκιμασει κανεις σε pc?
απο τα Settings δεν μου δινει αναλυση πανω απο 1280χ800 παροτι η ο οθονη μου(lg 19` wide)ανεβαζει 1440χ900.

Το πιθανό εξώφυλλο για το Winning Eleven 2008 όπου θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες,χωρίς frame drop αλλά με το διαφορετικό style της σειράς...

Ti διαφορετικο style εννοεις?Νομιζω ειναι το ιδιο παιχνιδια για ευρωπη και αμερικη με διαφορετικο ονομα.
Τι διαφορες εχουν?

Όχι δεν είναι το ιδιο παιχνίδι...

Πάντα η σειρά του Winning Eleven έχει πιο επιθετικό style,ξεφεύγει από το Ευρωπαϊκό gameplay, σε όλα τα αλλά είναι το ιδιο...

Πάντα γούσταρα την σειρά του Pro Evolution Soccer διότι έχει το gameplay που του αξίζει...

Gamespot PES 2008 PS3 Review 6.0
The Good
Some refinement in terms of playability - Opponent AI mixes up playing styles - Certain players look realistic.
The Bad
Adds no new features to last year's game - Laggy, unplayable online code - Slowdown when running in hi-def (!!!!) - Poor presentation in every respect - Graphically and aurally under par.

Gamespot PES 2008 360 Review 7.0
The Good
Some refinement in terms of playability - Opponent artificial intelligence mixes up playing styles - Certain players look realistic.
The Bad
Adds no new features to last year's game - lags online - Poor presentation in every respect.

Και το κερασακι που ισχυει μονο για την PS3 εκδοση
At a time when many other rival sports games feature an assortment of online multimedia updates throughout the year, Konami's complete lack of extras feels backward in comparison. It's also worth noting the online registration process, which locks your copy of the game to your Konami account for online play. This means that if you ever want to sell your copy of the game, the next person will be unable to play online unless he or she has your registration details. To our knowledge this is the first time this has happened in a PS3 title, and Konami's UK office declined to respond to enquiries over why the system was implemented.

Last edited: