Χθες το εγκατέστησα κ εγώ στο πσ3. Χωρίς install το παιχνίδι έκανε πολλά κοψίματα, μετά το install όλα οκ.
Εντυπώσεις :
Χρησιμοποιώ κάμερα μακρινή αλλά όχι wide όπως στο πσ2 μου. Σε αυτή την κάμερα δεν κάνει κολλήματα. Στην wide που έβαλα για δοκιμή, πολλά κολλήματα...σαν υπολογιστής που δεν υποστηρίζει την ανάλυση λόγω αδυναμίας σε μνήμη κ επεξεργαστή !!! Στην κάμερα που παίζω όμως είναι σούπερ. Μετά, στα replay είναι πραγματικά απαράδεκτο το πόσο αργό είναι, άντε κ πιστεύουμε ότι είναι "εφέ"...οι θεατές όμως είναι.....σαν πσ1 !!! χειρότεροι από του proevo6 στο πσ2 ! Μέσα στα πίξελς τεράστια !!!
:worshippy:
Το gameplay του PES2008 είναι απλά απίστευτο και η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί άψογα, βέβαια αν εξαιρέσουμε τα γνωστά προβλήματα όπου θα διορθωθούν περίπου σε μια εβδομάδα με το patch.
Δεν ξέρω τι παίζατε πριν αλλά το PES το αγαπάς για το gameplay του και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο,έτσι θα είναι πάντα,αν θέλετε γραφικά υπάρχει και το fifa,o "seebass" ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για όλα τα άλλα εκτός από το gameplay και γι'αυτό του έχουμε σεβασμό...
Η Konami μαλών μας δουλεύει...
Λέει ότι τα προβλήματα λύνονται όταν "τρέχεις" το PES2008 σε HDTV και συνδέσει με HDMI ή component καλώδιο.
Εδώ όλοι έχουν τα παραπάνω και ακόμα υπάρχει το πρόβλημα.
Πηγή: PESFAN.
Στα Ζωνιανά πόσες ώρες την ημέρα παίζουνε Pro ?:twoguns::music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.