Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

Από ότι έχω ακούσει για pc είναι, αλλά δεν ξέρω τι κάνει.
( είπαν ότι θα έρθει και για ps3 που θα φτιάχνει το online και τα μικρά frame drops...και το bug με το install ελπίζω να φτιάξουν)

No Konami Code to help Resell Pro Evolution Soccer on PS3

H Konami προχωράει σε μια πολιτική όπου θα δυσαρεστήσει αρκετούς.

Θα κλειδώνει το PES2008 στην κονσόλα σου για το online κομμάτι,αυτό σημαίνει οτι αν θες να το πουλήσεις αργότερα δεν θα μπορεί ο άλλος να παίξει online.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε τίτλο του PS3.

Πηγή 1PStart

Attachments

• peslockdown.jpg
    peslockdown.jpg
    75.6 KB · Views: 11
Re: Απάντηση: Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008 (PS3) (working title)

Χθες το εγκατέστησα κ εγώ στο πσ3. Χωρίς install το παιχνίδι έκανε πολλά κοψίματα, μετά το install όλα οκ.
Εντυπώσεις :
Χρησιμοποιώ κάμερα μακρινή αλλά όχι wide όπως στο πσ2 μου. Σε αυτή την κάμερα δεν κάνει κολλήματα. Στην wide που έβαλα για δοκιμή, πολλά κολλήματα...σαν υπολογιστής που δεν υποστηρίζει την ανάλυση λόγω αδυναμίας σε μνήμη κ επεξεργαστή !!! Στην κάμερα που παίζω όμως είναι σούπερ. Μετά, στα replay είναι πραγματικά απαράδεκτο το πόσο αργό είναι, άντε κ πιστεύουμε ότι είναι "εφέ"...οι θεατές όμως είναι.....σαν πσ1 !!! χειρότεροι από του proevo6 στο πσ2 ! Μέσα στα πίξελς τεράστια !!!

:worshippy:

Ακριβως ετσι ειναι!
Μεγαλη απογοητευση.....
Δεν το εχω εγκαταστησει αλλα σαν πρωτη εικονα νομιζω πως τα γραφικα του ειναι απλα απαραδεκτα, και κανουν για σκετη αρπαχτη....
Αυτες ειναι οι δυνατοτητες του PS3 μηπως? Ομαλοτητα δεν υπαρχει ειδικα σε φασεις με πολλους παικτες...Τι να το κανεις το hidef γρασιδι αν στην κινηση το παιχνιδι ειναι χαλια....Οι θεατες μου θυμισαν το Street Fighter 2!
Για γελοια, οπως και τα κοντινα με παιχτες και διαιτητη!:rifle:

Σαν gameplay αρχιζω και πιστευω οτι καθε περσι και καλυτερα.... Θα το δω λιγο καλυτερα, αλλα αυτες ειναι οι πρωτες μου εντυπωσεις....:damnyou:

παιζουμε αλλα εχει lag στο online κριμα ελπιζουμε να βγει κανενα patch να το διωρθοσει αλλα δεν ειμαι κι πολυ αισιοδοξος

Το gameplay του PES2008 είναι απλά απίστευτο και η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί άψογα, βέβαια αν εξαιρέσουμε τα γνωστά προβλήματα όπου θα διορθωθούν περίπου σε μια εβδομάδα με το patch.

Δεν ξέρω τι παίζατε πριν αλλά το PES το αγαπάς για το gameplay του και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο,έτσι θα είναι πάντα,αν θέλετε γραφικά υπάρχει και το fifa,o "seebass" ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για όλα τα άλλα εκτός από το gameplay και γι'αυτό του έχουμε σεβασμό...

Το gameplay του PES2008 είναι απλά απίστευτο και η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί άψογα, βέβαια αν εξαιρέσουμε τα γνωστά προβλήματα όπου θα διορθωθούν περίπου σε μια εβδομάδα με το patch.

Δεν ξέρω τι παίζατε πριν αλλά το PES το αγαπάς για το gameplay του και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο,έτσι θα είναι πάντα,αν θέλετε γραφικά υπάρχει και το fifa,o "seebass" ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για όλα τα άλλα εκτός από το gameplay και γι'αυτό του έχουμε σεβασμό...

Mαζι σου σ'αυτο!
Εχω ολη τη σειρα απο το PS1....Απλα με το τελευταιο θελησαν να δωσουν γραφικα, και εκει το εχασαν....Δεν ξερω τι θα βελτιωσει και αν θα παιξει ρολο το patch ,αλλα μου κανει αρκετα προχειρο....Και αργο εκτος των αλλων...
Και αν επαιζε και σε FULL HD αναλυση θα πηγαινε καρε-καρε.....
Τελος ο ηχος ειναι σκετη μαπα, γιαπωνεζικη καγκουρο-μπιτο-ροκιες και σχολιασμοι που καλυτερα να ειναι κλειστοι... Το κοινο σε ασχετο τεμπο ακουγεται στο background.......
Τσαμπα η προσμονη και τα λεφτα.....

Συμφωνώ συνονόματε αλλά τον πίεσαν για να το βγάλει γρήγορα και δεν πρόλαβε να ασχοληθεί με το καινούργιο σε αυτόν προγραμματισμό του PS3 γι'αυτό και τώρα υπόσχεται κάτι εξαιρετικό στο PES2009,αν μπορείς να δεχτείς αυτήν την δικαιολογία του δημιουργού του.
Ακομα τα προβλήματα τα έλυσε στο Winning Eleven 2008 γι'αυτό και ευελπιστώ ότι θα βγάλει το patch όπου θα διορθωθούν και σε εμάς,δεν του είμαστε αδιάφοροι,πάντα μας προσέχει...

Είχα τη τύχη να δω και να παίξω για λίγο στο Media Markt σε full hd σύνδεση το νεο pro. Πραγματικά αναβαθμισμένο από το προηγούμενο, με σούπερ γραφικά, αλλαγές σε στοιχεία του τεραίν (τέρματα κλπ.), ανανεωμένο interface με όμορφες γραμματοσειρές σε κάθε μενού.

Επειδή ακόμα δεν πήρα ps3 κονσόλα, έσπευσα και πήρα το game σε ps2. Σημειώνω ότι τα έχω όλα στη κατοχή μου, από το pro1 ακόμα. Ήθελα λοιπόν να δω τις νεες αλλαγές και κυρίως όλα τα καινούργια πράγματα που είδα στην έκδοση ps3 (εκτός του hd φυσικά).
Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι τα πάντα παραμένουν ίδια με το pro evo6. Ίδια γήπεδα (μόνο η έδρα της Fiorentina μπήκε), με τα ίδια ακριβώς γραφικά ( δεν άλλαξαν το παραμικρό στα ήδη υπάρχοντα στάδια), ίδιο edit mode με τις ίδιες επιλογές, τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...:furious3:
Μπήκαν κάποιες ΒορειευρωπαΙκές κυρίως ομάδες, άλλαξε και το wallpaper, κάποιες ντρίπλες του Κακά και... τέλος!

Και ρωτώ: γιατί ενώ πρόκειται για το ίδιο παιχνίδι υπάρχει ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ???

Winning Eleven 2008 Demo

Aπό σήμερα είναι διαθέσιμο το Demo του Winning Eleven 2008 στο Ιαπωνικό Playstation Store στα 1150ΜΒ και με το διαφορετικό gameplay των Γιαπωνέζων.

Το patch για το PES2008 θα είναι διαθέσιμο στις 19 Νοέμβριου για PS3 & XBox360.
Το οποίο θα λύσει τα μεγάλα προβλήματα όπου υπάρχουν στο online game και στις δυο κονσόλες,αλλά δεν άκουσα κάτι για το frame drop...

Η Konami μαλών μας δουλεύει...

Λέει ότι τα προβλήματα λύνονται όταν "τρέχεις" το PES2008 σε HDTV και συνδέσει με HDMI ή component καλώδιο.

Εδώ όλοι έχουν τα παραπάνω και ακόμα υπάρχει το πρόβλημα.

Πηγή: PESFAN.

Η Konami μαλών μας δουλεύει...

Λέει ότι τα προβλήματα λύνονται όταν "τρέχεις" το PES2008 σε HDTV και συνδέσει με HDMI ή component καλώδιο.

Εδώ όλοι έχουν τα παραπάνω και ακόμα υπάρχει το πρόβλημα.

Πηγή: PESFAN.

Ακριβως!