'Witches'-help needed

Σπυρο μηπως πρεπει να ανοιξεις μια νεα υποκατηγορια

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΩΝ

Θα εχει πολυ θεμα μου φαινεται

Λές ρε σύ Στέλιο μου??
Θα πρέπει ομως να βρούμε και μιά Μουσική ´πρόφαση´...;)
Βάζουμε soundtracks και μετά συζητάμε για ταινίες..
Ασε να το σκεφτούμε λιγάκι.

Re: Απάντηση: Re: 'Witches'-help needed

Επειδή έχω δηλώσει πολλάκις φαν του Μπακογιαννόπουλου, μόλις πάρει σύνταξη λέω να πάρω την "Κινηματογραφική Λέσχη", να σου δώσω εσένα το "Μουσικόραμα" αλλά χωρίς τον Γκούτη? :BDGBGDB55:

άντε, μέσα..:grinning-smiley-043
και την αθλητική Κυριακή, ακόμα καλύτερα μη σου πω...:BDGBGDB55:

απόψε είμαι Τζιμπριλ... εβδομηντα δύο φορές οφ τόπικ.. σόρυ Κώστα

Re: Απάντηση: Re: 'Witches'-help needed

άντε, μέσα..:grinning-smiley-043
και την αθλητική Κυριακή, ακόμα καλύτερα μη σου πω...:BDGBGDB55:

Η θέση του πουρουπουπού είναι αδιαπραγμάτευτη!!!

Εσύ θα παίζεις τους σύγγαυρους Red Snapper :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Y.Γ. Μάλλον το παρακάναμε...

Σιγά παίδες.
Ελευθερο θέμα ειναι..
Αλλως τε στον Λύμπε δοθηκαν κάποιες βοήθειες..
Τετοιες κουβέντες ειναι πολύ ευχάριστες και αποδεικνύουν ακριβώς,οτι το καθε Νήμα παίρνει τον δικό του δρόμο....

γρηγορα στά κρεβάτια σας ξενύχτηδες.:flipout::flipout:

Ironweed, The two Jakes, Hoffa, Crossing guard, As good as it gets, About Schmidt

Πως φαίνεσθε ότι είσθε νεοσσοί...: η τυποποίηση του Τζάκ Νίκολσον αρχίζει με την επαφή του με τον Στάνλεϋ Κιούμπρικ στη 'Λάμψη'. Είχε δώσει δείγματα και στη 'Φωλιά του Κούκου', αλλά μόλις τον είδαμε στο Shining, καταλάβαμε πως ο 'παλιός' Τζακ δεν υπάρχει πιά. Νομίζω πως αυτή η ταινία είναι το turning point της καριέρας του. Μεγάλος ηθοποιός αλλά μανιεριστής του κερατά. Πιστεύω πως, εδώ και πολλά χρόνια, δεν 'υπηρετεί' πλέον τους ρόλους του - μάλλον τους φέρνει στα μέτρα του. Πιστεύω πως ο De Niro, στο 'Awakenings' για παράδειγμα, υπηρέτησε το ρόλο του πολύ πιο καλά απ όσο έχω δεί ποτέ τον Νίκολσον να το κάνει. Χωρίς να τους συγκρίνω φυσικά.
Η καλύτερη ερμηνεία σχιζοφρενούς που θυμάμαι, μαλλον πάει στην Kathy Bates. Σε μια ταινία της σειράς, το 'Misery' του Ρομπ Ράϊνερ. Μου άρεσε πολύ και η Sandra Bernhard (The King Of Comedy) αλλά δεν παίζει ακριβώς την τρελή στην ταινία του Scorsese. Θα σας έλεγα και για τον Τζέρεμυ Αϊρονς, στο Dead Ringers, αλλά εκεί είχα μάτια μόνο για τη Genevieve Bujold, sorry...
O Brad Dourif στο 'Wise Blood', του Τζόν Χιούστον (1979) είναι εκπληκτικός.
Ο Sean Penn πάρα πολύ καλός. H μεγάλη αδυναμία μου όμως δεν είναι οι 'ξεφωνημένοι' ρόλοι του που του φέρνουν τα Οσκαρ: είναι ο 'κοκάτος' δικηγόρος στο Carlito's Way.

...και, μια και μιλάμε για διεστραμμένους και παρανοϊκούς, θυμηθείτε παρακαλώ, όσοι το έχετε δεί, τον Μαρλον Μπραντο στους 'Φυγάδες του Μιζούρι'.

εκεί είχα μάτια μόνο για τη Genevieve Bujold,

και, για του λόγου το αληθές:

Genevieve%20Bujold.jpg

bujoldbday04.jpg

Αναφερόμουν στις ταινίες του Νίκολσον μετά τις "Μάγισσες" γι'αυτό παρέθεσα αυτές. Πάντως για μένα ο καλύτερος "αλλοπαρμένος" παραμένει ο Robert Mitchum στην μεγαλειώδη "Νύχτα του κυνηγού" του 1947. Ήταν η μοναδική σκηνοθετική απόπειρα του παμμέγιστου Charles Laughton, ενός ηθοποιού που όπου έπαιξε εμένα με καθήλωνε με το αβίαστο παίξιμό του (στον "Σπάρτακο" ως Γράκχος η ερμηνεία του είναι παρασάγγας καλύτερη και από Ολίβιε και από Ντάγκλας).

Charles Laughton, ενός ηθοποιού που όπου έπαιξε εμένα με καθήλωνε με το αβίαστο παίξιμό του (στον "Σπάρτακο" ως Γράκχος η ερμηνεία του είναι παρασάγγας καλύτερη και από Ολίβιε και από Ντάγκλας).

Witness For The Prosecution του Billy Wilder (1957)
Μutiny On The Bounty (1935) το έχω δεί σε φρικτές συνθήκες προβολής σε Κιν/φική Λέσχη.
Spartacus.

Δεν έχω δεί το Captain Kidd δυστυχώς. Δεν το τράκαρα πουθενά.

Απάντηση: Re: 'Witches'-help needed

Αναφερόμουν στις ταινίες του Νίκολσον μετά τις "Μάγισσες" γι'αυτό παρέθεσα αυτές. Πάντως για μένα ο καλύτερος "αλλοπαρμένος" παραμένει ο Robert Mitchum στην μεγαλειώδη "Νύχτα του κυνηγού" του 1947. Ήταν η μοναδική σκηνοθετική απόπειρα του παμμέγιστου Charles Laughton, ενός ηθοποιού που όπου έπαιξε εμένα με καθήλωνε με το αβίαστο παίξιμό του (στον "Σπάρτακο" ως Γράκχος η ερμηνεία του είναι παρασάγγας καλύτερη και από Ολίβιε και από Ντάγκλας).

τεραστια ταινια...Και μιλωντας για τρελλαρες...
εγω θα εβαζα και τον Ηumphrey Boggart στην Ανταρσια του Κειν.
Ρολος εξω απο τα νερα του και ετσι οπως τον ειχαμε συνηθισει και παρ'ολα αυτα δινει ρεστα...
Επισης σπουδαιος ηταν και o Peeping Tom του Karlheinz Bohm γιου του μαεστρου Carl Bohm...

Last edited:
αν θελετε να δειτε Live τρελλα
μην χασετε το ντοκιμαντερ MEIN LIEBSTER FEIND
ενας στην πραγματικοτητα ψυχωτικος ηθοποιος ονοματι K.Kinski [θεος ]
kai η συγκρουση του με τον φευγατο W.Herzog
η διαβοητη συνεργασια τους και οι μεγαλες συγκρουσεις τους
που τους οδηγησαν στο καλιτεχνικο τους αποκορυφωμα .

.

Re: Απάντηση: 'Witches'-help needed

αν θελετε να δειτε Live τρελλα
μην χασετε το ντοκιμαντερ MEIN LIEBSTER FEIND
ενας στην πραγματικοτητα ψυχωτικος ηθοποιος ονοματι K.Kinski [θεος ]
kai η συγκρουση του με τον φευγατο W.Herzog
η διαβοητη συνεργασια τους και οι μεγαλες συγκρουσεις τους
που τους οδηγησαν στο καλιτεχνικο τους αποκορυφωμα .

.

Ο ορισμός του συνδρόμου Taylor-Burton αλλά στο πολύ πολύ πιο φευγάτο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: 'Witches'-help needed

Ο ορισμός του συνδρόμου Taylor-Burton αλλά στο πολύ πολύ πιο φευγάτο.

τωρα εδω με πηγες

5183CT06SGL._SL500_AA240_.jpg

το εχω σε dvd και δεν εχω αξιωθει να το δω ακομη

{φυσικα το εχω δει πριν 20 χρονια στον κινηματογραφο }

απιστευτο ζευγος !!

.

τωρα εδω με πηγες

5183CT06SGL._SL500_AA240_.jpg

το εχω σε dvd και δεν εχω αξιωθει να το δω ακομη

{φυσικα το εχω δει πριν 20 χρονια στον κινηματογραφο }

απιστευτο ζευγος !!

.

Τι 20 χρόνια μου λές ρε συ Στέλιο; Η ταινία είναι το 1966...
Μερικές φορές, διαβάζοντας για τις ταινίες που βλέπεις, έχω την εντύπωση οτι σ´έχουν κλειδώσει στο ίδιο κελάρι με τν Ελένη απ´το Κωσταλέξι κι έχεις να δείς ήλιο απ´το 1970. :grinning-smiley-043
Στέλιο, τέρμα ο βωβός... Τώρα μιλάνε, άσε που έχουν βγεί και έγχρωμα... :jester:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: 'Witches'-help needed

Μερικές φορές, διαβάζοντας για τις ταινίες που βλέπεις, έχω την εντύπωση οτι σ´έχουν κλειδώσει στο ίδιο κελάρι με τν Ελένη απ´το Κωσταλέξι κι έχεις να δείς ήλιο απ´το 1970. :grinning-smiley-043
Στέλιο, τέρμα ο βωβός... Τώρα μιλάνε, άσε που έχουν βγεί και έγχρωμα... :jester:

Μην τους ακούς Στέλιο, γερά και εγώ μαζί σου. :grinning-smiley-043

Aααα...γι αυτο μου αγορασες το μελομακαρονο Gone with the wind
επειδη ηταν εγχρωμο και χαι..... ντεφινισιον :flipout:

εγω τωρα παω για shopping ,εχουμε Αvatar για πες μου τι γυαλακια να παρω κλειστου η ανοικτου τυπου :chinscratch:
οι αιθουσες τους δινουν ανοικτου τυπου και εχουν προβλημα
θα παρω κλειστου και θα τους τελειωσω ολους ,θα ειμαι 2 χρονια μπροστα !

:ernaehrung004:

Ίσως η καλύτερη ερμηνεία της. Εν γένει όμως πιστεύω ότι ο Ουαλός ήταν καλύτερος ηθοποιός.