Woke κουλτούρα, μάστιγα η πλουραλισμός ?

Status
Not open for further replies.
Δεν εχεις θεματα, επιστημονας δεν εισαι ..... αλλα παρολα αυτα ΣΥΝΗΘΩΣ γνωριζεις
ποιος εχει θεμα (εν προκειμενω εγω) και ποιος οχι (εσυ). Οχι πολυ ορθολογικη προσεγγιση
.... νομιζω.

Ναι καλά....
Περνάω τις τελευταίες στιγμές σε μαγική παραλία μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα ξανάρθω...
Άλλη όρεξη δεν είχα για να συζητήσω για ΣΣΕ.... :LOL:

View attachment 236766
Είσαι στην παραλία και μπαίνεις εδώ μέσα και σχολιάζεις; Έτσι μου έρχεται να κατέβω κάτω μόνο και μόνο για να σου ρίξω μια μπούφλα!

Ανεξαρτητα απο το ποιος ειμαι και τι κανω,
οταν βγω απο την πορτα του σπιτιου μου, σεβομαι τους παντες.
Ετσι παραμενουν συνεκτικες οι κοινωνιες.

Δεν νιωθω καμμια αλληλεγγυη,
ουτε προκειται να αποδεχτω ποτε και να συμπεριλαβω,
καποιον που δεν με σεβεται.
Καποιον που οταν του δινεται η ευκαιρια βγαζει τον σκοτεινο ψυχικο του κοσμο σε κοινη θεα
και τα απωθημενα του επανω μου.
Ειδικα οταν χρησιμοποιει ως οχημα και αλοθι την τεχνη.
Ειναι πλεον κοινη η αισθηση οτι το πραγμα εχει παραγινει..
Με αυτο τον τροπο οχι μονο δεν γινονται αποδεκτοι,
σιγουρευουν την θεση τους στο περιθωριο.

Last edited:
Οσοι νιωθουν ΑΝΕΤΑ με ολα αυτα .... και ειναι straight .... μαλλον ηρθε η ωρα να πανε ψυχολογο.
Οσοι απο την αλλη νιωθουν μοντερνοι .... ο μοντερνισμος ΔΕΝ ειναι το παν. Η Αισθηση του Μετρου ΕΙΝΑΙ.
Οσοι θεωρουν οτι η woke κουλτουρα θα ισορροπησει .... μονη της .... ζουν σε ουτοπιες δικης τους κοπης.
Οσοι ..... θεωρουν οτι ειναι ΑΠΟ ΠΑΝΩ οτι και αν συμβει και οτι το 95% του straight πλυθησμου εχει
την κατασταση στα χερια του ..... ο στοχος ΠΟΤΕ δεν ηταν αυτοι .... αλλα τα παιδια και εγγονια τους.

Βλεπω ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ελαφροτητα στο θεμα ..... σαν να μιλαμε για τον τρελλο του χωριου.
Ας ειναι !

Άλλη υποθετική ερώτηση προς εσένα συγκεκριμένα Μάνο, που απ' ότι έχω καταλάβει δηλώνεις straight.

Θεωρείς ότι αν σε βάλουν με το ζόρι να παρακολουθείς γκέι πόρν επί ΧΧ ώρες, θα αρχίσουν να σου αρέσουν οι άνδρες;

Άλλη υποθετική ερώτηση προς εσένα συγκεκριμένα Μάνο, που απ' ότι έχω καταλάβει δηλώνεις straight.

Θεωρείς ότι αν σε βάλουν με το ζόρι να παρακολουθείς γκέι πόρν επί ΧΧ ώρες, θα αρχίσουν να σου αρέσουν οι άνδρες;
Μα γι αυτό κάνει πρόσθιο ο άνθρωπος, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο 😋

Είσαι στην παραλία και μπαίνεις εδώ μέσα και σχολιάζεις; Έτσι μου έρχεται να κατέβω κάτω μόνο και μόνο για να σου ρίξω μια μπούφλα!
Μπαίνω εδώ μέσα για να μην "καρφώνομαι" με αυτά που βλέπω γύρω μου.......
Γιατί όσο πιστός και να είσαι, εεε... αρσενικά είμαστε όχι ρομπότ....

Δεν μπορώ και να βγάλω καμιά φωτό για να καταλάβεις ... :ROFLMAO:
(Όχι ότι δεν ξέρεις πως "κυκλοφορούν" σήμερα τα θηλυκά στις παραλίες...)

1-2 πανοραμικές από μακριά, την ώρα που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και χαιρετάμε την Ανάληψη του Νομού Ηλείας..

IMG_20240730_163349.jpg

IMG_20240730_163405.jpg

Καλησπέρα.

Θέλω να γράψω κάποιες σκέψεις μου.

Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο πιο συντηρητικός σε αυτά τα θέματα.
Όσο περνάνε τα χρόνια, είμαι λίγο πιο ανοιχτός, και σκέφτομαι πως κάθε άνθρωπος είναι και διαφορετικός, δεν είμαστε όλοι οι ίδιοι.

Θα δώσω δύο παραδείγματα.

1) Στην αρχή της χρονιάς, αγόρασα ένα βιβλίο που έχει να κάνει με την Ολλανδική ζωγραφική του 17ου αιώνα, την αγαπημένη μου περίοδο στην ιστορία της τέχνης.
Συγγραφέας είναι ένας κύριος, ο οποίος είναι από Αμερική, αλλά πριν αρκετά χρόνια μετακόμισε στην Ολλανδία για να ακολουθήσει τον "έρωτα" της ζωής του, όπως έγραφαν οι περιγραφές για το βιβλίο. Εκεί είχε επαφή με την τέχνη αυτής της χώρας, και τελικά έγραψε ένα βιβλίο μετά από αρκετά χρόνια διαμονής σε αυτό το μέρος.

Αρχικά δεν κατάλαβα ότι ο συγγραφέας είναι ομοφυλόφιλος. Νόμιζα ότι ο έρωτας της ζωής του για τον οποίο μετοίκησε στην Ολλανδία, ήταν γυναίκα. Στην πορεία, διαβάζοντας το βιβλίο, κατάλαβα ότι τελικά ήταν ομοφυλόφιλος. Μάλιστα, στο κεφάλαιο για τον αγαπημένο μου ζωγράφο, τον Ολλανδό τοπιογραφό Jacob van Ruisdael, ούτε λίγο ούτε πολύ έβγαλε το συμπέρασμα, βάσει κάποιων στοιχείων για τη ζωή του ζωγράφου, ότι ίσως αυτός να ήταν ομοφυλόφιλος.
Αρχικά δυσανασχέτησα λίγο, καθώς ήταν φανερό ότι το συμπέρασμα ήταν λίγο αυθαίρετο, και βασίζεται σαφώς στις ερωτικές προτιμήσεις και στην ψυχοσύνθεση του συγγραφέα, παρά στα υπάρχονται στοιχεία για τον ζωγράφο. Παρόλα αυτά, ενώ φυσικά δε συμφωνούσα με αυτή τη θέση, ωστόσο με σεβασμό διάβασα την άποψη του συγγραφέα, σκεπτόμενος ότι στη ζωή δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και πολλά πράγματα τα βλέπει ο καθένας από την δική του ψυχοσυναισθηματική κατάσταση.
Ήταν για μένα ένα μάθημα αυτό, καθώς ένιωσα να σέβομαι την τοποθέτηση του συγγραφέα, έστω και αν δεν συμφωνώ με αυτή, ή και που με χάλασε κάπως που έβγαλε τον αγαπημένο μου ζωγράφο gay.
Το βιβλίο το απόλαυσα, και μάλιστα το διάβασα και 2 φορές. Αν είσαι ανοιχτός σε διάφορα θέματα στη ζωή λοιπόν, μπορείς να χαρείς κάτι (στην παρούσα το βιβλίο), ακόμη και αν δεν συμφωνείς 100% με όλα.

2) Φέτος δουλεύω πάλι στον τουρισμό. Είμαι ελεύθερος, οπότε καμιά φορά μπορεί να μιλήσω σε κορίτσια. Πριν λίγες μέρες, ήρθαν στον αρχαιολογικό χώρο που δουλεύω, δυο κοπέλες από Ιταλία. Η μια μου άρεσε λίγο, και τα βλέματά μας ήταν κάπως...υποσχόμενα, να το πω έτσι. Αλλάξαμε λοιπόν φβ, και κανονίσαμε το βράδυ να πάμε να τις κεράσω κάτι.
Εκεί που καθόμασταν στην καφετέρια, δε θυμάμαι πως πήγε η συζήτηση, ρώτησα τη μια αν είναι παντρεμένη. Μου είπαν λοιπόν, ότι είναι παντρεμένες...μεταξύ τους.
Όντως μετά είδα και στο φβ ότι είχαν και φωτογραφίες από το γάμο τους!
Οι κοπέλες δεν έκαναν κάτι ενώ είχαμε βγει ώστε να φανεί αυτό. Ήταν τυπικές, ο χαρακτήρας τους προσιτός, ενώ υπήρξε και μια οικειότητα μεταξύ μας, καθόλη τη διάρκεια της εξόδου μας.
Δεν προχώρησε το θέμα σε κάτι πονηρό. Ήταν μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, και μου είπαν αν πάω ποτέ στη Ρώμη να τους το πω, να βγούμε να με κεράσουν και αυτές εκεί.

Δύο παραδείγματα λοιπόν...

Ένα βιβλίο για τους ζωγράφους που μου αρέσουν, στο οποίο ο συγγραφέας είναι ομοφυλόφιλος, και κάπως αυθαίρετα σε κάποιο σημείο, καταλήγει να γράψει ότι ο αγαπημένος μου ζωγράφος μάλλον ήταν και αυτός ομοφυλόφιλος. Δεν πειράζει. Δε συμφωνώ σε όλα σε αυτό το βιβλίο, αλλά ήταν καλό κατά τα άλλα και το ευχαριστήθηκα. Σέβομαι την προσπάθεια του συγγραφέα και το τελικό αποτέλεσμα, και ας μην συμφωνώ σε όλα. Ένα μικρό μάθημα ζωής λοιπόν εδώ.

Μια ωραία γνωριμία με δυο κοπέλες...Αρχικά μου άρεσε η μια και σκεφτόμουν να της την πέσω με κάποιο τρόπο στην έξοδό μας. Τελικά αποδείχθηκαν λεσβίες και παντρεμένες. Δε πειράζει. Τις συμπάθησα. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Άλλο ένα μάθημα αποδοχής και σεβασμού στην διαφορετικότητα των άλλων.

Το θέμα είναι όμως να υπάρχει και μια διακριτικότητα σε αυτά τα θέματα, καθώς δεν είναι όλοι άνετοι με αυτά. Αν για παράδειγμα βρισκόμουν σε μια παρέα, και ξαφνικά δυο άντρες άρχιζαν να φιλιούνται, θα ένιωθα πολύ αμήχανα, για να είμαι ειλικρινής...
Πιστεύω αυτό ίσως πρέπει να το σέβονται λίγο οι ομοφυλόφιλοι, είτε άντρες είτε γυναίκες, όπως έγινε με τις δυο κοπέλες παραπάνω, οι οποίες μου το είπαν μόνο μετά από ερώτησή μου στην μια αν είναι παντρεμένη...

Οπότε το όλο θέμα που προκαλεί αντιδράσεις τελευταία, είναι αυτή η μεγάλη προβολή και στάση ορισμένων τέτοιων ατόμων, στα σόσιαλ μίντια, στην τηλεόραση κτλ. Εκεί ούτε και εγώ συμφωνώ πολύ. Και στην Γιουροβίζιον το ίδιο έβλεπες.
Αν δεν υπάρχει μεγάλη υπερβολή και επίδειξη, δεν έχω προσωπικά πρόβλημα.
Σεβασμός από όλες τις πλευρές αν υπάρχει, δε θα κατακρίνουμε κανέναν αν τον ελκύουν άτομα του ίδιου φύλου.

• Like
Reactions: SR-71
'''''είχε στόχο να προωθήσει «τις δημοκρατικές ιδέες της συμπερίληψης, της ένταξης, της καλοσύνης, της γενναιοδωρίας και της αλληλεγγύης».

μονο που ---απευθυνομενος στον πλανητη--- ξεχασε να συπμεριλαβει πολλα, μα παρα παρα πολλα αλλα....μειζονος σημασιας...επισης ξεχασε την καλοσυνη την γεναιοδωρια κ την αλληλεγγυη, για τους ταπεινους κ καταφρονεμενους στον πλανητη-- σ αυτον απευθυνονταν--κ πιθανοτατα ξεχσσε να συμπεριλαβει κ τις ''σκλαβες'' κ τα ''σκλαβακια'' στο μπαγκλαντες κ αλλου που φτιαξαν ενδεχομενως μερικα υφασματα απο τα σκηνικα του..και ξεχασε να συμπεριλαβει διαφορετικα πολιτιστικα κ κοινωνικα χαρακτηριστικα -του παροντος η του παρελθοντος, κ απο την γαλλια κ απο τον πλανητη...

η επιλεκτικη συμπεριληψη, δεν ειναι συμπεριληψη...ειναι marketing πολιτικο...

το 1961 η γαλλικη αστυνομια εσφαξε 200 αλγερινους , τους εριξε στον σηκουανα κ ο σηκουανας κοκινησε απο το αιμα...προς τιμην τους η ομαδα της αλγεριας εριξε κοκκινα λουλουδια στον σηκουανα...το πλανο δεν βγηκε στην tv...
οπως ο τηλεσκηνοθετης ξεχασε να δειξει την αποθεωση της παλαιστινιακης ομαδος απο το κοινο...

οπου βολευει κανουμε πολιτικη, οπου δεν βολευει, την προσπερναμε

Θα απαντήσω κι εγώ στο ερώτημα ότι αν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι είναι ωραίο να βλέπεις εκδηλώσεις αγάπης μεταξύ τους. Ανεξαρτήτως φύλλου.
Μάλιστα θα το πάω και λίγο παρακάτω, προτιμώ τις σχέσεις που βασίζονται στην αγάπη παρά στις συμβάσεις.
Βασικά ο καθένας θα έπρεπε να μπορεί χωρίς κανένα φόβο ή έννοια να ζει με τον άνθρωπό του ελεύθερα χωρίς καμία κοινωνικού τύπου σύμβαση. Είναι παραμύθα έτσι κι αλλιώς όλες αυτές οι συμβάσεις και είναι κατάλοιπα από την εποχή του δεσίματος του γαϊδάρου της πατριαρχίας.
Εάν σας σοκάρει ελαφρώς αυτό το τελευταίο που γράφω, λυπάμαι, έτσι το αισθάνομαι και το έχω βιώσει κι όλας, άρα έχω προσωπική εμπειρία σε αυτό και κατασταλαγμένη άποψη.

Φυσικά όταν λέμε να φιλιούνται, φαντάζομαι δεν εννοούμε να έχουν πλακωθεί στα γλωσσόφιλα σε δημόσιο χώρο γιατί κι αυτό επίσης είναι αντιαισθητικό ασχέτως σεξουαλικού προσανατολισμού.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι στο ίδιο τραπέζι για τσίπουρα με τον Κώστα και τον Μάκη που είναι ζευγάρι, ούτε και με τη Δήμητρα και τη Μαρία που επίσης είναι ζευγάρι. Αυτά θα συζητάμε το 2024;

Που να πιάσουμε δηλαδή και πιο σύνθετα με τρεις και τέσσερις... . :sneaky:

Εδώ να βάλω λίγο το καπέλο του διαχειριστή και να πω ότι η ύπαρξη του νήματος κρέμεται από μια κλωστή, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ωριμότητα και ψυχραιμία των συνομιλητών. Θυμίζω, εδώ μιλάμε δημόσια.

Αν ξαναδώ κάποια πράγματα που είδα από δω κι από κει όπως ταμπέλες "ανώμαλων", "ψυχασθενών", "σκοτεινών δυνάμεων" κλπ για συνανθρώπους μας που ούτε καν γνωρίζουμε, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να χαθεί στην άβυσσο της ανυπαρξίας.

Last edited:
Εδώ να βάλω λίγο το καπέλο του διαχειριστή και να πω ότι η ύπαρξη του νήματος κρέμεται από μια κλωστή, και εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ωριμότητα και ψυχραιμία των συνομιλητών. Θυμίζω, εδώ μιλάμε δημόσια.

Αν ξαναδώ κάποια πράγματα που είδα από δω κι από κει όπως ταμπέλες "ανώμαλων", "ψυχασθενών", "σκοτεινών δυνάμεων" κλπ για συνανθρώπους μας που ούτε καν γνωρίζουμε, δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να χαθεί στην άβυσσο της ανυπαρξίας.
Eίμαστε στο 2024, ακόμα μια φοβία ποιος ο λογος να φοβηθεί ο άνδρας την λογοκρισία και γιατί;
ο Απόστολος Παύλος προς Εφεσίους έγραψε Η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα για 2000 έτη έτρεξε έτσι το script στην ανθρωπότητα.
και τώρα πια , ο άνδρας φοβήται να βάλει το subwoofer στο σπίτι γιατί θα πέσει παντόφλα,
φοβήται το woke κίνημα, φυσικά και έχει τον "αρχέγονο" φόβο μήπως ο γιος ή η κόρη του ξαφνικά του δηλώσουν ομοφυλόφιλοι.
Όλα αυτά δεν ειναι καλά πράγματα κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να εκφράσει τους φόβους του.
Η ζωή είναι μια διαδικασία που ότι φοβάσαι πιο πολύ ξαφνικά μια μέρα πηδάει μέσα στο σπίτι σου απο το παράθυρο
και φυσικά πρέπει να συζητηθεί το θέμα.
Kαι πρέπει να μη ξεχνάμε ένα από τα πιο βασικά πράγματα που έχουμε πλέον τα τελευταια 100-200 χρόνια, στον άνθρωπο και στην ζωή του παίζει τεράστιο ρόλο το ασυνείδητο, πράγμα που δεν το είχαν κατανοήσει οι αρχαιοι που πιστευαν ότι ολα είναι υπο τον έλεγχο του ανθρώπινου νου και ότι με διάφορες τεχνικές μπορεί να δαμάσει τις ορμές του την αλληλεπίδραση του με τους άλλους, αμ δε.

Προσέξτε ποιος είναι ο ορισμός του ασυνειδητου.
Το ασυνείδητο μπορεί να περιγραφεί ως εκείνο το μέρος του μυαλού το οποίο "γεννάει" πολλές νοητικές διαδικασίες, οι οποίες εκδηλώνονται στο μυαλό του ατόμου χωρίς το άτομο να γνωρίζει την ύπαρξή τους. Αυτές οι διαδικασίες περιλαμβάνουν ασυνείδητα συναισθήματα, ασυνείδητες σκέψεις ή/και ιδέες, ασυνείδητες αντιλήψεις, ασυνείδητες αντιδράσεις, συμπλέγματα, φοβίες και κρυφούς πόθους και επιθυμίες.

Αν πάρουμε ας πουμε τη σημερινή ειδησεογραφία τα πάντα κινούνται στον ρυθμό του ελέγχου του ασυνειδητου του ανθρώπου κάθε έγκλημα καθε κακη ειδηση η αστυνομία ελέγχει δύο πράγματα είτε ο δραστης ή η δραστρια έχει ερωτικά ή μισογυνικά η έχει μισανδρία η έχει ομοφοβικά κίνητρα και φυσικά οικονομικά.
Ολόκληρη η κοινωνία μας στηρίζεται σε αυτές τις αντιλήψεις που αληλεπιδρούν με τα κατώτερα ένστικτα.

Παράδειγμα σήμερα οι ειδήσεις πέρα απο τα ατυχήματα δυστυχήματα (σχολιάζω μόνο το πρώτο, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτει για κάθε είδηση) :

-Ο Ερντογάν είπε πως δεν πήγε στην Τελετή Έναρξης στο Παρίσι γιατί τον προειδοποίησε η 13χρονη εγγονή του για τους ΛΟΑΤΚΙ (ο πονηρός Ερντογάν έχει πολιτικά κίνητρα να τσιτώσει και να συσπειρώσει τους ομοφοφικούς)

-Απείλησε ότι θα σκοτώσει την 16χρονη σύντροφό του επειδή απάντησε στο κινητό της ο κολλητός του φίλος
«Σου ορκίζομαι ότι θα σε σκοτώσω, θα σε βρω όπου πας και θα σε σκοτώσω», είχε πει ο 25χρονος στην 16χρονη κοπέλα του...

-Γιατι έχετε μονιμως μια στραβή μούρη, είπε ο Πολάκης σε γυναίκα υπάλληλο.....

-Ο Βασίλης Μπισμπίκης πήγε για αποτρίχωση και το ανέβασε στο Instagram...

-Συγκινεί ο Νίκος Μουτσινάς για την απώλεια του σκύλου του: «Ήσουν η μεγαλύτερη μου σχέση και η πιο αληθινή»....

• Like
Reactions: Deneb
επι παραδειγματι απεφυγε να τονισει τις ταυτοτικες εννοιες της γαλλιας, ''''liberté démocratique, égalité sociale, fraternité des peuples, (δημοκρατική ελευθερία, κοινωνική ισότητα, αδελφοσύνη των λαών),---γαλλικη επανασταση, κ 68, διοτι κατα την τρεχουσα πολιτικη ορθοτητα, ενεχουν το στοιχειο της ''τυρανιας της πλειοψηφιας''' κ προτιμησε το νεο αφηγημα της woke , cancel culture αποψης που τονιζουν τον ακρατο υποκειμενισμο, τον ατομικο ναρκισσισμο, τον ακρατο δικαιωματισμο, που πολλες φορες φτανει στα ορια της ''τυρανιας '' της μειοψηφιας

Σε κάθε στροφή της ανθρώπινης κοινωνίας υπάρχει έκφραση από κινήματα που μας φαίνονται περίεργα υπό τις επικρατούσες αντιλήψεις. Ποιος ξέρει, είναι ίσως κι αυτά μέρος της αλλαγής που προκύπτει κάθε φορά.

Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά μπορούμε να θυμηθούμε τους χίπυς αλλά και πιο πίσω τους αγώνες των μαύρων για τα civil rights. Μπορεί, λέω μπορεί, και τα σημερινά κινήματα των δικαιωματιστών να είναι κάτι αντίστοιχο.

Δεν αντικρούει αυτό ούτε το ότι και πάλι μπορεί να χρησιμοποιούνται ως ανάχωμα για να στρέψουν την κοινή γνώμη αλλού, ούτε και - όλως τυχαίως - να είναι εξωτερίκευση προβλημάτων του γίγαντα σε παγκόσμιο επίπεδο (USA). Ειδικά αν σκεφτούμε ότι το άλλο στρατόπεδο «επενδύει» στις «παραδοσιακές αξίες» και κεφαλαιοποιεί το αποτέλεσμα στην προσπάθεια να γιγαντωθεί και αυτό ως ο άλλος πόλος (Ρωσία και συν αυτοίς σύμμαχοι).

Πάντως οι ομοιότητες με προηγούμενες διεκδικήσεις είναι αρκετά ίδιες στην έκφρασή τους τουλάχιστον...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ιασωνα
θα το κλειδωσετε επειδη δεν ειναι σεβαστος ο θεματογραφος
(τα τελευταια δεκα χρονια, πιο πριν διεννυα περιοδο χαριτος)
...... ΟΧΙ μονο επειδη θα τρωθουν καποιες κοσμιοτητες.

Να ειμαστε ..... ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.

Εγω παντως, for what it's worth, ευχαριστω τον κοσμο που
φτασαμε στις 5 σελιδες. Θα θελα να μεινει ανοιχτο το ποστακι
γιατι εχω να χωσω πραμα για την Kathleen Kennedy .... ΒUT ....
θα πρεπει να συμμορφωθω με τους κανονες ενος φορουμ που λεγεται AVclub.

Ισως αν υπηρχε τροπος να στυλιτευω SW και ST στις αντιστοιχες ενοτητες
να μην χρειαζοταν να φτασω εδω ..... στο Lounge. Aλλα ΔΕΝ υπαρχει.

Ιασωνα
θα το κλειδωσετε επειδη δεν ειναι σεβαστος ο θεματογραφος
(τα τελευταια δεκα χρονια, πιο πριν διεννυα περιοδο χαριτος)
...... ΟΧΙ μονο επειδη θα τρωθουν καποιες κοσμιοτητες.

Να ειμαστε ..... ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ.

Εγω παντως, for what it's worth, ευχαριστω τον κοσμο που
φτασαμε στις 5 σελιδες. Θα θελα να μεινει ανοιχτο το ποστακι
γιατι εχω να χωσω πραμα για την Kathleen Kennedy .... ΒUT ....
θα πρεπει να συμμορφωθω με τους κανονες ενος φορουμ που λεγεται AVclub.

Ισως αν υπηρχε τροπος να στυλιτευω SW και ST στις αντιστοιχες ενοτητες
να μην χρειαζοταν να φτασω εδω ..... στο Lounge. Aλλα ΔΕΝ υπαρχει.
Αν ως θεματογράφο εννοείς τον εαυτό σου-έλεος βρε! μιλάς για τον εαυτό σου στο τρίτο πρόσωπο, ποιος είσαι, ο Ιούλιος Καίσαρας;-το θέμα αν κλείσει δε θα κλείσει επειδή το άνοιξες εσύ, αλλά εφόσον οι συμμετέχοντες δεν τηρήσουν τους κανονισμούς. Σε διαβεβαιώνω ότι κανείς δε σου έχει γινάτι ώστε να σε καταδιώκει και να κλείνει τα νήματα που ανοίγεις.

• Haha
Reactions: takisot
Σε κάθε στροφή της ανθρώπινης κοινωνίας υπάρχει έκφραση από κινήματα που μας φαίνονται περίεργα υπό τις επικρατούσες αντιλήψεις. Ποιος ξέρει, είναι ίσως κι αυτά μέρος της αλλαγής που προκύπτει κάθε φορά.

Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, αλλά μπορούμε να θυμηθούμε τους χίπυς αλλά και πιο πίσω τους αγώνες των μαύρων για τα civil rights. Μπορεί, λέω μπορεί, και τα σημερινά κινήματα των δικαιωματιστών να είναι κάτι αντίστοιχο.
Ακριβώς!

Πάρα πολύ ωραίοι οι προβληματισμοί σας, χαίρομαι που εξελίσσεται μια τόσο πολιτισμένη κουβέντα. Εγώ πάντως δεν θα αντιδράσω και τόσο πολιτισμένα αν η κορούλα μου αύριο-μεθαύριο ανοίξει παρτίδες με τίποτα κοντσιτοειδή. Μπορείτε ελεύθερα να με χαρακτηρίσετε όπως θέλετε.

Status
Not open for further replies.