Re: Wolverine: ORIGINS
Η ταινια λοιπον.....
Ολοκληρωτικη απογοητευση για τον γραφοντα που σημειωτεον εχω διαβασει σχεδον τα περισσοτερα κομικς Wolverine μεχρι καποιο σημειο τουλαχιστον.
Περιμενα κατι λιγοτερο κλισε , λιγοτερο αμερικανικο, λιγοτερο μελο με εμβαθυνση στον χαρακτηρα του ηρωα .
Η σκηνοθεσια απλα τραγικη με καμμια ενδιαφερουσα ματια.....
.....και η αναφορα στο παρελθον του Wolverine ( μεχρι να στρατολογηθει για το προγραμμα Weapon X) περασε πολυ γρηγορα...στους ..τιτλους αρχης!!!
Οι υπολοιποι χαρακτηρες ειναι φανερο οτι μπηκαν για να μπουν... με καμμια σημαντικη συνεισφορα στην πλοκη της ταινιας.
Και να αναφερθω εναν προς εναν :
Victor Creed / Sabretooth: Δεν ηταν κακος αν και χαμογελουσε πολυ σχετικα , θα ηθελα να λειπει η στροφη του προς το καλο στο τελος της ταινιας......Μας ξενερωσε.
William Stryker : Ανεπαρκεστατος, δεν πειθει σε καμμια στιγμη οτι ειναι τοσο πανουργος. Νοσταλγησαμε τον Brian Cox απο το Χ2.
Kayla Silverfox : φερτε μου μαντηλια να κλαιω μια εβδομαδα. Η πως ξεφτιλιζεις εναν τοσο ενδιαφεροντα χαρακτηρα σε ενα θηλυκο μελο ρολο.
Remy LeBeau / Gambit : Ενας απο αυτους που μπηκαν για να γεμισει η ταινια. Ενας τοσο καλοχτισμενος χαρακτηρας στην ταινια αυτη γινεται ενας ακομα ομορφος γλαστρος.Κριμα πραγματικα.
David North / Agent Zero : Μηδεν οπως και ο κωδικος του.
John Wraith : η πως να βαλουμε καποιον γνωστο χιπχοπ καλλιτεχνη να παιξει ενα ρολο της πλακας.
Wade Wilson / Deadpool: Η μεγαλυτερη ξεφτιλα . Ενας απο τους πιο χαρισματικους κακους γινεται μια μαριονετα γελοιοποιησης στα χερια ενος αταλαντου .....Το σεναριο φταιει επισης.
Frederick J. Dukes / Blob:Αυτος καπως κρατηθηκε σε ενα επιπεδο....Θα μπορουσαν και καλυτερα ομως ειδικα στον τροπο αναπαραστασης του.
Chris Bradley / Bolt: Κωμωδια και δραμα
Emma Frost:Αξιοπρεπης παρουσια .Τροφη για το μελλον.
Cyclops : αδιαφορο περασμα ετσι για να δουμε κατι γνωστο...
Banshee : απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ....ευτυχως δεν βιαστηκε ....
Toad : περασμα
Quicksilver : περασμα
Charles Xavier : μας κανει και κλαιμε απο νοσταλγια για τις ταινιες του Singer.
Weapon XI: αντιγραφη του περιφημου
Μιμου της δεκαετιας του 60