Wolverine: Origins

Απάντηση: Wolverine: ORIGINS

χωρις να την δω
την βαθμολογω----- 0 στα 10

αν την δω------ . - 9 στα 10

:flipout:

.

Last edited:
Re: Wolverine: ORIGINS

Συμφωνώ απόλυτα με τον Kosh.
Για σινεμά δεν είναι για BR, DVD στο σπίτι μια χαρά.

πολύ μέτρια !

όποιος είναι φαν γενικώς της marvel να την δεί όμως !

Πάντως για όποιον δεν έχει διαβάσει X-Men... η ταινία είναι συμπαθητική, έχει ρυθμό, καταιγιστική δράση, απλά δεν είναι τίποτα το σπουδαίο, και τίποτα που θα θυμάσαι για καιρό.

Και για οποιον εχει διαβασει X-Men η Wolverine το ιδιο ισχυει Maestro.

Δυστηχως.

Επεσαν στην παγιδα του ευκολου κερδους. Ακομα και το κομικ υπηρξαν περιοδοι που δεν βλεποτανε.

Αντιθετα υπηρξαν κατι καταπληκτικα limited οπως το Meltdown που ηταν πραγματικα αριστουργηματα.

Φαινεται πως ενας καλος σκηνοθετης τυπου Singer η Nolan ειναι πολυτελεια.

Attachments

• Havok & Wolverine 2 28.jpg
    Havok & Wolverine 2 28.jpg
    71.2 KB · Views: 10
  • Havok & Wolverine 2 30.jpg
    Havok & Wolverine 2 30.jpg
    79.9 KB · Views: 8
  • Havok & Wolverine 2 31.jpg
    Havok & Wolverine 2 31.jpg
    96.3 KB · Views: 10
Last edited:

Οποιος δεν εχει διαβασει το κομικ(οπως εγω),δεν εχει σημειο αναφορας οποτε δεν τον πειραζει και περναει δυο ωρες παρα κατι χωρις να κλαιει τα λεφτα του.
Αντιθετα οι φαν απο οσο εχω διαβασει σε αλλα site εχουν σοβαρες ενστασεις(βλ θαψιμο)

Εμενα μια χαρα ταινια μου φανηκε για το ειδος της, βεβαια ουτε εγω εχω διαβασει τα κομικ αλλα εχω δει τα κινουμενα σχεδια...:flipout:

Τότε πώς σου φάνηκε μια χαρά "για το είδος της"; Το ξέρεις το είδος; Έχεις ασχοληθεί;

Οταν λεω ειδος της εννοω μεταφορες κομικ της Marvel στην μεγαλη οθονη

Εχω δει ολες τις ταινιες (και τα 2 πρωτα Χ-ΜΕΝ φυσικα).

ΥΓ. Προς τι το επιθετικο υφος? Εκτος και οποιος δεν εχει διαβασει τα κομικ δεν δικαιουται να εκφραζει την αποψη του λογω καποιου ιδιοτυπου καθεστωτος φασιστικου τυπου...-bye-

Πάντως κι εγώ χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ με τα comics την βρήκα μια χαρά. Και ο λόγος είναι ότι ξεκινάει "ανθρώπινα" θέλω να πω οτι παντρεύει ευχάριστα το ανθρώπινο στοιχείο με το μεταλλαγμένο και δεν είναι όλη η ταινία γιούργια scifi.

τώρα αν δεν συμφωνεί 100% με τα comics δεν το γνωρίζω.

Προσωπικά μου άρεσε η μεταφορά και η όλη ατμόσφαιρα κι ας μην έχει τα τρελά κουφά εφφέ των προηγούμενων (μετακίνηση γεφυρων κλπ)

Re: Απάντηση: Wolverine: ORIGINS

Νομιζω οτι αυτα που αναφερει ο Τασος ειναι σωστα.

Επισης θα μπορουσε η ταινια να εμβαθυνει περισσοτερο στους χαρακτηρες (πχ. Sabretooth) ενω και οι σκηνες πανω στον πυρηνικο αντιδραστηρα μου φανηκαν λιγο υπερβολικες.

Παρολα αυτα σαν αποτελεσμα θα την χαρακτηριζα ικανοποιητικη προς καλη.

Edit. O Brian Cox μου αρεσε περισσοτερο σαν William Stryker στο Χ2.

Εγω το βρηκα ικανοποιητικο, αλλα χειροτερο απο τα Χ-ΜΕΝ 1,2 και στα ιδια επιπεδα με το 3.
Για τον πυρηνικο αντιδραστηρα ειχε πλακα η προσπαθεια συνδεσης του ατυχηματος στο 3 Mile Island με την μυθολογια των Xmen..

Γιάννη, όσοι είναι μυημένοι στη κουλτούρα των κόμικς, έχουν ένα παραπάνω πάτημα να εκφέρουν γνώμη.

Το ποστ σου είχε ένα ύφος... απαξιωτικό προς τα κόμικς. Και σ' αυτά τα πράγματα είμαι λίγο ευαίσθητος.

Στεργιε καθολου απαξιωτικο δεν ηταν μαλλον παρεξηγηση εγινε , το ποστ μου ηταν αυτοσαρκαστικο επειδη επι ενα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα εβλεπα καθε Σαββατο πρωι τους X-Men σε κινουμενα σχεδια (οπως εβλεπα παλιοτερα και το Batman , Spiderman, Thundercats και διαφορα αλλα).

Τα κινουμενα σε σχεση με το κομικ ηταν μια παιδικη προσεγγιση παντως.
Καμμια σχεση.....

Η ταινια ηταν καλη ως πολυ καλη. Σιγουρα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερη για πολλους και διαφορους λογους. Αυτο που θα μπορουσε να λειψει ηταν οι game based σκηνες μαχης. Οχι οτι ηταν κακοφτιαγμενες (το αντιθετο) αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζε στον χαρακτηρα του Wolverine κατι τετοιο (σε αντιθεση με Spiderman πχ). Θα μου αρεσε μια πιο "real" προσεγγιση σε μαχες.

Γκούχου , γκούχου
χμχμχμ, να καθαρίσω τη φωνή μου ...
21025.jpg

Σύμφωνα με ανακοίνωση η 20th Century Fox έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις και συνομιλίες με κάποιον σκηνοθέτη για την συνέχεια του Wolverine

Το όνομα του ?
εμ ... Darren Aranofsky

ξέρετε αυτός που έχει γυρίσει το π , το Fountain, το Wrestler, το Requiem for a Dream και το τελευταίο Black Swan

Έιναι λέει φίλος με τον Hugh Jackman ...