Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Wonder Woman (2017)

Ρε χαμενοι θα παω να την δω...... εχω προβλεψει τα χειροτερα το ξερετε αλλα δεν εχω προβλημα να παρω χρυσο αμαζονικο μεταλλιο στην κωλοτουμπα αν κανω λαθος.

Με ανησυχει που ο Υπεριωνας δεν συμμεριζεται τον ενθουσιασμο των υπολοιπων αν και τα γουστα μας δεν ειναι παραπλησια ,εγω προτιμω σαφως πιο σκοτεινες εκδοχες ταινιων πχ.

Το κριμα στο λαιμο σας ή η κωλοτουμπα δικη μου λοιπον......:Banane0:

O vadergr είδες τι έλεγε πιο κάτω από σένα ?? :cool:

Αλλά έπιασε η ευχή του 100% !!! :p :laugh:

...

Καλώς Μάνο!! :cool:

Επειδη δεν αναφερθηκε, οι δυο σκηνες της πισινας και της βαρκας, παιζει σε λιγα χρονακια να ειναι στο πανθεον των πιο απολαυστικών διαλογων που αφορουν τις σχεσεις ανδρων και γυναικων στην ιστορια του σινεμα.
Απλα απολαυστικές !

Γιαυτο πρεπει να συνοδευεσαι απο συντροφισσα ... σε τετοιες ταινιες ! :proud:
Nα ξερεις τι να πεις ... σε αναλογες καταστασεις που τυχον προκυψουν :flute:

Μου ζήτησε η κόρη μου (ετών 13) να πάμε να τη δούμε μαζί. Με αυτά που διαβάζω εδώ λέω να υποκύψω :flute:
Άνετα! Δίπλα μας στο σινεμά ήταν μπαμπάς με δύο κόρες μικρότερες από την δική σου.

Απάντηση: Re: Wonder Woman (2017)

Τι ταινιάρα ήταν αυτή;;; Σοκ και δέος..

Πήγα με τον φόβο ότι θα είναι ψιλο-φόλα αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά..

Αν δεν υπήρχαν οι Batman του Nolan όντως θα ήταν κορυφή. Τρελό respect.

Προσυπογράφω τα γραφόμενα του Δημήτρη....

Δεν βλέπω αυτού του είδους τις ταινίες...αλλά εδώ εντυπωσιάστηκα..θαυμάσια ταινία!!!

Ρε απατεωνα :laugh: ....

Ξεσηκωσες ολο το γνωστο συμπαν να παει
και τωρα .... "αμα βρω κανεναν γνωστο να παει" ?

Eξαπολυσου ... :smash: ... ταχιστα .... :smash:

Ρε απατεωνα :laugh: ....

Ξεσηκωσες ολο το γνωστο συμπαν να παει
και τωρα .... "αμα βρω κανεναν γνωστο να παει" ?

Eξαπολυσου ... :smash: ... ταχιστα .... :smash:

Χαχαχα.. :p
Το έκανα γιατί πίστευα ότι θα το ευχαριστηθείτε! :cool:

Την είδα και εγώ χτες το βράδυ και την βρήκα εξαιρετική! (για το είδος της πάντα)

Καταρχήν, η Gal είναι ΘΕΑ κυριολεκτικά και μεταφορικά!!! :love::love::love:

Πολύ καλή η σκηνοθεσία με ωραία στιλιζαρισμένες σκηνές μάχης (που μου θύμισαν αρκετά sucker punch).

Το σενάριο, αν και σχετικά απλοποιημένο (όπως είθισται στις ταινίες με υπερήρωες), θα έλεγα ότι είναι αρκετά ισορροπημένο ως προς τη δράση και την πλοκή (δηλαδή δεν είναι ούτε ένα συνεχές μπαπα-μπουπα, αλλά ούτε και μια κουραστική και ακατάσχετη φλυαρία). Επομένως, παρά τη σχετικά μεγάλη της διάρκεια (141 m), θα έλεγα ότι η ώρα πέρασε σχετικά γρήγορα και ευχάριστα και δεν βρήκα τον εαυτό μου να έχει κουραστεί κάπου.

Συνεπώς, θεωρώ ότι η ταινία είναι ένα πολύ δυναμικό comeback της DC και θα έλεγα ότι την κατατάσσω ελαφρώς πιο κάτω από την τριλογία Batman του Νόλαν και το κορυφαίο κατ' εμέ Watchmen.

Ψηφίζω: 4,5/5

το κορυφαίο κατ' εμέ Watchmen.

Ποτε μου δεν καταλαβα, αν και προσπαθησα, τον θαυμασμο για το συγκεκριμενο κομικ και ταινια. Ζοριστικα παρα πολυ να τελειωσω το κομικ (και ειμαι λατρης του ειδους), ενω η ταινια κυλισε σχετικα ευχαριστα, χωρις ομως να μου φανει κατι το ιδιαιτερα. Πρεπει καποια στιγμη καποιος fan να μου το εξηγησει!

Ποτε μου δεν καταλαβα, αν και προσπαθησα, τον θαυμασμο για το συγκεκριμενο κομικ και ταινια. Ζοριστικα παρα πολυ να τελειωσω το κομικ (και ειμαι λατρης του ειδους), ενω η ταινια κυλισε σχετικα ευχαριστα, χωρις ομως να μου φανει κατι το ιδιαιτερα. Πρεπει καποια στιγμη καποιος fan να μου το εξηγησει!

Αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση και φοβάμαι ότι θα κάνουμε pollute το thread της WW με το :offtopic:

Αν θες, συνεχίζουμε στο thread των Watchmen... :worshippy: