Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Wonder Woman (2017)

Βρήκαν και οι γυναίκες την ηρωίδα τους! :cool:[/URL]

Ο batman και ο superman του DCU ειναι τραγικοι τυποι! Η WW ειναι πολυ καλυτερη ηρωιδα (που παιζει σε μια καλυτερη ταινια), το γεγονος οτι ειναι γυναικα με οτι αυτο σημαινει για τα κοριτσακια που βλεπουν την ταινια ειναι απλα ενα τεραστια μπονους.

Οσο για το αρθρο, ειναι πολυ καλο και εξηγει καποιες αποριες μου με τροπο που βγαζει νοημα!
ευχαριστω

Να δούμε εάν θα βρούμε κανέναν άλλον ενδιαφέροντα τύπο.. :cool:

Flash, Cyborg δεν το βλέπω να μου κάνουν κλικ..

AquaMan θέλω να δω..

θα τολμησω να κανω μια αποπειρα να ξαναδω (καποια κομματια τουλαχιστον) του batman v superman μονο και μονο για να δω τι γινεται με την WW.

Εχεις δικιο για τους αλλους χαρακτηρες. Η αληθεια ειναι οτι και την ww δεν ειχα σκοπο να την δω γιατι α. ειχα απογοητευτει φοβερα απο το την dc, β. δεν μου πολυαρεσαν τα τρειλερ. Τωρα λεω απλα "θα δουμε" και θα περιμενω κριτικες πρωτα (οτι εκανα και με την ww)

Τετοιος ενθουσιασμος πια ? Θα με κανετε να αναθεωρησω την αποφαση μου να μην το δω στο πανι .

Ασχετως αν τελικα ειχα εκφραστει καλα για την παρουσια της ηρωιδας στο ΒvsS.

Αν και πολύ περιορισμένη η παρουσία της, η ww ίσως ήταν το καλύτερο κομμάτι του bvs

Εγώ πριν να πάω να δω το BVS δεν είχα δει ούτε trailer ούτε διάβασα κάτι για την ταινία. Δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ο ρόλος της Gabot στην ταινία.Η ώρα περνούσε και η ταινία μου ήταν αδιάφορη μέχρι το σημείο που στην τελική μάχη ενφανίστηκε η Wonder Woman και είπα <όπα τι γίνετε εδώ ποια είναι αυτή..... WOW!!>
Μου άρεσε πολύ η παρουσία της και μόλις βγήκε το WW πήγα να το δω. Όχι μονο δεν με απογοήτευσε αλλα προσωπικά με εντυπωσίασε γιατί ίσως για πρώτη είδαμε ένα σούπερ ήρωα που έχτος του Bad Ass να είναι ανθρώπινος με συναίσθημα και ιδιαιτερα να έχει μια αθωότητα που δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη εκτος από την Gabot που θα μπορούσε να τα έχει όλα αυτά.
Πραγματικά καθηλωτική!!

Ανησυχώ με τόσο καλά λόγια απ όλους, σχεδόν....😋

Αύριο με τον πρωινό καφέ περιμένω να διαβάσω την ετυμηγορία του Μάνου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χμμ. ωραία θα ήταν μία προβολή της ταινίας στο σπίτι μαζί με την Gal Gadot.. και την Connie Nielsen.. :p

Είδα την ταινία , όχι και στο πλέον ποιοτικό σινεμά απο θέμα εικόνας είναι η αλήθεια αλλά τέλος πάντων. H Gal Gadot πραγματικά είναι εντυπωσιακή , έχει πάρει όλη την ταινία πάνω της και την ανεβάζει επίπεδο , ως προς το σενάριο έχω κάποιες ενστάσεις γιατί μου φάνηκε υπερβολικά απλουστευμένο ακόμη και για τα δεδομένα των ταινιών που βασίζονται σε κόμικ , οι χαρακτήρες ήταν ΟΚ αλλά η WW τους επισκιάζει όλους σε σημείο που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε σκηνή και όπου δεν την βλέπουμε φαίνεται η γύμνια του σεναρίου να δώσει το κάτι παραπάνω σε σχέση με ότι περιμένουμε να δούμε.

Θα ψήφιζα απλά "καλή" αλλά μόνο για την πρωταγωνίστρια θα δώσω τελικά ένα "πολύ καλή" , πάντως σε σχέση με κάποιες διθυραμβικές σχεδόν κριτικές που είδα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε κιόλας.

Μια χαρα ηταν το σεναριο.

Στον Α' ΠΠ μας πηγανε. Και χημικα χρησιμοποιουσαν και βομβαρδιστικα χρησιμοποιουσαν
και σε χαντακια πολεμουσαν και πεθαιναν και ο αμαχος πλυθησμος ηταν γελαδια προς σφαγη.
Οσον αφορα το Λονδινο εκεινης της εποχης ... λιγο δυσκολο γυναικα να φτασει τοσο κοντα
σε στρατηγους και επιτελεις και .... υπουργους. Αλλα ... οχι τοσο δυσκολο για μια WonderWoman.
Yπηρξε και μια φοβερη απλοποιηση του ΠΩΣ βρεθηκε απο Λονδινο .... στο μετωπο. Αλλα σιγα μην
κατσω να δω την μιση ταινια να ταξιδευει μεχρι εκει. Καλα εκαναν και τα προσπερασαν ολα αυτα.

Και η ερμηνεια της Gal Gadot ... κορυφαια.

Oμως ....
ΤΙ ΧΑΛΙ ΣΠΑΣΤΗ ΠΡΟΦΟΡΑ ηταν αυτη που αρθρωνε η Gal ? :blink:
Οταν την ακουσα .... "ωχ αμαν, ετσι θα παει ολη η ταινια ?" :bang:
Τρομερη ξενερα η προφορα της κοπελας. Δεν ξερω πως το προσπερασατε !
Προς το τελος, που δεν χρειαζοταν να λεει πανω απο τρεις φρασεις συνεχομενες
σωθηκε το πραγμα. Αλλα εκει στην Θεμισκυρα, που δεν το κλεινε το ρημαδι,
... ΟΛΕΘΡΟΣ. Ποια ειναι η κοπελα ? Απο Ινδια ηρθε ? Ποιος της εμαθε αγγλικα ?
Α ξεχασα ... Ισραηλιτισα ειναι. Μια στιγμη ... δεν γνωριζω ισραηλιτισα ηθοποιο που
να μιλα τοσο χαλια !!! Και που ζει ? Ισραηλ ? ΟΧΙ ... στις ΗΠΑ ζει εδω και χρονια.

Οποτε ...... γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τοσο χαααααααααααλι προφορααααααααααα ? :blink:
Ντουμπλαρετε την ρε παιδια. Η κοπελα δεν κατεχει απταιστα την προφορα.
Τα αγγλικα τα κατεχει. Αλλα οχι την προφορα. Oταν μαθει να ακουγεται σωστα,
Σ-Ω-Σ-Τ-Α, .... βγαλτε το ντουμπλαρισμα. Αλλα οχι ετσι οπως ειναι τωρα. ΟΧΙ !

Απο τις καλυτερες ταινιες της DC .... so far !

Last edited:

Oμως ....
Α ξεχασα ... Ισραηλιτισα ειναι. Μια στιγμη ... δεν γνωριζω ισραηλιτισα ηθοποιο που
να μιλα τοσο χαλια !!! Και που ζει ? Ισραηλ ? ΟΧΙ ... στις ΗΠΑ ζει εδω και χρονια.

Οποτε ...... γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τοσο χαααααααααααλι προφορααααααααααα ? :blink:

Περί ορέξεως ζαμπονοκασερόπιτα, αλλά εμένα
αυτή η προφορά τον απογείωσε τον ρόλο. Αμαζόνα είναι το κορίτσι, δε μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσει. Ξένη γλώσσα μιλάει. Όπως οι Γερμανοί μιλούσαν με "γερμανική" προφορά, κλπ κλπ κλπ.

Eκλογικευεις ...

Γιατι ακομα και στον Predator ... η αυστριακη χροια του Σβαρτσι καταπινονταν.
Γιατι ? ..... Γιατι εδειχνε οτι ΔΕΝ καταγοταν απο NJ. Η Gal δεν δειχνει τετοια
διαφορετικοτητα. Οποτε λιγο δυσκολα καταπινεται ... η τραγικη προφορα της !

Ασχετα το τι τσαμπουναμε με τον Ιασονα .... η ταινια ειναι must για χιλιους λογους.
Πατε ... και πειτε μου ΜΕΤΑ .... αν κολλησατε σε κατι. Αλλα πρωτα ... Π-Α-Τ-Ε !

Last edited:

Μια χαρα ηταν το σεναριο.

Στον Α' ΠΠ μας πηγανε. Και χημικα χρησιμοποιουσαν και βομβαρδιστικα χρησιμοποιουσαν
και σε χαντακια πολεμουσαν και πεθαιναν και ο αμαχος πλυθησμος ηταν γελαδια προς σφαγη.
Οσον αφορα το Λονδινο εκεινης της εποχης ... λιγο δυσκολο γυναικα να φτασει τοσο κοντα
σε στρατηγους και επιτελεις και .... υπουργους. Αλλα ... οχι τοσο δυσκολο για μια WonderWoman.
Yπηρξε και μια φοβερη απλοποιηση του ΠΩΣ βρεθηκε απο Λονδινο .... στο μετωπο. Αλλα σιγα μην
κατσω να δω την μιση ταινια να ταξιδευει μεχρι εκει. Καλα εκαναν και τα προσπερασαν ολα αυτα.

Oμως ....

Απο τις καλυτερες ταινιες της DC .... so far !
Σχετικά με την προφορά, νομίζω το αντιμετώπισαν ωραία βάζοντας όλες τις αμαζονες να μιλάνε έτσι, ακόμα και τις Wright, Nelson.

Εκεί που τα διέλυσε όλα με την προφορά ήταν όταν μίλησε κινέζικα. Αν δεν υπήρχαν οι υπότιτλοι δεν θα το είχα καταλάβει με τίποτα :)

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Kosh... ακόμη το σκέφτεσαι ??? :cool:

Μου έρχεται να ψηφίσω.. πριν την δω.. :p

Ρε χαμενοι θα παω να την δω...... εχω προβλεψει τα χειροτερα το ξερετε αλλα δεν εχω προβλημα να παρω χρυσο αμαζονικο μεταλλιο στην κωλοτουμπα αν κανω λαθος.

Με ανησυχει που ο Υπεριωνας δεν συμμεριζεται τον ενθουσιασμο των υπολοιπων αν και τα γουστα μας δεν ειναι παραπλησια ,εγω προτιμω σαφως πιο σκοτεινες εκδοχες ταινιων πχ.

Το κριμα στο λαιμο σας ή η κωλοτουμπα δικη μου λοιπον......:Banane0: