Wonder Woman

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    55
Re: Wonder Woman (2017)

Δεν μ'αρεσει για WonderWoman. Μονο για δεκα μερες, σε αντισκηνο, στις Καβουροτρυπες.
Δεν μ'αρεσει για WonderWoman. Μονο για δεκα μερες, σε αντισκηνο, στις Καβουροτρυπες.

:angry:

Κάτσε να σε στείλω για εκπαίδευση τώρα.. με εκπαιδεύτρια την Gal.. και θα σου πω εγώ για αντίσκηνο !! :p :laugh:

Ε ρε να τον άκουγαν η μαμά και η θεία πως μιλάει για την κόρη τους.... Εκεί να δεις γούστα... Βαρατε τον κι ας κλαίει :)

Χαχαχα..
κάποια μάλλον θα τον λυπόταν στο τέλος..

επειδή ξέρει να εκτιμά το παλιό καλό κρασί.. :p :laugh:

Παλιό καλό κρασί αυτές; Πιτσιρίκες είναι!! Εγώ χαίρομαι όταν τον βλέπω να μιλάει για γυναίκες που τουλάχιστον δεν είναι στο νεκροταφείο :)

Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

............................ Μπορει και μια μοντελα με μπρατσα οδοντογλυφιδες και στηθος πλακα να μπορεσει να με πεισει για WW. Ποιος ξερει?;)

c6b104efe9f33d527704ab604e8fd448.jpg

6kvn9o8.jpg

Εγώ έχω την εντύπωση ότι για τις ανάγκες της ταινία πήρε βάρος. Πραγματικά στο Fast and Furious δεν βλεπόταν. Εγώ προσωπικά στο WW βλέπω μια εντελώς διαφορετική γυναίκα 1000% προς το καλύτερο!!

Δηλαδη, πριν ? :blink:

Aμα της εβαζες πανι ... σαλπαρε ? :blink:
ROFL
Παραφράζοντας τον τζόκερ
"Αυτές οι εκφράσεις... Που βρίσκει αυτές τις θαυμάσιες εκφράσεις;!

Mα ποοοοοοοοσα κιλα ηταν επιτελους ? :laugh::laugh::laugh::laugh:
Ποσο λεπτη ηταν ? .... ΕΛΕΟΣ :flipout::flipout::flipout:....

Αμα την εβαζες πινακιδα STOP ... περνιοταν για σημανση δρομου ? :blink:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Wonder Woman (2017)

6kvn9o8.jpg

Εγώ έχω την εντύπωση ότι για τις ανάγκες της ταινία πήρε βάρος. Πραγματικά στο Fast and Furious δεν βλεπόταν. Εγώ προσωπικά στο WW βλέπω μια εντελώς διαφορετική γυναίκα 1000% προς το καλύτερο!!

Αρκει να μη σας ξεγελαει ο θωρακας.
Εκεινη η καμπυλη στο υψος του μπουστου ειναι αδεια απο μεσα.:jester:
Οποιος δεν το πιστευει ας ξαναδει τις σκηνες της με φορεμα στο BvsS

To μονο wonder που εχει πανω της η τυπισσα ειναι ο wonderbra θωρακας. :afro:

Από μπουτάκια μια χαρά.. πάντως! :p

Gal'en θα τις "συνηθίσεις" και αυτές τώρα..

Έρχεται και η νέα Lara Croft! :p
(Alicia Vikander)

Η ταινια (για DC universe) ειναι ΚΟΡΥΦΗ.

Μας αρεσει-δεν μας αρεσει η Gadot ... η ταινια ειναι μια τελειως διαφορετικη ιστορια.