Woofer

Δε προλαβαίνει

Όταν προλάβει, δεν πιστεύω ότι οι άλλοι που προλαβαίνουν να κάνουν μια ακρόαση είναι αργόσχολοι.....

εάν πηγαίνει διακοπές, τότε όταν γυρίσει με το καλό

Όταν προλάβει, δεν πιστεύω ότι οι άλλοι που προλαβαίνουν να κάνουν μια ακρόαση είναι αργόσχολοι.....

εάν πηγαίνει διακοπές, τότε όταν γυρίσει με το καλό

Sorry εχεις ανάγκη διακοπών....

Sorry εχεις ανάγκη διακοπών....

φεύγω για Λονδίνο αύριο (χρειαζόταν να μου το θυμίσεις.........)

τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να απαντάει άλλος για τον Τζιμάκο, όποτε βρει χρόνο ας πάει να ακούσει το break up του μεγαφώνου ...

φεύγω για Λονδίνο αύριο (χρειαζόταν να μου το θυμίσεις.........)

τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να απαντάει άλλος για τον Τζιμάκο, όποτε βρει χρόνο ας πάει να ακούσει το break up του μεγαφώνου ...

Προσωπικα, οχι δεν θελω ν ακουσω το breakup. Και βεβαια λιγη σημασια εχει τι ακουω εγω ή εσυ . Σημασια οτι εδω ειναι diy, και εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να επιτρεπονται "τεχνικες" ερωτησεις χωρις να υπαρχει κινδυνος παρεξηγησης.

Τελος παντων, οτι πειτε......

Το σπασιμο απο οτι φαινεται στις προδιαγραφες θα ειναι ακουστο,και μαλιστα δυνατο.Τωρα αυτο μπορει να αρεσει σε μερικους.Φυσικα,ο Γιωργος μπορει να κανει μια δυο μετρησεις για να μην ακουγονται διαφορα περιεργα

Προσωπικα, οχι δεν θελω ν ακουσω το breakup. Και βεβαια λιγη σημασια εχει τι ακουω εγω ή εσυ . Σημασια οτι εδω ειναι diy, και εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να επιτρεπονται "τεχνικες" ερωτησεις χωρις να υπαρχει κινδυνος παρεξηγησης.

Τελος παντων, οτι πειτε......

σιγά μη σε παρεξηγήσω .... απλά έγινε μια φιλική πρόσκληση για ακρόαση....

καλές διακοπές Τζιμάκο..........................................................

Πάντως και εμάς μας έκανε τρομερή εντύπωση ότι ακουγόταν καλυτέρα χωρίς κροσιν αν και δοκιμάζαμε σε διαφορες συχνοτητες.
Βέβαια για κάποιον που έχει δουλέψει αρκετά τα πιρλες δεν είναι και τόσο παράξενο αφού είναι από τα λίγα μεγάφωνα που δεν χρειάζονται έτσι και αλλιώς δραστικό κροσιν και πάντα παίζουν καλύτερα με πολύ απλά κροσοβερ.
Θα γίνουν όμως και άλλες δοκιμές στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν πιστεύω να βαριέσαι Γιωργο???

σιγά μη σε παρεξηγήσω .... απλά έγινε μια φιλική πρόσκληση για ακρόαση....

καλές διακοπές Τζιμάκο..........................................................

ok, τοτε θα το κανονισουμε μετα τις διακοπες.

Καλο ταξιδι και σε σενα ......

Και κάτι ακόμη .αν το βάλεις μονό του να παίξει δεν ακούς τίποτα το ενοχλητικό . βασικά δεν ακούς τίποτα από μια συχνότητα και πάνω.
Είναι πιρλες !!!!!
Βέβαια μπορούμε να του ρίξουμε και κανένα arta πάνω να δούμε αλλά αυτό σε άλλη φάση.

Πάντως και εμάς μας έκανε τρομερή εντύπωση ότι ακουγόταν καλυτέρα χωρίς κροσιν αν και δοκιμάζαμε σε διαφορες συχνοτητες.
Βέβαια για κάποιον που έχει δουλέψει αρκετά τα πιρλες δεν είναι και τόσο παράξενο αφού είναι από τα λίγα μεγάφωνα που δεν χρειάζονται έτσι και αλλιώς δραστικό κροσιν και πάντα παίζουν καλύτερα με πολύ απλά κροσοβερ.
Θα γίνουν όμως και άλλες δοκιμές στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν πιστεύω να βαριέσαι Γιωργο???

Δε βαριεμαι καθολου

Και εγω με τα Πιρλες ειμαι της αποψης Kontr σε οσα τουλάχιστον εχω ακούσει
Ισως να οφείλεται στο υλικό του κώνου και στο μικρό ευρος των peaks

Καλορίζικα!
Άντε και σύντομα με κάτι τέτοιο... :antlers:

[Τo σαλονάκι του Pass - για όσους δεν παρακολουθούν τα του diyaudio]

@KostasF, μηπως σου ειναι ευκολο να μου δωσεις το λινκ για το ΟΒ ηχειο του ΡΑΡΑ?

(sorry gia to off topic)

Δυστυχώς δεν δίνει και τρελά στοιχεία για την κατασκευή - άσε που αλλάζει συνέχεια. Αν δεις το έχει για εύκολο βάλε-βγάλε μεγαφώνων και χέριασμα στο crossover.
Στην ουσία μία ανοιχτή μπάφλα είναι με ένα 15ιντσο και επάνω αλλάζει drivers (Feastrex, Lowthers κοκ).
Τη photo την πήρα από εδώ (όπου γίνεται και συζήτηση για νέα καλούδια που ετοιμάζει ο Nelson).
Πήγαν επίσκεψη στον Pass ορισμένοι τυχεροί και τις ανέβασαν.

Last edited:
Δυστυχώς δεν δίνει και τρελά στοιχεία για την κατασκευή - άσε που αλλάζει συνέχεια. Αν δεις το έχει για εύκολο βάλε-βγάλε μεγαφώνων και χέριασμα στο crossover.
Στην ουσία μία ανοιχτή μπάφλα είναι με ένα 15ιντσο και επάνω αλλάζει drivers (Feastrex, Lowthers κοκ).
Τη photo την πήρα από εδώ (όπου γίνεται και συζήτηση για νέα καλούδια που ετοιμάζει ο Nelson).
Πήγαν επίσκεψη στον Pass ορισμένοι τυχεροί και τις ανέβασαν.

Προσφατα ακουσα σε αντιπαραθεση ενα 15" για καθε καναλι
με σειρα 8 μοναδων 6,5" peerless για καθε καναλι και το ηχητικο
αποτελεσμα σε ολους τους επιμερους τομεις ηταν εξωπραγματικο
υπερ των peerless

O pass πρεπει να την ψαξει λιγο