Δε προλαβαίνει
Όταν προλάβει, δεν πιστεύω ότι οι άλλοι που προλαβαίνουν να κάνουν μια ακρόαση είναι αργόσχολοι.....
εάν πηγαίνει διακοπές, τότε όταν γυρίσει με το καλό
Sorry εχεις ανάγκη διακοπών....
φεύγω για Λονδίνο αύριο (χρειαζόταν να μου το θυμίσεις.........)
τέλος πάντων, δεν χρειάζεται να απαντάει άλλος για τον Τζιμάκο, όποτε βρει χρόνο ας πάει να ακούσει το break up του μεγαφώνου ...
Προσωπικα, οχι δεν θελω ν ακουσω το breakup. Και βεβαια λιγη σημασια εχει τι ακουω εγω ή εσυ . Σημασια οτι εδω ειναι diy, και εχω την εντυπωση οτι θα επρεπε να επιτρεπονται "τεχνικες" ερωτησεις χωρις να υπαρχει κινδυνος παρεξηγησης.
Τελος παντων, οτι πειτε......
σιγά μη σε παρεξηγήσω .... απλά έγινε μια φιλική πρόσκληση για ακρόαση....
καλές διακοπές Τζιμάκο..........................................................
Πάντως και εμάς μας έκανε τρομερή εντύπωση ότι ακουγόταν καλυτέρα χωρίς κροσιν αν και δοκιμάζαμε σε διαφορες συχνοτητες.
Βέβαια για κάποιον που έχει δουλέψει αρκετά τα πιρλες δεν είναι και τόσο παράξενο αφού είναι από τα λίγα μεγάφωνα που δεν χρειάζονται έτσι και αλλιώς δραστικό κροσιν και πάντα παίζουν καλύτερα με πολύ απλά κροσοβερ.
Θα γίνουν όμως και άλλες δοκιμές στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν πιστεύω να βαριέσαι Γιωργο???
Δυστυχώς δεν δίνει και τρελά στοιχεία για την κατασκευή - άσε που αλλάζει συνέχεια. Αν δεις το έχει για εύκολο βάλε-βγάλε μεγαφώνων και χέριασμα στο crossover.
Στην ουσία μία ανοιχτή μπάφλα είναι με ένα 15ιντσο και επάνω αλλάζει drivers (Feastrex, Lowthers κοκ).
Τη photo την πήρα από εδώ (όπου γίνεται και συζήτηση για νέα καλούδια που ετοιμάζει ο Nelson).
Πήγαν επίσκεψη στον Pass ορισμένοι τυχεροί και τις ανέβασαν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.