workshop erotica

Αγαπητέ Δημήτρη,

Νομίζω πως έχω καταλάβει την αρχική σου ερώτηση και όλοι μας λίγο πολύ, με ανάλογες ευαισθησίες και μουσικές αναζητήσεις, έχουμε περάσει από το στάδιο αυτό που περιγράφεις. Για μένα η μουσική είναι τρόπος έκφρασης, και θεωρώ ότι ο ήχος γενικότερα εμπεριέχει σημαντικά στοιχεία τα οποία παίζουν ρόλο στην ζωή και την ψυχή μας. Οπως είπες και εσύ έχεις καρφωθεί με την τάδε που χορευε το τάδε. Ολα συνδέονται μεταξύ τους. Απλά με το προηγούμενο post μου προσπάθησα να σου εξηγήσω γιατί η αναζήτηση σου θα αποβεί άκαρπη. Πρέπει να συμβιβαστείς με την "λογική" πλεύρα των πραγμάτων είτε σου αρέσει είτε όχι. Το μοντέλο που περιγράφω δεν το εξυμνώ απλά θεωρώ ότι είναι πραγματικό και όχι ουτοπικό. Μπορεί να αντιλαμβανόμαστε με διαφορετικό τρόπο τα πράγματα που περιγράφεις αλλά η ουσία παραμένει η ίδια. Ολοι μας ζητάμε το κάτι διαφορετικό, αυτό που μας ταιριάζει και μας βγάζει εκτός πραγματικότητας σε έναν δικό μας κόσμο ονειρεμένο. Απλά δεν υπάρχει όμως τέτοιο πράγμα κι αν δεν συμβιβαστείς με την ιδέα, θα καταλήξεις μόνος. Δεν συμφωνώ με την άποψή σου πως καλύτερα μόνος παρά έτσι. Ο άνθρωπος την σημερινή εποχή της λογικής πρέπει να αντλεί την ευχαρίστηση και σταγόνες ευτυχίας από παντού και όπου μπορεί. Συμβιβασμός και σεβασμός, μπορεί να έχει μια κατάληξη και προπαντώς να είμαστε ευχαριστημένοι από τον ίδιο μας τον εαυτό και τα ενδιαφέροντά μας. Τουλάχιστον αυτό μετράει για μένα πάνω απ'όλα. Τα υπόλοιπα ακολουθούν χαλαρά.:grinning-smiley-043

Last edited:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Δεν μιλάμε για θεωρίες μιας ιδανικής σχέσης. Μιλάμε για πιο ειδικά πράγματα.
Οι αισθητικές αντιλήψεις για π.χ. που καθορίζουν τον καθένα μας διαφέρουν.
Το τι θεωρεί ο καθένας μας ρομαντικό, ώριμο, παθιασμένο, άσχημο, διαφέρει.
Το πρίσμα που έδωσα σαν βάση δεν είναι από τα συμβατικά.
Οι εμπειρίες, άλλες.
Το μοντέλο που παρουσιάζεις είναι λογικό και υγιές.
Δεν μου φτάνει. Το είχα και το διέλυσα.
Αν οι ορέξεις μου, οι επιθυμίες μου, τα πάθη μου δεν βρίσκουν ανταπόκριση καλύτερα μόνος μου.
Μία φορά ζούμε και αποφάσισα να κάνω τους ελάχιστους συμβιβασμούς.
Και επειδή συνήθως μιλάω με εικόνες, σκέψου έναν μανιώδη σέρφερ να ψάχνει χρόνια το απόλυτο κύμα.
Τι να του κάνει ο Σχοινιάς;

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Αν έχεις μόνο μία ζωή τότε οι συμβιβασμοί που προσπαθεί να μας επιβάλλει η κοινή γνώμη σε οδηγούν στο να ζεις τη ζωή των άλλων και όχι τη δική σου. Και στο κάτω κάτω γιατί να πρέπει να συμβιβαστείς όπως όλοι? Γιατί να μην ψάξεις να βρεις αυτό το οποίο θέλεις, αυτό το οποίο σε 'ολοκληρώνει' με τον οποιονδήποτε τρόπο το καταλαβαίνεις εσύ αυτο?

Το να μην το κυνηγήσεις, το να ην το ψάξεις είναι για μένα ύψιστη δειλία. Άλλοι το λένε common sense. Εγώ το λέω δειλία. Και όσες φορές και αν ακούσω τη φράση 'θα μεγαλώσεις και θα μάθεις να συμβιβάζεσαι' εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι θα μεγαλώσω και απλά θα γίνω καλύτερη. Αν το τίμημα της ειλικρίνειας απέναντι σε μένα είναι η μοναξιά τότε αυτό το τίμημα είμαι διατεθειμένη να το πληρώσω.

Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.

In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.

Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds, and shall find, me unafraid.

It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul
.

Re: Απάντηση: workshop erotica

MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:
Και να πω και το άλλο: ποιός προεξοφλεί ότι μια τέτοια ιδεατή γυναικεία προσωπικότητα θέτει σαν προορισμό της να συνδεθεί με αντίστοιχη ίδιων αξιών? Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες δεν στοχεύουν τόσο σε μια "αδελφική ψυχή", πράγμα που το κάνουμε εμείς, όσο στη διαφορετικότητα που ισχυροποιεί τις ισοροπίες. Τελικά οι άνδρες είμαστε οι βασιλιάδες του ρομαντισμού, κι ας λένε άλλα οι ταμπέλες...

Οι γυναίκες όπως και οι άντρες είναι άνθρωποι...πρωτα από όλα. Κανένας δε θέλει να είναι μόνος του.

Αλλά εκείνοι οι οποίοι αξιολογούν τον εαυτό τους, τον εκτιμούν και έχουν αυτοεκτίμηση και αξιοπρέπεια ζητάνε κάτι αντίστοιχο με αυτό που είναι. Όλοι ελκόμαστε από αυτό που μας μοιάζει...άσχετα αν σεξουαλικά πολλές φορές μας έλκει το εντελώς διαφορετικό.

Φυσικά και στοχεύουν οι άνθρωποι με λίγο μυαλό στο κεφάλι τους σε μία 'αδελφή ψυχή' Το θέμα είναι....πόσοι έχουν μυαλό in the first place?

• Like
Reactions: Kostas P. K.
Δημοκηδής said:
Η Τατιάνα μάλλον είναι υπαρκτό πρόσωπο !!!!! Δέστε την άποψη της για την ταινία 'the lake house' ή κάπως έτσι. Μιλάμε πως μόνον θηλυκό θα μπορούσε να γράψει / εκφράσει τέτοιες απόψεις.
Αν μετά και από αυτό, κρύβεται από πίσω μια μορφή όπως ο Φουντ, έ τότε μεγάλε Φουντ σε προσκυνώ, δεν παίζεσαι :grinning-smiley-043

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Γιατί μόνο θηλυκό αγαπητέ μου? Κακό είναι που συγκινήθηκα από μια αγάπη που μπορεί να νικήσει ακόμα και το χρόνο? :)

Γιατί σας έχει κάτσει ότι δεν είμαι υπαρκτό πρόσωπο?;)

Δεν αφήνετε λέω εγώ τις αμπελοφιλοσοφίες :p και τα βίπερ Νόρα :silly: και πείτε για κάνα δίσκο . Να βγάλουμε και το ψωμάκι μας για σήμερα:grandpa:

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Μήπως κάποιος από τους κυρίους ή κυρίες που γράφουν εδώ μπορεί να μου πει τι αντιπροσωπεύει αυτο το LOL ;

Υπάρχει και το ROFL = rolling on the floor laughing

and many others :)

Δεν αφήνετε λέω εγώ τις αμπελοφιλοσοφίες :p και τα βίπερ Νόρα :silly: και πείτε για κάνα δίσκο . Να βγάλουμε και το ψωμάκι μας για σήμερα:grandpa:

Εμ και οι δίσκοι και η μουσική συνήθως για τέτοιες....αμπελοφιλοσοφίες μιλάνε αγαπητέ....αν δεν εμπνευστείς από κει απο που θα εμπνευστείς?

Αν ακούσω μπαλλάντα για τη Σύνοδο των G8 θα δώσω ρέστα......

Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

Το πολύ το Αγγλικό βλάπτει . Εγώ μόλις το διάβασα σαν να ήταν ελληνικοί χαρακτήρες και λέω "Αϊά ...απ' την Κοζάνη είναι ; ":flipout:

That's me........always fond of the wrong stuff..........

@ Τατιάνα : Βλέπεις, οι εμπειρίες του παρελθόντος είναι αντίστοιχες

@ Ντοκ : Εξαιρετικός ο νέος δίσκος του Παύλου Παυλίδη

Απάντηση: Re: workshop erotica

tatiana said:
Γιατί σας έχει κάτσει ότι δεν είμαι υπαρκτό πρόσωπο?;)

Την έκφραση "too good to be true" την έχεις ακουστά?
ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον:music-smiley-005:

καλως όρισες κιολάς -bye-

Currently Active users Viewing this Thread : 12 .
Τι έγινε ; είδαμε γυναίκα και περάσαμε να πούμε μιά καλημέρα

Κακίες..........κακίες.........απλά είναι ενδιαφέρουσα συζήτηση.....:P

Φραγκίσκο thanx :))))

Browser said:
Καλα, μη βαζεις και στοιχημα

Είμαι γνωστή για την τύχη μου στο παρκάρισμα (Κολωνάκι Σάββατο βράδυ) και στα τυχερά παιχνίδια...

I ll take my chances....