workshop erotica

tatiana said:
Όσο για το που ξέρω ότι είναι παλιός ο Δημήτρης....είναι moderator, τον ξέρω από το παλιό forum και φαίνεται και στον τρόπο που γράφει.....easy to put two and two together:)
…τσς…τσς... ξέρεις το Μανωλακο και δεν ξέρεις το Foud ???

…τώρα τη φωτο από on-line dating γιατί τι βάζεις άσε και κάτι τη φαντασία μας…διαβασμένο άτομο είσαι, μας χαλάς το καλύτερο κομμάτι…

...Γελκαμ αγκαιν -bye-

Re: Απάντηση: workshop erotica

Σπύρος Σούρλας said:
Παντως ισοτιμία δεν υπάρχει.Αλλο ειδος οι κυρίες και άλλο τα αγόρια.Δεν μπορείς να συγκρίνεις το μηλο με το πορτοκάλι.Eιμαστε ομως υποχρεωμένοι να συνυπάρχουμε σε αυτη την ζωή.Ας καταλάβουμε τις διαφορές μας τουλάχιστον και ας μην προσπαθήσουμε να τις αλλάξουμε???
Επι τη ευκαιρία σάς αρέσει ο Brahms,ή τον θεωρείτε μουσική για Κ.Α.Π.Η.??:smile:

Χμ χμ χμ...πρέπει να συμφωνήσω ότι ανατομικά σίγουρα έχουμε πολλές διαφορές το οποίο μας επηρρεάζει και γενικότερα.

Αλλά ρε παιδιά εντάξει....έχουμε διαφορετικό αναπαραγωγικό σύστημα αλλά σκεφτείτε τις διαφορές που έχουμε από άλλα species. Δλδ αν δεν μπορούμε να τα βρούμε εμείς που ανήκουμε και στο ίδιο είδος τι θα γίνει στο πρώτο μας ET encounter? Εκεί να δεις ψυχανάλυση που θα χρειάζεται.

Όπως λέει και στο Contact 'this will really change the look of the Miss Universe pageant' :)

Τώρα όσον αφορά στην κλασσική μουσική...δεν τη θεωρώ καθόλου K.Α.Π.Η.

Για την ακρίβεια αγαπάω ιδιαίτερα τον Πουτσίνι (Nessun Dorma, Vissi d'Arte, Musseta's Waltz, ολόκληρη τη Madama Butterfly), τον Verdi (Amami Alfredo), τον Bethoven, το Concierto d'Aranjuez του Rodrigo και...πολλά άλλα.

Ειδικότερα όμως ανατριχιάζω με το I lived for my art, I lived for love που τραγουδά η Τόσκα και το Vincero του πρίγκηπα στην Turandot. Δε νομίζω ότι ένας συνθέτης όπως ο Πουτσίνι θα μπορούσε να τελειώσε με ωραιότερη άρια.

GeonX said:
…τσς…τσς... ξέρεις το Μανωλακο και δεν ξέρεις το Foud ???

…τώρα τη φωτο από on-line dating γιατί τι βάζεις άσε και κάτι τη φαντασία μας…διαβασμένο άτομο είσαι, μας χαλάς το καλύτερο κομμάτι…

...Γελκαμ αγκαιν -bye-

LOL

Εγώ θα έλεγα ότι το φτιάχνω αλλά τεσπα........

Thanx for the compliment:)

P.S. Δεν είναι από το on-line dating είμαι ντυμένη ;)

Απάντηση: Re: workshop erotica

tatiana said:
Όταν πηγαίνω στο Μέγαρο και σε οποιαδήποτε άλλη όπερα στον κόσμο που είχα την ευτυχία να επισκεφτώ πηγαίνω μόνη μου. Γιατί ξέρω με απόλυτη συναίσθηση ότι αντί να προσπαθήσω να αλλάξω κάποιον θα περάσω πολύ καλύτερα με το μόνο άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζω απόλυτα - εμένα :)

Το πρόβλημα ξεκινά όταν θέλεις αυτό το 'περιθώριο' όχι στην όπερα, αλλά στο (κοινό) σπίτι, με τις προϋποθέσεις χώρου, χρόνου, κόστους που εσύ θεωρείς αναγκαίες.

Από την άλλη μεριά, ειδικά μάλιστα στην όπερα, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πολύ γοητευτική η δυνατότητα 'παράλληλης' παρακολούθησης, ας πούμε π.χ., του ντουέτο του Παπαγκένο και της Παμίνα από την πρώτη πράξη του Μαγικού Αυλού. Η κοινή εναπόθεση ψυχής στα επι σκηνής διαδραματιζόμενα, μπορεί να φέρει πιο κοντά.

ΥΓ. Ξέρεις κανένα σύγχρονο OS που να μην είναι service packed?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

Δαμιανός Δημητριάδης said:
Το πρόβλημα ξεκινά όταν θέλεις αυτό το 'περιθώριο' όχι στην όπερα, αλλά στο (κοινό) σπίτι, με τις προϋποθέσεις χώρου, χρόνου, κόστους που εσύ θεωρείς αναγκαίες.

Από την άλλη μεριά, ειδικά μάλιστα στην όπερα, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι πολύ γοητευτική η δυνατότητα 'παράλληλης' παρακολούθησης, ας πούμε π.χ., του ντουέτο του Παπαγκένο και της Παμίνα από την πρώτη πράξη του Μαγικού Αυλού. Η κοινή εναπόθεση ψυχής στα επι σκηνής διαδραματιζόμενα, μπορεί να φέρει πιο κοντά.

ΥΓ. Ξέρεις κανένα σύγχρονο OS που να μην είναι service packed?

Συμφωνώ για το περιθώριο....για αυτό και είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξεις με κάποιον...η όπερα ήταν παράδειγμα....

Παπαγκένο και Παμίνα......LOL πολύ LOL........εμένα πάντως πάντοτε μου άρεσε η Παπαγκένα αν και ο Μαγικός Αυλός δεν μου αρέσει από άποψη μουσικής....από άποψη τεκτόνων βέβαια...αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση

Συμφωνώ αλλά πολλές φορές είναι η μοναξιά και η δυνατότητα συγκέντρωσης η οποία σε οδηγεί στην πνευματική ανάπτυξη...εγώ το προτιμώ να σου πω την αλήθεια....τη μοναξιά μου στην πνευματική μου αναζήτηση.

Χμμμ........πάντα μπορεί κανείς να ελπίζει σε clean-cut λύσεις...

Το Solaris πάντως δεν είναι SP ;)

Last edited:
tatiana said:
Άντρας είναι αυτός ο οποίος με προκαλεί και με εμπνέει να γίνω η καλύτερη δυνατή version του εαυτού μου......όχι κανένα κακόμοιρο δυστυχισμένο service-packed OS.
Welcome tatiana. Ωραία ατάκα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

tatiana said:
Συμφωνώ αλλά πολλές φορές είναι η μοναξιά και η δυνατότητα συγκέντρωσης η οποία σε οδηγεί στην πνευματική ανάπτυξη...εγώ το προτιμώ να σου πω την αλήθεια....τη μοναξιά μου στην πνευματική μου αναζήτηση.

Χμμ, το ψάξιμο είναι μοναχική δουλειά. Τα ερεθίσματα όμως, συνήθως τα γεννά η παρουσία του 'Άλλου'. Και δεν αναφέρομαι στη στενή του έννοια.

Κρίμα για τον Μαγικό Αυλό. Οι όποιοι συμβολισμοί και οι αναφορές του κειμένου, εξατμίζονται με την απουσία της εξαίσιας μουσικής. Εύχομαι το μέλλον να σε φέρει πλησιέστερα στο έργο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

Δαμιανός Δημητριάδης said:
Χμμ, το ψάξιμο είναι μοναχική δουλειά. Τα ερεθίσματα όμως, συνήθως τα γεννά η παρουσία του 'Άλλου'. Και δεν αναφέρομαι στη στενή του έννοια.

Κρίμα για τον Μαγικό Αυλό. Οι όποιοι συμβολισμοί και οι αναφορές του κειμένου, εξατμίζονται με την απουσία της εξαίσιας μουσικής. Εύχομαι το μέλλον να σε φέρει πλησιέστερα στο έργο.

Άλλοι υπάρχουν πάντα για να έχεις ερεθίσματα.....δε χρειάζεται και να κοιμάσαι μαζί τους για να βοηθήσεις την πνευματική σου ανάπτυξη (αν και ενδιαφέρον σαν concept......);)

Όσο για το Μαγικό Αυλό....συμφωνώ....και ευχαριστώ για την ευχή αυτή είναι και η δική μου επιθυμία.......καταλαβαινόμαστε βλέπω :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

tatiana said:
Άλλοι υπάρχουν πάντα για να έχεις ερεθίσματα.....δε χρειάζεται και να κοιμάσαι μαζί τους για να βοηθήσεις την πνευματική σου ανάπτυξη (αν και ενδιαφέρον σαν concept......);)
Αν και δήλωσα πως δεν αναφερόμουν στον 'Άλλον' με τη στενή του έννοια, εν τούτοις το concept αυτό παραμένει πάντα μια κάποια λύσις..., παλαιά και δοκιμασμένη! :rolleyes:

tatiana said:
Όσο για το Μαγικό Αυλό....συμφωνώ....και ευχαριστώ για την ευχή αυτή είναι και η δική μου επιθυμία.......καταλαβαινόμαστε βλέπω :)
Παρακαλώ, χαίρομαι για την υποδοχή της. :smile:

Wellcome Tatiana
μου θυμιζετε την ταινια
Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΓΕΡΟΝΤΟΠΑΛΗΚΑΡΑ
με τον Χρηστο Ευθυμιου..
σε special edition 2006

Τελικά κυρίες και κύριοι, ποιό ήταν το θέμα γιατί το έχουμε χάσει λίγο και μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να :slapface: !

Παρακολουθώ εδώ και καιρό το συγκεκριμένο thread αλλά ομολογουμένως δεν μπορούσα να ανακαλύψω τι θα μπορούσα να προτείνω στον φίλο μας που έκανε την αφελή ερώτηση αρχικώς. Θα κάνω μια προσπάθεια πάντως λέγοντας πως, δεν έχει σημασία τι μουσική ή ποιές προτιμήσεις μπορεί να έχει το έτερον ήμισυ. Η κατάληξη ενός ζευγαριού είναι πάντοτε η ίδια. Απόσταση! Εχουμε εκλογικεύσει τα πάντα στην εποχή μας, από το βρακί που φοράμε μέχρι τον τρόπο που κοιταζόμαστε, με αποτέλεσμα να έχει εκλείψει η αφέλεια και η αθωότητα. Στοιχεία κατά την αποψή μου σημαντικά για να καλλιεργηθεί ο ρομαντισμός που ουσιαστικά λείπει από τα σημερινά ζευγάρια. Σημασία πλέον δεν έχει κατά πόσον ταιριάζουμε αλλά πόσο καλά μπορούμε να υποκρινόμαστε. Ακόμη κι αν τολμήσουμε να μοιραστούμε τις βαθύτερες ανησυχίες μας με το έτερον ήμισυ δεν βρίσκουμε τις περισσότερες φορές αν όχι όλες, κατανόηση και ανταπόκριση.

Εν κατακλείδι, σημασία έχει το άλλο μας μισό να μας αφήνει χώρο να εξασκήσουμε τις ορέξεις μας και να ευχαριστηθούμε τις επιλογές μας, είτε στην μουσική, είτε στο σινεμά κλπ. Την σημερινή εποχή ο άνδρας ή η γυναίκα πρέπει να διαθέτουν τον απαραίτητο αυτοσεβασμό, ώστε να μπορούν να σε σεβαστούν στο βαθμό που ο παραπάνω χώρος το απαιτεί. Εγώ θέλω να μπορώ να κάνω αυτά που μου αρέσουν ασχέτως αν αρέσουν και στην γυναίκα μου. Τώρα αν κάποια από αυτά μπορούν να γίνουν και από τους δύο, έχει καλώς, αν όχι, τουλάχιστον θέλω να μπορώ να τα κάνω μόνος μου. Πιστεύω λοιπόν πως αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία κι όχι άν θα συμπέσουν οι μουσικές μας προτιμήσεις.....:grinning-smiley-043

Δημοκηδής said:
Βέβαια ο Φουντ σε πυροτεχνήματα είναι άφθαστος ..... :icon15:

Ο Μπέλλος ; Μπαααα ....... :flipout:

Ο Άλφρεδ Τέννυσον ; ........ :flipout: :flipout: :flipout:

Μάλλον είναι ο Σούρλας που απαντάει στην συνέχεια στον εαυτό του :flipout:

ΥΓ.: Σόρρυ, αλλά σήμερα έχω μια φρικτή διάθεση για χαβαλεδέισιον

Απο Tatiana,Μαλβίνα Σπύρο μου??Λες βρε να τοχω ............μεσα μου και να μην το ξέρω????:flipout:
Ο λυμπε???Μπαααα???Eν κατέει από τετοια...τατιάνικα.Αν ειναι ο ντόκ,αλλάζω επάγγελμα.....................:flipout:
Ποιος ξερει πιό καλά απ´´ολους οτι ο Τζιμακος ηταν παλιό μέλος??Μα φυσικά ο ίδιος βρέ ...κουτό..................-bye-

Ρε σείς παλληκάρια , αμα δεν είναι ο Λυμπερόπουλος , μήπως είναι η γυναίκα του Λυμπερόπουλου , η οποία και έξυπνη είναι και μορφωμένη και αν μην τι άλλο λόγω επαγγέλματος , μπορεί να μας παίξει όλους στα δάχτυλα :flipout: ( όπως φαίνεται άλλωστε από την σπουδή απάντων των γεροντοπαλλήκαρων και μη να υποκύψουν στα θέλγητρα της φωτογραφίας )
Σύντροφοι άντρες , ακούει και Βανδή . Αντισταθείτε .:grandpa:

Και για να μην χαρακτηρισθώ κακότροπος , καλώς ήρθες Τατιάνα - όσο λίγο και αν κάτσεις στην κατηγορία της μουσικής και δεν την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια γιά το AV Lounge. Tυχόν αφιέρωμα στην εξαίρετη ως ανω αοιδό :bang: θα σου δώσει έξτρα credits για το προγκρόμ-τεφτέρ.

Σπύρος Σούρλας said:
Απο Tatiana,Μαλβίνα Σπύρο μου??Λες βρε να τοχω ............μεσα μου και να μην το ξέρω????:flipout:
Ο λυμπε???Μπαααα???Eν κατέει από τετοια...τατιάνικα.Αν ειναι ο ντόκ,αλλάζω επάγγελμα.....................:flipout:
Ποιος ξερει πιό καλά απ´´ολους οτι ο Τζιμακος ηταν παλιό μέλος??Μα φυσικά ο ίδιος βρέ ...κουτό..................-bye-

Αμαν βρε παιδί μου , όλα να τα αποκαλύψεις πλέον εσύ

Δημήτρης Ιωάννου said:
Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑ !! και το επεσήμανα πρώτος..
Οχι, γιατί μου τα χώνετε για την Αννούλα μου..:slapface:

εσύ μην χαίρεσαι . το προγκρόμ - τεφτέρ δημιουργήθηκε για σένα :flipout: