Δημήτριος Ντοκατζής said:..Και κυρίως να μην θεωρεί μουσική την Ελλη Κοκκίνου, την Βανδή
ή την Βίσση
διότι τότε έχασες .
Δημήτρης Ιωάννου said:Είπα και γώ,δεν θα χύσεις το δηλητήριο για την Αννούλα ????:twoguns:
Καιρό είχες..![]()
(Είσαι άδικος πάντως να την βάζεις στην ίδια μοίρα με τις δυό άφωνες..)ΔΕΝ Μ' ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ( για τις οποίες έχεις απόλυτο δίκαιο ) . ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ :music-smiley-006:
Δημήτρη μου (Μανωλάκο) δεν είναι θέμα ηλικίας,όπως επεσήμαναν και οι υπόλοιποι άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.
Μόνο που σ αυτήν την περίπτωση μιλάμε για τα αυτιά..!
Η θα ρίξεις πολύ,μα πολύ νερό στο κρασί σου για να κάνεις μια σοβαρή σχέση αλλά μουσικά θα είσαι..ακάλυπτος ή κάνε σχέση στην τελική με κάποιον από δω μέσα που να συμπίτουν τα γούστα σας στη μουσική και κράτα τις γυναίκες για το σεξ..!:firstprize:![]()
:ernaehrung004: ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ
![]()
Δημήτριος Ντοκατζής said:Διότι οι γυναίκες δεν μαζεύουν δίσκους , όπως εμείς . Γενικώς θεωρούν ακατανόητο το χόμπυ του να μαζεύεις δίσκους (- που θα τους βάλεις ; - καλά ακόμα δίσκους αγοράζεις σ' αυτή την ηλικία ; - δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια ; ) . ΟΙ γυναίκες μαζεύουν χρήσιμα πράγματα ( τσάντες , παπούτσια κλπ - μοναδική εξαίρεση τα άδεια μπουκάλια κολώνιας )
Δεν ενθουσιάζονται από περιορισμένες εκδόσεις , από εξώφυλλα , από remasters και remixes .
Δαμιανός Δημητριάδης said:Κι' όμως Ντοκ, ξέρω γυναίκα που μαζεύει δίσκους σαν τρελή (ειδικά βινύλια) και την ψάχνει πολύ με εκτυπώσεις κλπ. Βέβαια αυτά τα κάνει μαζί με τον άντρα της! :smile:
Κωστας Λυμπεροπουλος said:χώρια τα άλματα από το Μάλερ στους Gun Club, από το Ντεμπυσσί στον Albert Ayler.
Κωστας Λυμπεροπουλος said:Eγώ πάντως μόνο ευγνωμοσύνη για τη δικιά μου: ζεί σ ένα σπίτι γεμάτο cds το 90% των οποίων δεν θα ήταν ακριβώς η μουσική της ...προτεραιότητα χώρια τα άλματα από το Μάλερ στους Gun Club, από το Ντεμπυσσί στον Albert Ayler.
Κωστας Λυμπεροπουλος said:Eγώ πάντως μόνο ευγνωμοσύνη για τη δικιά μου: ζεί σ ένα σπίτι γεμάτο cds το 90% των οποίων δεν θα ήταν ακριβώς η μουσική της ...προτεραιότητα χώρια τα άλματα από το Μάλερ στους Gun Club, από το Ντεμπυσσί στον Albert Ayler.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:Και επειδή σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους θα σας εκμυστηρευτώ και ένα όνειρο μου.
Θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με γιαπωνέζα τοπ μόντελ. ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΞΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑΠου αλλού μπορεί να συναντήσει κανείς τα λιγότερα όχι και μη στη ζωή του.
Λέω φέτος να αρχίσω να ακολουθώ τα γκρουπ...
Είναι και αυτός ο καταραμένος φετιχισμός που μου έχουν δημιουργήσει οι μουσικές μου.
Υ.Γ. Ντοκ με το τελευταίο πρέπει να σε έφτιαξα άσχημα.
Dimosthenis said:Και εσυ Παναγιωτίδη εισαι κ_λόφαρδος τι νομιζες
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.