workshop erotica

Για αυτο εβαλα αυτες Δημητρη μου
αλλιως θα βαζα κονγκολεζες

τώρα εγώ ρε Τζιμ.....

(λέω τώρα....)

γιατί έχω την εντύπωση ότι προχτές έφαγες χυλόπιτα?:grinning-smiley-043

Δημήτριος Ντοκατζής said:
..Και κυρίως να μην θεωρεί μουσική την Ελλη Κοκκίνου :flipout: , την Βανδή :flipout: ή την Βίσση :flipout: διότι τότε έχασες .

Είπα και γώ,δεν θα χύσεις το δηλητήριο για την Αννούλα ????:twoguns:
Καιρό είχες..:grinning-smiley-043
(Είσαι άδικος πάντως να την βάζεις στην ίδια μοίρα με τις δυό άφωνες..)

Δημήτρη μου (Μανωλάκο) δεν είναι θέμα ηλικίας,όπως επεσήμαναν και οι υπόλοιποι άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.
Μόνο που σ αυτήν την περίπτωση μιλάμε για τα αυτιά..!

Η θα ρίξεις πολύ,μα πολύ νερό στο κρασί σου για να κάνεις μια σοβαρή σχέση αλλά μουσικά θα είσαι..ακάλυπτος ή κάνε σχέση στην τελική με κάποιον από δω μέσα που να συμπίτουν τα γούστα σας στη μουσική και κράτα τις γυναίκες για το σεξ..!:firstprize: -bye- :flipout: :ernaehrung004:

Δημήτρης Ιωάννου said:
Είπα και γώ,δεν θα χύσεις το δηλητήριο για την Αννούλα ????:twoguns:
Καιρό είχες..:grinning-smiley-043
(Είσαι άδικος πάντως να την βάζεις στην ίδια μοίρα με τις δυό άφωνες..)ΔΕΝ Μ' ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ( για τις οποίες έχεις απόλυτο δίκαιο ) . ΕΊΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ :music-smiley-006:

Δημήτρη μου (Μανωλάκο) δεν είναι θέμα ηλικίας,όπως επεσήμαναν και οι υπόλοιποι άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας.
Μόνο που σ αυτήν την περίπτωση μιλάμε για τα αυτιά..!

Η θα ρίξεις πολύ,μα πολύ νερό στο κρασί σου για να κάνεις μια σοβαρή σχέση αλλά μουσικά θα είσαι..ακάλυπτος ή κάνε σχέση στην τελική με κάποιον από δω μέσα που να συμπίτουν τα γούστα σας στη μουσική και κράτα τις γυναίκες για το σεξ..!:firstprize: -bye- :flipout: :ernaehrung004: ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ :p

-bye-

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Διότι οι γυναίκες δεν μαζεύουν δίσκους , όπως εμείς . Γενικώς θεωρούν ακατανόητο το χόμπυ του να μαζεύεις δίσκους (- που θα τους βάλεις ; - καλά ακόμα δίσκους αγοράζεις σ' αυτή την ηλικία ; - δεν βαρέθηκες τόσα χρόνια ; ) . ΟΙ γυναίκες μαζεύουν χρήσιμα πράγματα ( τσάντες , παπούτσια κλπ - μοναδική εξαίρεση τα άδεια μπουκάλια κολώνιας )
Δεν ενθουσιάζονται από περιορισμένες εκδόσεις , από εξώφυλλα , από remasters και remixes .

Κι' όμως Ντοκ, ξέρω γυναίκα που μαζεύει δίσκους σαν τρελή (ειδικά βινύλια) και την ψάχνει πολύ με εκτυπώσεις κλπ. Βέβαια αυτά τα κάνει μαζί με τον άντρα της! :smile:

Δαμιανός Δημητριάδης said:
Κι' όμως Ντοκ, ξέρω γυναίκα που μαζεύει δίσκους σαν τρελή (ειδικά βινύλια) και την ψάχνει πολύ με εκτυπώσεις κλπ. Βέβαια αυτά τα κάνει μαζί με τον άντρα της! :smile:

Εντάξει κι εγώ έχω αναφερθεί παλιότερα στην ξαδελφούλα μου με τους Normil Hawaiians και τους Red Crayola . Δυο κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη .

Κι αν σκεφτούμε οτι πλέον οι γυναίκες φτιάχνονται οταν ακούνε την ΤΑΜΤΑ(αν είναι δυνατόν ρε π***τη μου δηλαδή!) και η tv παίζει συνέχεια mad ε τότε νομίζω οτι η συζήτηση έχει τελείως φιλοσοφικό χαρακτήρα...
Νά'χαμε να λέγαμε δηλαδή...

υ.γ σκέψου δηλαδή να έχεις το προβόλι ή την πλασματάρα φάτσα κάρτα να σου σκάει διαστημική εικόνα να θες να δείς μουντιάλ και να έρχεται και να θέλει να ακούσει ταμτα στο mad...
ΡΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΑΓΑΜΕ ΛΕΜΕ!!!!!
ΑΙΝΤΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:
Ρε παιδιά, πολύ τραγικά δεν τα βλέπετε τα πράγματα; Εγώ θα έλεγα στο Δημήτρη (ή σε οποιονδήποτε άλλον), αφού η μουσική είναι το σημαντικότερο ή τουλάχιστον το δυσκολότερο πράγμα που ψάχνει σε μία γυναίκα, να "κυνηγάει" σε συναυλίες. Ακόμα και οι δυσεύρετες κάπου πάνε, στην τελική.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι να την πατήσεις με καμιά από τις... άλλες. Και αν την πατήσεις και την αφήσει να σε πατήσει (κάπου εκεί στο "η γυνή να φοβείται τον άνδρα" :D), άστα να παν...

Όπως λέει και ο Φοίβος Δεληβοριάς "Μα γιατί ερωτεύομαι συνέχεια γυναίκες μουβ γιορ μπάντι;"

Απλά το θέμα είναι κατα την άποψή μου οτι οι άντρες ακούμε πολύ ψαγμένες μουσικές και οι γυναίκες δεν μπορούν να μας ακολουθήσουν...
Στο προηγούμενο post υπερέβαλα αρκετά και φυσικά αστειευόμουν...
Οχι οτι δεν είχαν και μια μεγάλη δόση αλήθειας αυτά που έγραψα...
Δυστυχώς ζούμε την εποχή των σαβουροτραγουδιών και καλύτερος πελάτης απο τις γυναίκες δεν υπάρχει..
Η Ελληνική μουσική συνεχώς ξεφτυλίζεται..
Ευτυχώς που υπάρχουν και εξαιρέσεις...(αν και λίγες)

Kαλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρουσες απόψεις που μάλλον ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Του Δημήτρη (Ιωάννου) η άποψη είναι η πιο alternative θα έλεγα.
Και νομίζω πως έχει μία λογική αποδεκτή. Θα το δοκιμάσω φέτος στις διακοπές που θα πάω μετά από 19 χρόνια, με φίλο μου.

Μήτσο δεν έχω φάει ακόμη χυλόπιτα αλλά μετά από κάποια ραντεβού έχω καταλάβει πως ζω σε παράλληλο κόσμο από τη μικρή. Το κακό είναι ότι μου αρέσει.
Βέβαια τα 12 χρόνια που μας χωρίζουν είναι κρίσιμα. Το 80% των πραγμάτων που τις λέω θέλουν και εικονογράφηση για να γίνουν κατανοητά. Δεν είναι χαζή. Απλά έχει ζήσει σε άλλο πλανήτη από τον δικό μου.
Υπάρχει και χάσμα γενεών. Πόσο να αντέξω να ρίχνω γέφυρες. Όλο το συγκλονιστικό παρελθόν μου της φαντάζει σαν ιστορίες του 2ου Παγκοσμίου.
Άρα δεν έχει τσιμπήσει και με τον μύθο. Δύσκολα τα πράγματα.

Αυτό που λέει ο Στέργιος το έζησα για 9 χρόνια. Έμαθα όλες τις πωλήτριες στα ΖΑRΑ με τα μικρά τους. Μέχρι και στη Πράγα μετά τη γέφυρα του Καρόλου έπρεπε να δούμε τα ZARA.
Πάνω μου έκανε η Loreal πειράματα για την αντρική της σειρά.
Στις διακοπές τα 20 κιλά της μίας τσάντας ήταν κρέμες, μαλακτικά, σεσουάρ κ.τ.λ.
Μέχρι και τον Ρουβά με την Βανδή στο REX τσέκαρα. Και αυτά έχουν τη γοητεία τους αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα σε αυτή τη ζωή.

Έχω την αίσθηση ,επειδή αναφέρθηκε το ξένο στοιχείο, ότι δεν πρέπει όλες οι γυναίκες στον πλανήτη να είναι ίδιες. Το χύμα που υπάρχει στην Ισπανία, η έλλειψη του δήθεν στη Γαλλία, η ανευ όρων παράδοση των Βορείων (π.χ. Σουηδία) , με οδηγεί με κλειστά μάτια στη ξενιτιά.

Και επειδή σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους θα σας εκμυστηρευτώ και ένα όνειρο μου.
Θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με γιαπωνέζα τοπ μόντελ.
Που αλλού μπορεί να συναντήσει κανείς τα λιγότερα όχι και μη στη ζωή του.
Λέω φέτος να αρχίσω να ακολουθώ τα γκρουπ...

Είναι και αυτός ο καταραμένος φετιχισμός που μου έχουν δημιουργήσει οι μουσικές μου.

Υ.Γ. Ντοκ με το τελευταίο πρέπει να σε έφτιαξα άσχημα.

Last edited:
Καλυτερα να ειναι ψαγμενη με τον μουσακα, παρα με τις κοκκινες decca ετικετες. Σε γενικες γραμμες με καλυψε ο Στεργιος.

Eγώ πάντως μόνο ευγνωμοσύνη για τη δικιά μου: ζεί σ ένα σπίτι γεμάτο cds το 90% των οποίων δεν θα ήταν ακριβώς η μουσική της ...προτεραιότητα χώρια τα άλματα από το Μάλερ στους Gun Club, από το Ντεμπυσσί στον Albert Ayler.

Κωστας Λυμπεροπουλος said:
χώρια τα άλματα από το Μάλερ στους Gun Club, από το Ντεμπυσσί στον Albert Ayler.

Eκεί να σ έβλεπα Τζιμ. Οχι απλά alternative αλλά πολυσυλλεκτική:D
είναι βέβαια Δίδυμος. Βοηθάει...;)

Last edited:
παρακαλώ προσέξτε λίγο το λεξιλόγιό σας....
και μην ξεχνάτε ότι διαβάζουν και γυναίκες και έχουν δικαίωμα γνώμης και άποψης.
Έτσι όπως πάτε σας βλέπω να τα λέτε μεταξύ σας (και όχι άδικα)

Απάντηση: Re: workshop erotica

Eγώ πάντως μόνο ευγνωμοσύνη για τη δικιά μου: ζεί σ ένα σπίτι γεμάτο cds το 90% των οποίων δεν θα ήταν ακριβώς η μουσική της ...προτεραιότητα χώρια τα άλματα από το Μάλερ στους Gun Club, από το Ντεμπυσσί στον Albert Ayler.

Το κοκκαλακι της νυχτεριδας εχεις???
:grinning-smiley-043

Ρε συ Μανωλάκο μη του βαζεις φυτιλια του Ντοκ ....
δεν κανει,:grandpa:
εχει που εχει το κόλημα με τα γιαπωνεζικα....:flipout::flipout::flipout:

μα το ίδιο σχεδόν συμβαίνει με τη δική μου
ζεί σ ένα σπίτι γεμάτο cds το 90% των οποίων δεν θα ήταν ακριβώς η μουσική της ...και κάτω από μιά σοφίτα γεμάτη cds, το 100% των οποίων δεν είναι σίγουρα η μουσική της χώρια τα άλματα προς τους γάλλους γύφτους κιθαρίστες

Last edited:
Απάντηση: Re: workshop erotica

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Και επειδή σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους θα σας εκμυστηρευτώ και ένα όνειρο μου.
Θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με γιαπωνέζα τοπ μόντελ. ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΞΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑΠου αλλού μπορεί να συναντήσει κανείς τα λιγότερα όχι και μη στη ζωή του.
Λέω φέτος να αρχίσω να ακολουθώ τα γκρουπ...

Είναι και αυτός ο καταραμένος φετιχισμός που μου έχουν δημιουργήσει οι μουσικές μου.

Υ.Γ. Ντοκ με το τελευταίο πρέπει να σε έφτιαξα άσχημα.

Μαζί σου φιλαράκο , κι ας μην είναι και τοπ μόντελ. Γιαπωνέζα να είναι , απλώς ωραία . :Banane0:

Και εσυ Παναγιωτίδη εισαι κ_λόφαρδος τι νομιζες,:slapface: αλλα και το φιλαρακ ο Στεργιος, :slapface:
ο δε Ακριβοτζών τι να πει ο καημενος καταχωνιασμενος στην υπόγα???:grinning-smiley-043:music-smiley-006:

Last edited:
Re: Απάντηση: workshop erotica

Dimosthenis said:
Και εσυ Παναγιωτίδη εισαι κ_λόφαρδος τι νομιζες

Κρίνοντας και εξ ιδίων δεν θα το έλεγα ακριβώς κ-λοφαρδία: πρέπει να ...κόβει το μάτι σου ;)