workshop erotica

Ωστε εδω μου ειστε ολοι μαζεμενοι ....????:beee::slapface:
Μη δειτε καμμια γκόμενα...:speechless-smiley-0:eek::eek:

:flipout::flipout::flipout:

konnos said:
"πολλοί δεν ξέρουν μέχρι πού τους παίρνει να συμβιβαστούν και είναι πολύ αργά όταν το καταλαβαίνουν"

Απλά εγώ δεν θεωρώ απαραίτητα κακή επιλογή τον συμβιβασμό (σε λογικά πλαίσια φυσικά). Δηλαδή είναι πολυ πιθανό όταν φτάσεις στα 60-70 να καταλάβεις ότι δεν ήταν τελικά τόσο λάθος επιλογη να συμβιβαστείς με κάποιον παλιό σου συντροφο και να είχες εγγόνια, γιατι στην τελική αν δεν έχεις βιώσει την ευτυχία να μεγαλώνεις παιδια-εγγόνια γιατι έζησες;
Φυσικά είναι τεράστια συζήτηση αλλά ίσως τελικά το σωστό να είναι κάπου στην μέση: Να επιδιώκεις το ιδανικό αλλά να ξέρεις πότε να τα παρατήσεις

Μιλάτε για συμβιβασμό λες κι είναι κάτι δραματικό! Ξεχνάτε κάτι ουσιαστικό, όλοι μας είμαστε κοινοί θνητοί κανείς δεν είναι τέλειος. Όπως θα συμβιβαστεί με εσάς ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας, έτσι θα πρέπει κι εσείς να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Το να αυτοβελτειώνεσαι μπορείς να το κάνεις και μέσω συμβιβασμού χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είστε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι σας. Κάλλιστα κάποιος συμβιβασμός μπορεί να οδηγήσει και σε κάτι θετικό.

Dimosthenis said:

:Banane0: :flipout:

Εξού και οι αμπελοφιλοσοφίες μας...

Re: Απάντηση: workshop erotica

Νικόλ said:
Μιλάτε για συμβιβασμό λες κι είναι κάτι δραματικό! Ξεχνάτε κάτι ουσιαστικό, όλοι μας είμαστε κοινοί θνητοί κανείς δεν είναι τέλειος. Όπως θα συμβιβαστεί με εσάς ο άνθρωπος που είναι δίπλα σας, έτσι θα πρέπει κι εσείς να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Το να αυτοβελτειώνεσαι μπορείς να το κάνεις και μέσω συμβιβασμού χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είστε σε μια σχέση μόνο και μόνο για να μην είστε μόνοι σας. Κάλλιστα κάποιος συμβιβασμός μπορεί να οδηγήσει και σε κάτι θετικό.

Εξάλλου το να συμβιβαστείς απαιτεί κάποιες αρετές δεν είναι τόσο εύκολο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: workshop erotica

Δεβελέκος Στράτος said:
Εξάλλου το να συμβιβαστείς απαιτεί κάποιες αρετές δεν είναι τόσο εύκολο...
Συμφωνώ.... υπομονή, επιμονή, σοβαρότητα και πολληηηηη αγάπη για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου!

Dimosthenis said:

Δημοσθένη μας προσβάλεις...
Εγώ, σαν μέλος της διαχειριστικής ομάδας, ελέγχω την πορεία του θέματος... :flipout: :flipout:

Δεβελέκος Στράτος said:
Χρήστο εμεις κάνουμε χαβαλέ αλλά κουράζουμε αυτούς που θελουν να διαβάσουν το θέμα
@ΜΗΤΣ Τα λες αυτά εκ του ασφαλούς λόγω ηλικίας, για να σε δω αν θα έχεις την ίδια άποψη σε .... 20-30 χρονια. Και είναι σίγουρα τεράστιο το θέμα της ανθρώπινης ανασφάλειας. Καλό είναι να γνωρίζει ο καθένας τις δυνατότητες τους και την θέληση του για αυτοβελτίωση ώστε να μπορεί να επιλέξει με τα σωστά κριτήρια μονός ή ?

Φίλε Στράτο νομίζω ότι και σε πολλά χρόνια από τώρα το ίδιο σκεπτικό θα έχω γιατί βλέπω τί γίνεται γύρω μου.
Όσο για αυτό που έχω boldάρει είναι απολύτως σωστό!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Λοιπόν, προσέξτε γιατί έχουμε θέμα.
Είσαι ξαφνικά μόνος για τους χ, ψ, γ, λόγους. Είσαι 30, 40, 50 χρονών.
Είσαι ακόμη ενεργός γενικά.
Έχεις μεγαλώσει μια ζωή με μουσική όχι πολύ κομέρσιαλ ( alternative rock - περίεργα ηλεκτρονικά κ.τ.λ) και έχεις αναπτύξει μαζί της σχέση ερωτική. Σε έχει επηρρεάσει ακόμη και στην αισθητική αντίληψη της ίδιας της ζωής σου.
Τα πάντα τα έχεις συνδέσει με αγαπημένες μουσικές.
Έχει πια χαράξει σημάδια στην προσωπικότητα σου.

Το ερώτημα που θέτω είναι καυτό.
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις γυναίκα στις μέρες μας που να ταιριάξεις μαζί της; Που να καταλάβει τις ανάγκες ,τις επιθυμίες ενός πιο ροκ για π.χ. μυαλού;
Που να θέλει να εισπράξει τις ιδιαιτερότητες μιας πιο alternative προσωπικότητας; Ή να τις αντέξει;
Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες;
Πόσο μπορεί να συμβιβαστεί κάποιος για να υποφέρει τη σημερινή Ελληνίδα;

Δημητρη , να σου πω !

Αν ακους κανα Lavelle κτλ , κατι παιζεται. Αν εχεις παει λιγο παραπερα, kruder & Dorfmaister κτλ, παλι κατι γινεται.
Αλλα αν εχεις περασει σε τιποτα Fluxion : Vibrant Forms και Matrix : Isolated Dot, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα -bye-

Bρε παιδιά δεν γίνεται να μην υπάρχει συμβιβασμός. Δεν λέμε να μην υπάρχει. Aπλά πρέπει να ξέρει κανείς μέχρι πόσο θα πρέπει έτσι ώστε το γενικό αποτέλεσμα να είναι μέσα στα πλαίσια ευτυχίας του.

Νομιζω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Δηλαδη εγω ακουω τις μουσικες που θελω να ακουω, εχουν επηριασει την αισθητικη μου και την αντιληψη μου που λεει και ο Μανωλακος και εν'πασει περιπτωση ειμαι αυτος που ειμαι. Η κυρια τωρα δε χρειαζεται να ειναι το ιδιο. Χρειαζεται να δεχεται αυτο που ειμαι εγω και εγω να δεχομαι αυτο που ειναι η κυρια. Μπορει να θελει να παει για καφε στο κολωνακι και να της αρεσει και η Πεγκυ Ζηνα (που της αρεσει). Αλλωστε και οι φιλοι μου δεν ειναι ολοι ροκαδοαλτερνιτοσαικεντελικοτυποι. Δε μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Η σημειολογια δεν ειναι απαραιτητη για την επικοινωνια. Δηλαδη οι κοινες αναφορες δεν ειναι απαραιτητες. Η κατανοηση, η εκτιμηση και ο σεβασμος ειναι απαραιτητα στοιχεια. Δηλαδη επρεπε να ψαξω για γυναικα που να θελει να δει το hostel μαζι μου; Δεν ηθελε να το δει η κοπελα, δε γουσταρει τρυπανια σε κεφαλια. Ουτε το ρομαντισμο μου και τον πεσιμισμο μου διαθετει. Ευτυχως.

Panagiotis Manopoulos said:
Νομιζω οτι καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Δηλαδη εγω ακουω τις μουσικες που θελω να ακουω, εχουν επηριασει την αισθητικη μου και την αντιληψη μου που λεει και ο Μανωλακος και εν'πασει περιπτωση ειμαι αυτος που ειμαι. Η κυρια τωρα δε χρειαζεται να ειναι το ιδιο. Χρειαζεται να δεχεται αυτο που ειμαι εγω και εγω να δεχομαι αυτο που ειναι η κυρια. Μπορει να θελει να παει για καφε στο κολωνακι και να της αρεσει και η Πεγκυ Ζηνα (που της αρεσει). Αλλωστε και οι φιλοι μου δεν ειναι ολοι ροκαδοαλτερνιτοσαικεντελικοτυποι. Δε μπορει να εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Η σημειολογια δεν ειναι απαραιτητη για την επικοινωνια. Δηλαδη οι κοινες αναφορες δεν ειναι απαραιτητες. Η κατανοηση, η εκτιμηση και ο σεβασμος ειναι απαραιτητα στοιχεια. Δηλαδη επρεπε να ψαξω για γυναικα που να θελει να δει το hostel μαζι μου; Δεν ηθελε να το δει η κοπελα, δε γουσταρει τρυπανια σε κεφαλια. Ουτε το ρομαντισμο μου και τον πεσιμισμο μου διαθετει. Ευτυχως.

Eννοείται ότι όταν λέμε να επιλέξουμε με τα σωστά κριτήρια δεν εννοούμε κάτι τέτοιο αλλά φυσικά πιό βαθυά πράγματα. Aυτά είναι μικροί καθημερινοί συμβιβασμοί.
Tο παν είναι όπως λες και εσύ η κατανόηση εκτίμηση και σεβασμός και προσθέτω εγώ ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

“A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.”

“The world has grown suspicious of anything that looks like a happily married life.”

“When one is in love, one always begins by deceiving one's self, and one always ends by deceiving others. That is what world calls a romance.”

“People who love only once in their lives are. . . shallow people. What they call their loyalty, and their fidelity, I call either the lethargy of custom or their lack of imagination.”

“I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best.”

Oscar Wilde

Τώρα θα μου πείτε....τι σχέση έχουν αυτά με το θέμα μας...θεωρώ πως έχουν.

Ζούμε (οι περισσότεροι από μας) πολλές ερωτικές σχέσεις στη ζωή μας (το πολλές σχετικό)

Κάθε φορά νομίζουμε ότι έχουμε ερωτευτεί ειλικρινά και πραγματικά....έχουμε βρε το άλλο μας μισό κτλ κτλ.......για λίγο τα όρια της μοναξιάς μας αναιρούνται και ζούμε σε μία ευλογημένη κατάσταση όπου κάθε χρώμα είναι πιο λαμπερό, κάθε πρωινό πιο όμορφο, κάθε ξενύχτι πιο εκστατικό......δεν υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο για μας εκτός από το πρόσωπο αυτό, καμμία άλλη φωνή, κανένα άλλο σώμα.......

Σοφή η φύση.

Μετά από κάποιο διάστημα όλο αυτό το hormone-party καταλαγιάζει και αρχίζουν τα προβλήματα....και από τις διαφορές που έχουν οι άνθρωποι αλλά και αρχίζεις να νιώθεις στέρηση από το high το οποίο και έχεις χάσει.

Οπότε ζητάς το επόμενο.....εκεί έρχεται η οικειότητα, οι κοινοί στόχοι, η κοινή πορεία, οι σκοποί στη ζωή κτλ κτλ.

Και πιθανόν και η αγάπη. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι τις ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΕΣ φορές που όντως βρίσκεις κάποιον που να σου μοιάζει....γιατί κακά τα ψέμματα ψάχνουμε κάποιον που να μας μοιάζει απλά να είναι και κούκλος (κούκλα) παράληλα....τότε η σχέση αυτή μπορεί να είναι παθιασμένη και φρέσκια για πολλά πολλά χρόνια.

Αν όμως οι περισσότερες σχέσεις που κάνεις είναι ικανοποιητικές ως ένα βαθμό....αλλά όχι the one.....μπορείς να περιμένεις?

Οχι. Δεν μπορούν όλοι να περιμένουν. Δεν είμαστε όλοι όμοιοι, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια όνειρα και την ίδια στραβοκεφαλιά.

Οι περισσότεροι λοιπόν θα συμβιβαστούν και το ξέρουν και πέρα από κάθε κουβέντα που κάνουμε εδώ πέρα και κάθε εδώ πέρα.....ξέρετε μέσα σας οι περισότεροι ότι θα συμβιβαστείτε.

Αλλά ........περιέργως πως....έχω παρατηρήσει και εδώ μέσα μερικούς που δε θα το κάνουν.....και μου έχει κάνει εντύπωση.

Για εκείνους που θα συμβιβαστούν.....η επιλογή τους είναι σεβαστή και κατανοητή και ανθρώπινη. Πολύ πολύ ανθρώπινη. Όπως και η μοναξιά.

Για εκείνους που δε θα συμβιβαστούν...ξέρουν πολύ καλά το ρίσκο που παίρνουν, ξέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα τους βγει σε καλό αλλά........όπως γράφει στον τάφο δύο ερασιτεχνών αστρονόμων

"We have loved the stars too fondly to be fearful of the night"

Δεν επιλέγεις να μη συμβιβαστείς επειδή ξέρεις ότι θα νικήσεις....επιλέγεις να μη συμβιβαστείς επειδή οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι απλά.......ανύπαρκτη για σένα. Για αυτό που είσαι.

Και δεν περιμένεις τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο. Περιμένεις τον Άνθρωπο.

Α και ένα μικρό note.....σε όσους νομίζουν ότι αυτό το thread διαβάζεται τόσο γιατί τυγχάνει να έχω διαφορετικό αναπαραγωγικό σύστημα από το 99% του forum.......I give to this 99% more credit than that.

Λεγοντας συμβιβασμο εννοουμε αποδοχη της πραγματικοτητας; Αν εννοουμε κατι αλλο πιο ποιητικο ειμαι ολος αυτια.

tatiana said:

Δεν επιλέγεις να μη συμβιβαστείς επειδή ξέρεις ότι θα νικήσεις....επιλέγεις να μη συμβιβαστείς επειδή οποιαδήποτε άλλη επιλογή είναι απλά.......ανύπαρκτη για σένα. Για αυτό που είσαι.

Και δεν περιμένεις τον πρίγκιπα στο άσπρο άλογο. Περιμένεις τον Άνθρωπο.

Α και ένα μικρό note.....σε όσους νομίζουν ότι αυτό το thread διαβάζεται τόσο γιατί τυγχάνει να έχω διαφορετικό αναπαραγωγικό σύστημα από το 99% του forum.......I give to this 99% more credit than that.

1ον: Eυχαριστούμε για το more credit, we believe the same, too.
2ον: Δεν υπάρχουν πραγματικά πρίγκιπες και πριγκίπισσες αλλά μόνο στο μυαλό του καθενός που ίσως κακώς το νομίζει και σωστά μιλάς όταν λες ότι περιμένεις τον κατάλληλο άνθρωπο.
3ον: Δεν θα το έθετα ως «νίκη» το συμβιβασμό ή όχι. Nίκη είναι να είσαι ευτυχισμένος όπως και να είσαι. Tώρα αν έχεις ανάγκη από κάτι που ευτυχώς για εσένα ξέρεις τί είναι και απλά δεν το βρίσκεις είναι ένα θέμα που μπορείς να το δεχτείς και να κοιτάς να περνάς καλά όπως και να έχει το πράγμα, ή «λυγίζεις» και συμβιβάζεσαι, πράγμα που μακάρι (και μπορεί) να βγεί σε καλό αλλά πάλι όχι...

Απάντηση: Re: workshop erotica

tatiana said:
Αλλά ........περιέργως πως....έχω παρατηρήσει και εδώ μέσα μερικούς που δε θα το κάνουν.....και μου έχει κάνει εντύπωση.

Κι εμένα μου κάνει εντύπωση...
Που θα πάει όμως; Θα μάθουν..... -bye-
Έχω δεί "ασυμβίβαστους" στη ζωή μου.... ουκ ολίγους... Μαθηματικά αποδεδειγμένο οτι την πατάνε χειρότερα απ' όλους...
Αν και είναι δύσκολο βεβαίως να καταλάβεις ποιοί είναι οι ασυμβίβαστοι, ποιοί νομίζουν οτι είναι ασυμβίβαστοι και ποιοί είναι ασυμβίβαστοι επειδή δεν βρίσκουν κάποιον/α να ..."συμβιβαστούν"...

Re: Απάντηση: Re: workshop erotica

Μπάμπης Κολέζας said:
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση...
Που θα πάει όμως; Θα μάθουν..... -bye-
Έχω δεί "ασυμβίβαστους" στη ζωή μου.... ουκ ολίγους... Μαθηματικά αποδεδειγμένο οτι την πατάνε χειρότερα απ' όλους...
Αν και είναι δύσκολο βεβαίως να καταλάβεις ποιοί είναι οι ασυμβίβαστοι, ποιοί νομίζουν οτι είναι ασυμβίβαστοι και ποιοί είναι ασυμβίβαστοι επειδή δεν βρίσκουν κάποιον/α να ..."συμβιβαστούν"...

Η σοφια των χρονων που εχουν περασει απο πανω σου δε κρυβεται Κε Γενικε μας