Wyred4Sound SX1000

Το θέμα καθαρίστηκε από τα περιττά μηνύματα.
Παρεξηγήσεις συμβαίνουν συχνά μέσω πληκτρολογίου
αλλά αυτό δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στο να κουβεντιάζουμε
με καλή διάθεση και ηρεμία...
Καλή συνέχεια..

Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη αλλα και με ποια δικαιοδοσια τα χαρακτηριζετε περιττα μυνηματα
καποια απο τα ανεβασμενα ποστ ...σκοπο ειχαν να ξεδιαλυνουν το θεμα μιας παρεξηγησης που εγινε δημοσιως και θα επρεπε να παραμεινουν σε κοινη θεα ως εχουν και οχι να σβηστουν σαν να μην ελαβε χωρα ποτε μια τετοια διαφωνια ,εξαλλου δεν ανταλλαχθησαν ουτε υβρεις αλλα ουτε και ασχημα λογια ...
Σιγουρα ειναι θεμιτο και ευχης εργον να κουβεντιαζουμε και να συζηταμε με ολη την καλη διαθεση και ηρεμια οπως ειπες, ομως παντα στην ζωη μαζι με τις καλες στιγμες συνυπαρχουν και οι ασχημες,τις οποιες δεν τις αποβαλλουμε σαν να μην υπηρξανε ποτε
αλλα τις αξιολογουμε. Ειναι ενα μερος του εαυτου μας και αυτες , τις οποιες τις βαζουμε τροπος του λεγειν στην ακρη αλλα δεν τις κανουμε ποτε μα ποτε delete...πρεπει να μενουν βαθια στην μνημη για να μας θυμιζουν τι εφταιξε και να μην κανουμε συνεπως τα ιδια παλι λαθη ...Καλο ειναι να βλεπουν τα μελη τι εγινε ,τι ειπωθηκε και να κρινει αναλογως ,γιαυτο καλο θα ηταν να ξανα αναρτηθουν οσα μυνηματα σβησατε και το θεμα θα ληξει εκει ....αλλιως θα παρατηρησω οτι βαδιζει σε περιεργα μονοπατια το εν λογω φορουμ..

Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη αλλα και με ποια δικαιοδοσια τα χαρακτηριζετε περιττα μυνηματα
καποια απο τα ανεβασμενα ποστ ...σκοπο ειχαν να ξεδιαλυνουν το θεμα μιας παρεξηγησης που εγινε δημοσιως και θα επρεπε να παραμεινουν σε κοινη θεα ως εχουν και οχι να σβηστουν σαν να μην ελαβε χωρα ποτε μια τετοια διαφωνια ,εξαλλου δεν ανταλλαχθησαν ουτε υβρεις αλλα ουτε και ασχημα λογια ...
Σιγουρα ειναι θεμιτο και ευχης εργον να κουβεντιαζουμε και να συζηταμε με ολη την καλη διαθεση και ηρεμια οπως ειπες, ομως παντα στην ζωη μαζι με τις καλες στιγμες συνυπαρχουν και οι ασχημες,τις οποιες δεν τις αποβαλλουμε σαν να μην υπηρξανε ποτε
αλλα τις αξιολογουμε. Ειναι ενα μερος του εαυτου μας και αυτες , τις οποιες τις βαζουμε τροπος του λεγειν στην ακρη αλλα δεν τις κανουμε ποτε μα ποτε delete...πρεπει να μενουν βαθια στην μνημη για να μας θυμιζουν τι εφταιξε και να μην κανουμε συνεπως τα ιδια παλι λαθη ...Καλο ειναι να βλεπουν τα μελη τι εγινε ,τι ειπωθηκε και να κρινει αναλογως ,γιαυτο καλο θα ηταν να ξανα αναρτηθουν οσα μυνηματα σβησατε και το θεμα θα ληξει εκει ....αλλιως θα παρατηρησω οτι βαδιζει σε περιεργα μονοπατια το εν λογω φορουμ..

Περιττά είναι τα ποστς εκτός θέματος Σωτήρη..
Και σαν διαχειριστής που θέλω να κρατήσω το ήρεμο και
παρείστικο κλίμα έχω το δικαίωμα της διαγραφής..
Τα μηνύματα δεν πρόκειται να επανέλθουν και καλύτερα να αποφεύγεις
τα εύκολα συμπεράσματα και τις υπόνοιες για περίεργα μονοπάτια..

Τώρα... αν δηλώσω ότι ο ήχος τους βελτιώθηκε δραματικά, τι θα μου πείτε?

δραααμα η κατασταση στα ICE!!!
εγω δηλαδη εαν μου ελεγαν οτι θελει ψησιμο η κλασσ ντε για να παιξει, ε.....
για να το λενε ΟΛΟΙ ετσι θανε...
μπραβο φιλε, καλα νεα...
(να σε πω, εσυ δεν πουλαγες ενα mcintosh? τωρα παιζεις καλυτερα?)

δραααμα η κατασταση στα ICE!!!
εγω δηλαδη εαν μου ελεγαν οτι θελει ψησιμο η κλασσ ντε για να παιξει, ε.....
για να το λενε ΟΛΟΙ ετσι θανε...
μπραβο φιλε, καλα νεα...
(να σε πω, εσυ δεν πουλαγες ενα mcintosh? τωρα παιζεις καλυτερα?)

Εγώ να δεις ήττα που έφαγα...
Και -στο λόγο μου- δεν διάβασα κανένα review πριν :-)

Ναι... τον πουλάω ακόμα και είσαι ο 1ος που έστω... ρώτησε. :D
Εφτασε στα χέρια μου από κάτι τράμπες αλλά μια που ο προηγούμενος προενισχυτής μου δεν ήταν το ιδανικό του ταίρι έχει παίξει ελάχιστα, ενώ τώρα με το HDR, δεν έχω κάνει συγκρίσεις λόγω έλλειψης χρόνου / διάθεσης.

Aν φτάσει το ανταλλακτικό input board του W4S πριν τις διακοπές - γιατί τώρα ακούω λίγο "ζαβά" λόγω στάθμης του ενός καναλιού - σίγουρα θα γίνουν οι συγκρίσεις και με τον McIntosh αλλά και με έναν BAT VK60.

χαίρομαι ιδιαιτέρως για τα νέα :drummer:
modena κανε μου ρε συ μια χάρη , βάλτου ένα καλώδιο ρεύματος άλλο - με το στοκ παίζεις? η γενικότερη τροφοδοσία των συσκευών είναι από τον πίνακα η όχι?

χαίρομαι ιδιαιτέρως για τα νέα :drummer:
modena κανε μου ρε συ μια χάρη , βάλτου ένα καλώδιο ρεύματος άλλο - με το στοκ παίζεις? η γενικότερη τροφοδοσία των συσκευών είναι από τον πίνακα η όχι?

Προς το παρόν με το στοκ και με αντάπτορα US>EU.
Η τροφοδοσία τους δεν γίνεται από dedicated γραμμή - τουλάχιστον η εγκατάσταση είναι σχεδόν καινούρια.
Πέρα του ότι το καλώδιο ρεύματος πρέπει να είναι αρκετά χοντρό για τα ρεύματά τους, πιστεύεις ότι τα καλώδια ρεύματος σ' αυτούς τους ενισχυτές ακούγονται?
Για πες...

Η τροφοδοσία τους δεν γίνεται από dedicated γραμμή - τουλάχιστον η εγκατάσταση είναι σχεδόν καινούρια.
Πέρα του ότι το καλώδιο ρεύματος πρέπει να είναι αρκετά χοντρό για τα ρεύματά τους, πιστεύεις ότι τα καλώδια ρεύματος σ' αυτούς τους ενισχυτές ακούγονται?
Για πες...

Δυστυχώς σου έχω κακά νέα!:bigcry:
Είχα παλιότερα και τρανζίστορ και υβριδικούς και λαμπατους ενισχυτές
Αυτός ακούει περισσότερο από όλους στο καλώδιο ρεύματος
Αυτό που συζητούσαμε με τα σώματα των διακοπτικων ενισχυτών έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με το ρεύμα , πολύ λιγότερο από τον προ – πηγή – ιντερκονεκτ – καλώδια ηχείων

Το πόσο μπορεί να ωφεληθεί ένα σύστημα από μια ξεχωριστή αποκλειστική γραμμή τραβηγμένη από τον πίνακα είναι κάτι που δεν θα το πιστεύεις
Είναι η καλύτερη αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος

Εγώ χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλες τις συσκευές αυτά http://www.lessloss.com/dynamic-filtering-power-cable-original-p-180.html
Προσεχώς θα τα χρησιμοποιώ σε όλες -bye-

Για πες...

για μενα ακουγονται ελαχιστα τα καλωδια ρευματος.

τοσο που να μην αξιζη να ασχοληθη κανεις μαζι τους.

τουλαχιστον στους Hypex.

σε αυτους θα δουμε αργοτερα.

Ωχχχχχχ!!!
Και σκεφτόμουνα κάτι 2,5άρια LoRad με furutech στα 75 :-)
Μοιάζει με αυτό http://tnt-audio.com/clinica/ttse.html ή μου φαίνεται?

Τους συνεστραμμενους αγωγούς τους πιστεύουν αρκετοί κατασκευαστές
Καλό είναι το lorad θα δεις διαφορά

hypex vs icepower.

αφου εχουν γραψη περιπου 400 ωρες ειπα να κανω την συγκριση.

ειλικρινα προβληματιζομαι ποια ενισχυτικα να κρατησω.

τα icepower δεν εχουν ουτε σκληροτητα στα υψηλα ουτε τιποτα.

οι hypex ειναι ανωτεροι ενισχυτες με λιγο πιο γεματες μεσιες και μεσοχαμηλες

και λιγο περισοτερο αναλυτικοι παρολο που τονικα ειναι πιο σκοτεινοι.

ωστοσο χωρις ΑΒ ειναι δυσκολο να εντοπιστουν οι μικρες διαφορες.

εκει που το πραγμα αλλαζει ειναι σε πολη δυνατες σταθμες οπου οι hypex

αρχιζουν να σκληραινουν.

εχουμε 700watt με 1% ενω στην ιδια παραμορφωση 1100watt+ και απο οτι

φαινεται τα ηχεια μου την θελουν την παραπανω ισχυ.

θα ζησω καμποσο μαζι τους και βλεπουμε.

Φίλε Backousis

Mε τι προ τα άκουσες?
Το ότι δεν έχουν σκληρότητα ψηλά τα ICE, (συμφωνώ απολύτως σε αυτό) έχει να κάνει με την ηχητική τους ταυτότητα ή με έλλειψη έκτασης στα πρίμα?
Τι νομίζεις? - σε σύγκριση με τα Hypex.

τα ICE εχουν εκτεταμενα πριμα, αλλα σε χαμηλες αντιστασεις μετριουνται ψηλα αυξημενες τιμες παραμορφωσης. το ποσο αυξημενες σε σχεση πχ με εναν κλασσικο πουσ πουλ ειναι αλλο θεμα...

Φίλε Backousis

Mε τι προ τα άκουσες?
Το ότι δεν έχουν σκληρότητα ψηλά τα ICE, (συμφωνώ απολύτως σε αυτό) έχει να κάνει με την ηχητική τους ταυτότητα ή με έλλειψη έκτασης στα πρίμα?
Τι νομίζεις? - σε σύγκριση με τα Hypex.

τα ακουσα χωρις προ απευθειας οδηγουμενα απο το buffalo II σε balanced

συνδεση.

δεν εχουν ελλειψη εκτασης στα πριμα.

το αντιθετο θα ελεγα.

ισως με καποιο ηχειο τονισμενο ψηλα το αποτελεσμα να βγει σκληρο.

οι hypex ειναι λιγο πιο σκοτεινοι χωρις να χανουν σε αναλυση οποτε

θα ταιριαξουν με περισσοτερα ηχεια.

οι μεγαλυτερη διαφορα παντως ειναι στα μεσαια και μεσοχαμηλα.

και παλι βεβαια αν σκεφτεις οτι κοστιζουν 2.5Χ τα ice ειναι πολυ καλα στα

χρηματα τους.

τα w4s κανουν 1200$ ο στερεο και απο 1200$ οι mono αλλα υπαρχη και το τελωνειο και τα μεταφορικα που δεν ξερω ποσο ειναι.

οι υπολοιπες υλοποιησεις rotel,belcanto κλπ ειναι απο λιγο εως πολυ ακριβοτερες.

εμενα μου στοιχισαν 1000 ευρω και δεν ειναι τιποτα σπουδαιο να τα φτιαξεις.

απλως τα βαζεις σε κουτι.

τα hypex ακουγονται καλυτερα αλλα εχουν μικροτερη ισχυ.

ειναι παντως αρκετα ακριβοτερα και πιο δυσκολο να φτιαχτουν.

Βαγγέλη, το τροφοδοτικό είναι ενσωματωμένο. Το συνδέεις στο ρεύμα, το συνδέει; στο ηχείο, του δίνεις σήμα και παίζει. Δεν πωλείται στη λιανική.