Σωστό έτσι. Αλλά έχω διαβάσει πολλά παράπονα (από Ν. Δήμου και άλλους) για τα ποσοστά που παίρνουν. Αφού όμως το γνωρίζεις από άνθρωπο προφανώς ισχύει.90 ο συγγραφέας βέβαια...
Ευχαριστώ.Το επιβεβαίωσα, είναι 90. Απο εκεί σου κρατάνε ποσοστό του βιβλιοπωλείου και της διακίνησης.
Όπως είχε πει η ίδια η Παπαθανασοπούλου έβγαλε από τον Ιούδα, περίπου ένα σπίτι (την εποχή που είχα διαβάσει την συνέντευξη πάνω κάτω 200.000 υποθέτω, όπως το είχε πει). http://www.biblionet.gr/book/2104/ Δεν μιλάμε για το απαύγασμα της ποιότητας αλλά απλά το αναφέρω.Απίστευτο πράγμα η έμπνευση. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να πιέζεται να κατεβάσει μια καλή ιδέα αλλά αυτή ήρθε εντελώς απρόσκλητη! Δε θέλω να ονειροβατώ. Θα γράψω το βιβλίο και αν αξίζει, τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Δεν έχω καμμία επαφή με το αντικείμενο. Εχουμε περιπτώσεις άσχετων με το θέμα, απλών πολιτών που έγραψαν ενα βιβλίο και σάρωσαν;
Όπως είχε πει η ίδια η Παπαθανασοπούλου έβγαλε από τον Ιούδα, περίπου ένα σπίτι (την εποχή που είχα διαβάσει την συνέντευξη πάνω κάτω 200.000 υποθέτω, όπως το είχε πει). http://www.biblionet.gr/book/2104/ Δεν μιλάμε για το απαύγασμα της ποιότητας αλλά απλά το αναφέρω.
Και αν θυμάμαι καλά δεν ήταν επαγγελματίας συγγραφέας. Επίσης στο βιβλίο του Στεφεν Κινγκ που έβαλα προηγουμένως περιγράφει την αρχή του. Που φυσικά δεν ήταν εύκολη. Τα έστελνε σε περιοδικά τα πρώτα του και του γυρνούσαν πίσω απλά με ένα σημείωμα "ευχαριστούμε πολύ. Προσπάθησε περισσότερο). Μέχρι που διάβασε κάποια μία...θεία του και του έδινε χαρτζιλίκι για να συνεχίσει (σε μικρή ηλικία αυτό). Κάποια στιγμή κάποιος υπεύθυνος του έδωσε σημασία και από εκεί και έπειτα η συνέχεια γνωστή. Θέλει όμως ΑΠΕΙΡΟ χρόνο να αφιερώσεις. Αυτό είναι και το βασικό πρόβλημα πιστεύω για όποιον τον κατατρώει η καθημερινότητα και η οικογενειακή ζωή. Απομόνωση και χρόνο.
250.000 αντίτυπα μίνιμουμ δεν αγοράζουν σπίτι, αγοράζουν νησί! Απο 5 ευρώ να βάλεις το κομμάτι.
Mιά καλή ιδέα είναι να γράψεις το βιβλίο, να πληρώσεις για μια καλή μετάφραση στα αγγλικά και στα κινέζικα (ίσως και στα ινδικά ή τα ρώσικα). Κατόπιν το ανεβάζεις κλειδωμένο στο Ιnternet και ζητάς 1 Ε μέσω paypal απο κάθε αναγνώστη που θέλει να το κατεβάσει. Ψάχνεις για τα κατάλληλα φόρουμς που πραγματεύονται το συγκεκριμένο είδος (πχ. θρίλερς) και φροντίζεις για την προώθησή του ή την ενημέρωσή τους. Μπορείς να παρέχεις δωρεάν κάποιο "δείγμα γραφής" με κάποια περίληψη χωρίς spoilers ή να βάλεις αυτούσιες παραγράφους κλπ
Αυτό δε γίνεται! Ενας θα το πληρώσει και θα το διανείμει παντού! Αλλά στην παρούσα φάση η πειρατεία ίσως είναι σύμμαχος...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.