Το έχω παραλάβει και απ τις πρώτες εντυπώσεις όλα είναι σούπερ εκτός βέβαια από την δουλειά του service που σου τα πετάν όλα μέσα όπως νάνε χύμα . ‛Έκατσα μια ώρα και συμμάζευα καλώδια και προσπαθούσα να φέρω το dvd drive στην ευθεία με το πορτάκι του κουτιού . Επειδή είναι η πρώτη μου εμπειρία με service και ελπίζω και η τελευταία, έτσι είναι όλοι τους ρε παιδία? Άρπα κόλα δουλειά κάνουν? Έπαθα πλάκα .
Στο θέμα μας τώρα . Η μητρική της gigabite μπορώ να πω πως είναι υπερπλήρης καθώς σου δίνει μαζί και έξοδο sata και τροφοδοσίας. Έχει επίσης και επιπλέον USB από πίσω 6 στον αριθμό , οπτική και coaxial για τον ήχο και 7.1 αναλογικά κανάλια . Προς το παρών είμαι καλυμμένος στα πάντα. Βέβαια αν είχε καμιά ακόμα PCI δεν θα με χαλούσε αφού τις γέμισα και τις δυο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα
Στο θέμα μας τώρα . Η μητρική της gigabite μπορώ να πω πως είναι υπερπλήρης καθώς σου δίνει μαζί και έξοδο sata και τροφοδοσίας. Έχει επίσης και επιπλέον USB από πίσω 6 στον αριθμό , οπτική και coaxial για τον ήχο και 7.1 αναλογικά κανάλια . Προς το παρών είμαι καλυμμένος στα πάντα. Βέβαια αν είχε καμιά ακόμα PCI δεν θα με χαλούσε αφού τις γέμισα και τις δυο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα