Ξανά απ την αρχή.

Το έχω παραλάβει και απ τις πρώτες εντυπώσεις όλα είναι σούπερ εκτός βέβαια από την δουλειά του service που σου τα πετάν όλα μέσα όπως νάνε χύμα . ‛Έκατσα μια ώρα και συμμάζευα καλώδια και προσπαθούσα να φέρω το dvd drive στην ευθεία με το πορτάκι του κουτιού . Επειδή είναι η πρώτη μου εμπειρία με service και ελπίζω και η τελευταία, έτσι είναι όλοι τους ρε παιδία? Άρπα κόλα δουλειά κάνουν? Έπαθα πλάκα .
Στο θέμα μας τώρα . Η μητρική της gigabite μπορώ να πω πως είναι υπερπλήρης καθώς σου δίνει μαζί και έξοδο sata και τροφοδοσίας. Έχει επίσης και επιπλέον USB από πίσω 6 στον αριθμό , οπτική και coaxial για τον ήχο και 7.1 αναλογικά κανάλια . Προς το παρών είμαι καλυμμένος στα πάντα. Βέβαια αν είχε καμιά ακόμα PCI δεν θα με χαλούσε αφού τις γέμισα και τις δυο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορείς να τα έχεις όλα

Η κάρτουλα η ATI HD2400 δουλεύει άψογα σε HD-DVD καταναλώνοντας 30 % του επεξεργαστή . Δηλωμένο βέβαια στο power dvd το hardware asseleration . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι : Μπορεί να κάνει δουλειά και στα madroska κλπ η μόνο στα HD-dvd & BR? .

Re: Απάντηση: Ξανά απ την αρχή.

Η κάρτουλα η ATI HD2400 δουλεύει άψογα σε HD-DVD καταναλώνοντας 30 % του επεξεργαστή . Δηλωμένο βέβαια στο power dvd το hardware asseleration . Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι : Μπορεί να κάνει δουλειά και στα madroska κλπ η μόνο στα HD-dvd & BR? .
Κάπου διάβασα ότι κάνει μόνο σε BR - HD-DVD αλλά δεν το εχω δοκιμάσει.

Για κοίτα το και πες μας.

Με μια γρήγορη δοκιμή που έκανα σε video 1080 p και μέσο του Bsplayer δουλεύει τον επεξεργαστή στα 30% . Αντίθετα με το KMP ζορίζεται αρκετά ( 70%)

Οι θερμοκρασίες που έχω μετα από 3 –4 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας του PC είναι
44 στο κουτι και 34 στον επεξεργαστή . Νομίζω ότι είναί καλά νούμερα γι αυτό το κουτί και αυτήν την ψήκτρα

Μεγεια Κωστα !!

μαθαινω και εγω απο σας εδω μεσα αφου σε μισο χρονο θα φτιαξω και εγω τετοιο μηχανακι !!!!

με τα χερακια μου θα το συναρμολογησω οπως και αυτο το πισι που γραφω ...

δεν τους εμπιστευομαι τους σερβισαδες .....