Ξανάχουμε θέμα. Trends Audio TA-10.1 Ενισχυτής.

Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Κύριοι καλημέρα
Δεν χρεάζεται να αναρωτιούνται και ν' απορούν μέλη της ομάδας που δεν μπόρεσαν να ακούσουν το ενισχυτάκι.
Μπορώ να σας το δώσω για ακρόαση, χωρίς υποχρέωση αγοράς.
Για τους εκτός Αθηνών ισχύει το ίδιο, αν επιβαρυνθούν τα έξοδα. Τόσο απλά.
Ετσι όλοι θα μιλάμε επι ίσοις όροις.

Επίσης Ο Π.Κ. σαν δοκιμαστής πρέπει να συγκρίνει και να αναλύσει, αυτό εξ άλλου περιμένουμε απ' αυτόν. Διαφωνείστε αλλά αφήστε τον. Αυτή είναι η δουλειά του.

Θ.Ζ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Μα φυσικά.

Η νούμερο ένα χαζομάρα στον κόσμο των χαϊφιντελάδων είναι που δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν αρέσουν σε όλους μας τα ίδια πράγματα.
Ρε δε πα να ξελαρρυγιαζόμαστε, τίποτα.

Δεν είναι θέμα χαζομάρας αλλά παιδείας. Μαθαίνουμε (ή δεν μαθαίνουμε) να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τους άλλους (τις ανάγκες τους, τις απόψεις τους, τα γούστα τους κλπ. κλπ.), δεν γενιόμαστε έτσι.

Ο Α θέλει μονόδρομα και 300Β.
Ο Β θέλει πολύδρομα και τρανζίστορ.
Ο Γ θέλει πάνελ.

Ο Γ1 θέλει πάνελ και λάμπες , ο Γ2 πάνελ και τρανζίστορ, ο Γ3 πάνελ και ... ξερό ψωμί. ΟΚ αρκεί να χαίρεται ο άνθρωπος και να περνάει καλά. :grinning-smiley-043

Περισσότερα συστήματα απ' όσα νομίζουμε παίζουν καλά.
Αλλά το καθένα παίζει καλά με το δικό του τρόπο.

Φαντάζομαι εννοείς ότι το καθένα παίζει καλά για ένα συγκεκριμένο γούστο, ότι κάπου απευθύνεται και το κάνει καλά.

Αν έρθω πχ σπίτι σου, Βασίλη, και περιμένω ν' ακούσω αυτό που ακούω από ένα τρίδρομο Η/Δ ηχείο με εκατοντάδες βατ οδήγηση, καλύτερα να μην έρθω καθόλου, γιατί έρχομαι προετοιμασμένος να θάψω.

Καλύτερα να πηγαίνουμε με ανοικτό μυαλό, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά αν δεν μας αρέσει αυτό που ακούμε, καλύτερα να λέμε "δεν μας αρέσει αυτό ή εκείνο το στοιχείο", όχι "δεν είναι καλό το σύστημά σου".

Λυπάμαι που υπάρχουν σ' αυτό το χώρο άτομα που θαρρούν πως έχουν το αλάθητο του Πάπα.
Και μην τυχόν τους φέρει αντίρρηση κανείς, κάηκε!

Παντού υπάρχουν άνθρωποι που υιοθετούν αυτή τη συμπεριφορά. Μαζί τους προχωράμε (και παραδειγματιζόμαστε).

Το έθεσες πολύ ωραία το θέμα. Λίγο ή πολύ όλοι έχουμε υποπέσει σ' αυτά που αναφέρεις πιό πάνω εκτός ίσως λίγων εξαιρέσεων. Ας προσέχουμε όλο και πιο πολύ στο μέλλον.

Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Κύριοι καλημέρα
Δεν χρεάζεται να αναρωτιούνται και ν' απορούν μέλη της ομάδας που δεν μπόρεσαν να ακούσουν το ενισχυτάκι.
Μπορώ να σας το δώσω για ακρόαση, χωρίς υποχρέωση αγοράς.
Για τους εκτός Αθηνών ισχύει το ίδιο, αν επιβαρυνθούν τα έξοδα. Τόσο απλά.
Ετσι όλοι θα μιλάμε επι ίσοις όροις.

Επίσης Ο Π.Κ. σαν δοκιμαστής πρέπει να συγκρίνει και να αναλύσει, αυτό εξ άλλου περιμένουμε απ' αυτόν. Διαφωνείστε αλλά αφήστε τον. Αυτή είναι η δουλειά του.

Θ.Ζ.

Δεν εμποδίζει κανείς κανένα, το αντίθετο. Όμως ο Π.Κ. ώς δημοσιογράφος είναι φυσικό να δέχεται κριτική περισσότερο από από τους υπόλοιπους, γιατί εξ ορισμού με αυτή του την ιδιότητα διεκδικεί το κύρος του ειδήμονα. Αν λοιπόν κάποιος θεωρήσει ότι μεροληπτεί, υπερβάλλει, ή παρασύρεται πολύ από τις προσωπικές του προτιμήσεις, φυσικά και θα του το πει και πολύ καλά θα κάνει. Ενδεχομένως και να του προσφέρει καλή υπηρεσία με την κριτική του.

Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Εμένα δεν μου ακούγεται ο Trends ανομοιογενής, εκτός ίσως από το χαμηλό του που σε κάποιες ηχογραφήσεις μου ακούγεται κάπως αποκομένο. Όσο γιά το ερμηνευτικό πάθος, στο προηγούμενο reply μου έγραφα ακριβώς ότι στο ερμηνευτικό πάθος της λάμπας Jadis διέκρινα μια τάση υπερβολής και ξέρω ότι θεωρείται ισορροπημένος για λαμπάτος. Άρα κι εδώ υπάρχει ξεκάθαρα το στοιχείο της προσωπικής προτίμησης. Σε άλλο post συζητείται κόντρα Trend vs KingRex όπου επίσης η ερμηνεία διαφέρει και πρέπει ο ενδιαφερόμενος να ακούσει και να επιλέξει χωρίς προκαταλήψεις.

Μερικές oλιγόγραμμες διαπιστώσεις :

α. Ο KingRex ακούγεται πιο ζεστός , πιο γεμάτος από τον Trends.
β. Ο Jadis έχει το λούσο , την σωστή 'ξύλινη' χροιά των ενχόρδων χωρίς γκρίνιες, τα πρίμα στην θέση τους και πίσω, τα 3D τεράστια σώματα και το ύψος της σκηνής και των φωνητικών σε πρώτη γραμμή χωρίς να υστερεί καθόλου σε ροή, attack και decay.
Ο Trends έχει παθητικό προενισχυτή, δεν είναι push-pull λάμπα και δίνει έμφαση χωρίς να ακούγεται ψεύτικος,εμφατικός ή πλαστικός-λεπτός σε σημεία και στην λεπτομέρεια. Αφήνει ίσως περίσσότερη λεπτομέρεια να περάσει στα ηχεία με τρόπο αρκετά φυσικό και φυσικά πρωτάκουστο για την τιμή.

Φυσικά είναι κουραστικό να ξαναναφέρουμε γιατί κάποιος αρέσκεται στο push-pull εναντίων της λεπτομέρειας ενός solid state ή ενός SET με παθητικό αλλά η ουσία είναι η μουσικότητα και ο λυρισμός που εμπνέει τον ακροατή και τα συναισθήματα που του δημιουργούνται κατα την ακρόαση και τον 'αερα και βάθος' του stage. Οι νεοι class T δεν υπολείπονται σε αυτά τα σημεία και γι αυτό τον λόγο και μπαίνουμε σε συγκρίσεις οι οποίες θα ήταν έως και γελείες στο παρελθόν. Το 2009 θα είναι πολύ ενδιαφέρον έτος σε συγκριτικά 'μικρών' και 'μεγάλων' ονομάτων.

Στο προσεχές μέλλον θα ακούσω πολύ προσεκτικά και τον KingRex ο οποίος ακούγεται πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον Trends και αξίζει να τον ακούσετε οπωσδήποτε πριν καταλήξετε στην μια ή την άλλη επιλογή.

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Το 2012 παντως θα πεσει αυτος ο περιεργος πλανητης στη γη και ολοι θα δουμε τα κυπαρισσια αναποδα. Οποτε οτι κανουμε, μεχρι τοτε. Το 2010 δεν ξερω.

Τυχαια το ανακαλυψα,οχι την εταιρεια φυσικα αλλα τα νεα μοντελα με tripath.

http://silvernote-audio.com/content/view/9/31/

καποιος που να τα εχει ακουσει?

Δεν προκειται για το παλιο γνωριμο (2 ετων περιπου) υβριδικο tube-tripath

http://silvernote-audio.com/content/view/7/29/ , αλλα για only -tripath συσκευες

Last edited:

Το 2012 παντως θα πεσει αυτος ο περιεργος πλανητης στη γη και ολοι θα δουμε τα κυπαρισσια αναποδα. Οποτε οτι κανουμε, μεχρι τοτε. Το 2010 δεν ξερω.

Το 2010 οι Σώφροnes θα πρέπει να έχουν αγοράσει έναν μικρό ενισχυτή (τον ακατανόμαστο) διότι εαν πέσουν κομμάτια από τον πλανήτη που θα σκάσει στην γή και είσθε κοντά στο σημείο πρόσκρουσης με το κράσπεδο τότε τα εκτινασώμενα κομμάτια του πλανήτη πιθανώς να συγκρουσθούν πιο εύκολα με τα τεράστια μονομπλόκ παρά με τον ακατανόμασθο.... Είναι και αυτό ένα σενάριο...!

Σύμφωνα με αυτά που λέει αυτός εδώ www.liako.gr 21-12-2012 θα κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα δια παντός :BDGBGDB55:
Ο λόγος είναι ότι τα ελεύθερα ηλεκτρόνια είναι τεχνολογία του Σατανά :devil-smiley-029:

Οπότε για να ακούς μουσική στο μέλλον πρέπει να μάθεις βιολί:ears:

Τι έκανε, λέει;

Καλά έλεγε ο θείος Άλμπερτ, "μόνο το σύμπαν και η βλακεία είναι άπειρα. Και για το σύμπαν, δεν είμαι σίγουρος..."

Μισόλογα και ανακρίβειες...
1) Πόσο περίεργος είναι αυτός ο πλανήτης; Δεν του είπε κανείς ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα αλλά δεν τρέχει τπτ έχουμε πολλές;
2) Τι αντικραδασμικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να μην σπάσουν οι λάμπες του Copland από την πρόσκρουση;
3) Η πρόσκρουση θα δημιουργήσει ΕΜΙ; Να προμηθευτούμε φίλτρα για το ρεύμα για να μην έχουμε πρόβλημα με τη στερεοφωνική εικόνα και το χαμηλό;
4) :grandpa: Έγκυρες πηγές μου αναφέρουν ότι δεν βλέπεις τα κυπαρίσσια ανάποδα αλλά υπό γωνία 45 μοιρών, κάτι που δυστυχώς σε βγάζει εκτός sweat spot.

:grandpa: Έγκυρες πηγές μου αναφέρουν ότι δεν βλέπεις τα κυπαρίσσια ανάποδα αλλά υπό γωνία 45 μοιρών, κάτι που δυστυχώς σε βγάζει εκτός sweat spot.

Μετάφραση: sweat spot = σημείο εφίδρωσης! :flipout:

Μιας και τέθηκε θέμα κριτικής, ας δούμε τις παρακάτω ατάκες:

«για πια 80 ευρω μιλατε κυριοι???80 ευρω δεν κανουν ουτε 10 εκατοστα απο τα ιντερκονεκτ σας....μα ελεος!!!!» Τα interconnect μας DNM Reson κοστίζουν 80 ευρώ το στέρεο μέτρο.

«Ειναι χαιεντίλα να δινεις στον αγοραστη σου ενα μεταλικο κουτι με επιχρυσες συνδεσεις και οχι την πλαστικαδουρα? αν ναι τοτε τι να πω...»
Αυτό τώρα είναι κριτική της άποψής μας; Προφανώς, ο εν λόγω κύριος ποτέ δεν διάβασε την κριτική στο hifirace αλλά παρασύρθηκε από τα «γεγονότα» εντός του forum...

«Τώρα, αν κάποιοι γουστάρουν να έρχονται και να γκρεμίζουν ό,τι καλό και τίμιο έχει να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, καλώς να το κάνουν, αλλά δεν θα το αφήσω ασχολίαστο.»
Λιγάκι άστοχο να το λες για τον άνθρωπο που «έφερε» την τάξη Τ στην Ελλάδα και τόλμησε να το γράψει από το 2004....Αν κάποιοι ανακαλύπτουν τώρα με χαρά ότι ο Trends πατάει τυπικά τρανζίστορ ΑΒ των 1000 ευρώ, εμείς το ξέρουμε για την τάξη Τ εδώ και χρόνια. Ισχύει δηλαδή ό,τι και πριν.

«Όταν έχω κασταλάξει μετά από 35 χρόνια ακρόασης να ξέρω τι μου αρέσει και τι όχι, όταν ο ρηβιούερ ταυτίζεται με την άποψή μου σε ένα θέμα τότε θεωρώ ότι όλα πάνε καλά. (6moons, avmentor, κλπ)
Αν διαφωνεί τότε οι πιθανότητες είναι οι εξής:
1. είμαι κουφός (το βάζω πρώτο γιά να μην λέτε ότι μεροληπτώ)
2. ο ρηβιούερ είναι κουφός ή γράφει γιά κάποιο λόγο κόντρα στο ρεύμα ή το δοκιμάζει με μηχανήματα και υπό συνθήκες που το μηχάνημα θάβεται.»

Δηλαδή θα πρέπει ντε και καλά να είναι κάποιος κουφός; Που βρίσκεται η δημοκρατική άποψη περί γούστου που τόσο συχνά επικαλείστε στο forum; Αν εσάς οι ακουστικές σας συνήθειες περιλάμβανουν ΑV πολυκάναλους και ηχεία consumer, εμάς η δίαιτα είχε SET και Wide Range. Πως είναι λοιπόν δυνατόν να έχουμε τα ίδια γούστα;

«Κατά τα άλλα δοκιμή κάνατε, όπως δοκιμή έκαναν και στο 6moons και δοκιμή κάνανε διάφορα μέλη και εγώ προσωπικά. Και ουδείς το αμφισβητεί»
Είπαμε ποτέ το αντίθετο, ότι δηλαδή μόνο η δική μας δοκιμή μετράει;

«Λυπάμαι που υπάρχουν σ' αυτό το χώρο άτομα που θαρρούν πως έχουν το αλάθητο του Πάπα.Και μην τυχόν τους φέρει αντίρρηση κανείς, κάηκε!»
Να το πάλι, το δικό μας γούστο γίνεται αλάθητο του Πάπα! Μα εγώ βλέπω αλάθητο του Πάπα στην υποστήριξη του Trends και αλοίμονο σε όποιον διαφωνήσει.

Τελικά, ένα θέμα ουσίας φαίνεται να υπάρχει: το Β στο value for money του Trends. Διευκρινίζουμε:

Το value for money, καταρχήν, δεν αναφέρεται σε εύρος τιμών αλλά σε λόγο, σχέση. Όσο σημαντική είναι η τιμή σε αυτή τη σχέση, άλλο τόσο είναι και η απόδοση. Το hifirace δεν εκτιμάει με κάποιο "λογιστικό" τρόπο τη σχέση τιμής και απόδοσης, αλλά απαντά με ειλικρίνεια στο ερώτημα "αξίζει να το αγοράσω;" με μια λογική του τύπου:

Α= οπωσδήποτε, Β= εξαρτάται, Γ= άσε καλύτερα.

Ενώ -εμείς - θα δίναμε ευχαρίστως τα 30 δολλάρια για τον T-Αmp, όπως και το έχουμε κάνει, θα προτιμούσαμε τα 150 ευρώ του Trends να τα αγοράσουμε δίσκους, τους οποίους θα ακούμε με τους τριοδικούς ενισχυτές μας. Κι αυτό, διότι παρά τα εντυπωσιακά ηχητικά του χαρακτηριστικά (ίσως και εξαιτίας αυτών), δεν μας έπεισε καθόλου για τη μουσικότητά του, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τον ακούσουμε για πάνω από 2-3 ώρες χωρίς ενόχληση (εν προκειμένω, αδιαφορία). Αντίθετα, ο T-Amp ακούγεται - πάντα στα αυτιά και τα συστήματά μας - σταθερά προσανατολισμένος στη σωστή μουσική κατεύθυνση. Αυτό σημαίνει ότι ο Trends χάνει το Α μας στο value for money, οπότε, με τόσο χαμηλή τιμή...εξαρτάται. Αν αυτός ο ήχος έκανε, π.χ 1.000 ευρώ, σαφώς θα έπαιρνε Γ . Ηχητική νοοτροπία στο στυλ του Trends βρίσκουμε και σε πολύ ακριβότερα μηχανήματα, μεγαλύτερης φυσικά ισχύος. Και γι’αυτά τα ίδια θα γράψουμε, να είστε σίγουροι. Ξέρουμε ασφαλώς ότι αυτός ο ήχος έχει τους οπαδούς του, εμείς όμως δεν ανήκουμε σε αυτούς. Πρέπει μήπως να απολογηθούμε γι’αυτό;

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία της Tripath, τουλάχιστον στο TA2024, έχει ένα άνω όριο απόδοσης που θυμίζει μεν, απέχει δε σημαντικά από τις τριόδους ισχύος, ωστόσο αφήνει πίσω της τα περισσότερα από τα συμβατικά τρανζίστορ, τα οποία έτσι κι αλλιώς ουδέποτε εκτιμήσαμε, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (π.χ Crimson, Naim, Blunote, Sugden,YBA – δεν είναι τυχαίο που κανείς από αυτούς δεν πάει για την ωμή δύναμη σε τεράστιο εύρος). Ενώ όμως με αυτά τα 6W του TA2024 μπορείς να ακούσεις μια χαρά με αρκετά ηχεία, ας μην περιμένουμε ότι ο πολύς κόσμος θα παρατήσει τα δεκάδες ακριβά watt του για να στραφεί στο μικρό Tripath- είναι ψυχολογικό- και εμείς στο hifirace το ξέρουμε καλά αυτό ως οπαδοί ολιγόβατων λαμπάτων ενισχυτών. Πάντως, κανένα από τα μικρά Tripath που έχουμε ακούσει ως σήμερα δεν φθάνει, μουσικά ή σκέτα ηχητικά, την αναφορά μας στην παραδοσιακή χαμηλή κατηγορία τιμών που είναι ο 620Ε της Crimson. Η ελπίδα τώρα εναποτίθεται στο ΤΑ-2020.

Γενικότερα, η τάξη Τ δεν αποτελεί άμεση απειλή ούτε για τα κλασικά πολύ ισχυρά τρανζίστορ, αφού δεν έχει αποκτήσει ακόμη φήμη στα πολλά watt, όπου έχει και έντονο ανταγωνισμό από τις άλλες τεχνολογίες (ICE, UCD κλπ). Η δική μας εμπειρία πάντως με την τάξη Δ μεγάλης ισχύος είναι απογοητευτική μουσικά, όπως ήταν σχεδόν πάντα με την μεγάλη ισχύ ανεξαρτήτως τεχνολογίας.

μόλις βλέπω κάτι απαντώ.
Δεν θα περιμένω καμιά εβδομάδα να απαντήσω σε θέματα ουσίας (γιά κάποιον).
ο χρόνος στις περιπτώσεις αυτές είναι υπέρ εκείνου που δημιουργεί περισσότερη "αναταραχή"...

Ετσι γιά όσα με αφορούν...
1. Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω στο κείμενο της hifirace, αλλά και της εδώ απάντησης Κωτσή τι είναι το σχόλιο περί 80 ευρώ.
2. Το περί γκρεμίσματος ισχύει. Ενίοτε δε, γκρεμίζουν πρώτοι αυτοί που φέρνουν πρώτοι. Γενικά τα είδωλα τα φτιάχνουν κάποιοι γιά να τα γκρεμίσουν. Γκρέμισμα λέγεται κατ εμέ ή σαφής - σαφέστατη και απομακρυσμένη τοποθέτηση από την σχεδόν σύγχρονη και σχεδόν σύμφωνη κατάθεση γνώμης από διάφορα κέντρα κριτικών. Η Απομάκρυνση αυτή με τον τρόπο αυτό "ξεχωρίζει" τον διαφωνούντα στα μάτια των άλλων.
3. Ισχύουν λίγο τα προηγούμενα. Δεν είναι απαραίτητο κάποιος να είναι κουφός. Απλά η διαφορά και η έντονη κριτική κάνει κάποιον να αναρωτιέται " μα καλά, εγώ κουφός είμαι? γιατί μου φαίνονται όλα καλά?"
4. Περί value/money. Ειλικρινά την αξιολόγηση ΑΒΓ όπως την περιγράφετε, την βλέπω γιά πρώτη φορά. Τουλάχιστον θα την ξέρουμε γιά το μέλλον.
Ίσως και εδώ το hifirace να θέλει να ξεχωρίσει.
Γιά την συντριπτική πλειοψηφία θα έλεγα ότι ένα μηχάνημα που κοστίζει 120-150 δολάρια και παίζει έτσι είναι καραμπινάτο Α.

Πάρι κατ' αρχήν μας αδικείς.Μέσα στο θέμα έχει γραφεί απο μένα,για την "πρώϊμη" ενασχόλησή σου και τα συμπεράσματά σου σε σχέση με τα τρίπαθ.
Μάλιστα είχα γράψει ζητώντας την συμμετοχή σου,ακριβώς λόγω της εμπειρίας σου.Προφανώς δεν το είδες.

Απο εκεί και πέρα ο καθένας,έχει δικαίωμα στην γνώμη του,μέσα απο την δική του υποκειμενική οπτική.Αντιπαραθέτοντας την εμπειρία σου και την προσωπική σου άποψη,συνεισφέρεις στο να δούμε και κάποιες άλλες πλευρές,που πιθανόν να μας διαφεύγουν.Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις με τέτοια ένταση...

Το ότι υπάρχουν καταγραμμένες,πολλές θετικές γνώμες-κάποιες διατυπωμένες και σε υπερθετικό βαθμό-δεν μεταφράζεται σ' άκριτη υποστήριξη. Γιατί το ερμηνεύεις έτσι;Νομίζω ότι απλά,εκφράζει την ικανοποίηση των μελών,που ήρθαν σ' επαφή με το μηχάνημα και πληρώνοντας το πολύ μικρό τίμημα που ζητά,έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι μ' όσα τους πρόσφερε γι' όσα πλήρωσαν.

Δεν βλέπω κάποια ένταση στα γραφόμενά μου. Η ένταση που όντως υπάρχει βγαίνει από τις ατάκες σε bold που δείχνουν να πυροβολούν στα τυφλά. Σε αυτές απάντησα ήρεμα.
Επίσης, δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αδικίας. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο κλίμα αντιπαράθεσης, εξυπακούεται πως δεν μπορούν να ακουστούν οι υγιείς απόψεις και να γίνουν οι σωστοί, πολιτισμένοι διάλογοι. Πίστεψέ με, DIPIE, έχω διαβάσει σε αυτό το thread φοβερές απόψεις από κάποιους, και είναι κρίμα που πρέπει να ασχολούμαι με ειρωνίες και κατηγορίες-πυροτεχνήματα. Εδώ, αν κατάλαβα καλά, είμαι υπόλογος που δεν απάντησα αμέσως στους χλευασμούς του Παναγιωτίδη, ο οποίος εξακολουθεί να ανακακαλύπτει συνομωσίες και σκοπιμότητες πίσω από την κριτική του hifirace. Για να μην σκεφτώ λοιπόν, τα χειρότερα, ότι δηλαδή υπάρχει σε αυτόν κάποιο προσωπικό κίνητρο, θα δεχτώ ότι δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε ακόμη, πράγμα που μπορεί να οφείλεται σε χίλιους δυο λόγους.

Πιστεύω πως ένα forum δεν αυτοδικαιώνεται ανακαλύπτοντας εχθρούς αλλά δικαιολογεί την ύπαρξή του μόνο μέσα από έναν σωστά συντονισμένο διάλογο επί του θέματος.

Στό θέμα νομίζω ότι έχω λόγο γιατί στη κατοχή μου έχω τον παλιό Sonic Impact τον Trends και τον καινούργιο Gen II.
O Κωτσής έχει δίκιο και άδικο ταυτόχρονα.
Εχει δίκιο ότι ο παλιός Sonic Impact είναι "μουσικότερος" (θα κλαίει ο Μανωλάκος που τον πούλησε) και για αυτό δικαιούται αυτός το Α στη σχέση κόστους απόδοσης.
Αλλά από την άλλη έχει άδικο γιατί δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με κάτι που δεν υπάρχει πλέον στη αγορά.Δυστυχώς ο παλιός καλός Sonic Impact t-amp δεν θα ξαναβγεί.
O Πάρις αν θυμάμαι καλά το 2006 περιέγραφε στο μαγαζί του Παντελή τον ήχο που είχε ακούσει από το συνδυασμό PS1,T-Amp,small Harbeth με μεγάλο θαυμασμό.Οπότε δικαιούται να λέει ότι ήταν από τους πρώτους μελετητές του φαινομένου T-Amp.

ΒΤW Πάρι αν σε ενδιαφέρει να ακούσεις τον T-Amp Gen II μπορώ να σου διαθέσω έναν.

Καλά βρε Aprile, έχεις στα χέρια σου τον Gen II και δεν μπήκες στον κόπο να επιβεβαιώσεις ή όχι τους ισχυρισμούς της SI, ότι δηλαδή διατηρεί τη σχεδίαση του original; Γιατί μας κρατάς σε αγωνία; :drummer:

Εννοείται ότι τον θέλω.

Για το θέμα του value for money νομίζω ότι απάντησα προηγουμένως.