Ξανάχουμε θέμα. Trends Audio TA-10.1 Ενισχυτής.

Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Όταν το είχε ο Στέργιος, δεν του έκανε κάτι τέτοιο.

Χώρια που απ' όσο ξέρω, ο ενισχυτής δεν είναι ιδιοκατασκευή.

Ο ενισχυτής είναι ιδιοκατασκευή.

Στο σπίτι μου δεν έριξε ασφάλεια γιατί έχω 20άρες βιομηχανικές ασφάλειες για το συστέμα.

Ο ενισχυτής είναι ιδιοκατασκευή.

Στο σπίτι μου δεν έριξε ασφάλεια γιατί έχω 20άρες βιομηχανικές ασφάλειες για το συστέμα.

Γεια σου ρε Στέργιε, με τις 20άρες σου. Τραβάνε πολλά ρεύματα τα μάγκια ?

Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Οπότε να μην τον δοκιμάσω στο δικό μου, γιατί θα έχουμε ντράβαλα...

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

attachment.php

attachment.php

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Ρε μάνα μου ΙΚ αυτά τα έκανε ο πατέρας μου, όταν ήμουν μικρό παιδάκι.
Πρώτη φορά με χτύπησε το ρεύμα στα 6.
Και φυσικά τότε δεν υπήρχαν CE. (και μεταξύ μας πιό ξεπατικωμένο λογότυπο δεν υπάρχει - όλοι οι κινέζοι ντεμέκ έχουν σι ι, τρομάρα μας και ό,τι αγοράζουμε βγάζει 200 βόλτ στο σασί ή όταν βάζουμε το χέρι να αλλάξουμε καμιά είσοδο κρατώντας τα ιντερκονέκτ, τρώμε τη δόση μας....:twoguns:)

Μου ρίχνει τις ασφάλειες το γαϊδούρι της φωτογραφίας επειδή έχω 10άρες ...
ΟΚ ?

Aυτό που μετράς δεν είναι διαρροή από το κύκλωμα της τροφοδοσίας ή από το καλώδιο ρεύματος.
Δεν ακουμπάει τίποτα ηλεκτρικό επάνω στο σασί για να μεταφέρει την τάση της τροφοδοσίας. Αυτό που μετράς σαν 200V είναι κάτι άλλο.

Tα sticker CE από μόνο του δεν μου λέει τίποτα. Η εταιρεία εκδίδει το πιστοποιητικό για ολόκληρη τη σειρά που κατασκευάζει και ενημερώνει τους καταναλωτές με ένα πιστοποιητικό σαν και αυτό :

XA8800MNE_Power_amplifier_EMC.jpg

Νομιζω πως μετα απο αυτο θα αλλαξει η κουβεντα...δεν ξερω αν εχει ξαναπεσει στην αντιληψη σας αλλα εμενα μου φαινεται μια χαρα...τι μια χαρα παιδικη χαρα, προσωπικα παω για αυτον και αναμενετε στα πληκτρολογια σας

http://cgi.ebay.de/TEC-TC-820-Vollv...hZ019QQcategoryZ22509QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω ν' ανοίξεις άλλο θέμα.
Ευχαριστώ.

Last edited by a moderator:

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις.Επίσης γι' άλλο-α μηχανήματα ν' ανοίγετε νέο θέμα.

Στο θέμα μας παρακαλώ.

τιποτα νεοτερο απ το μετωπο?οι κυριοι που το εχουν αγορασει και δεν εχουν πει τη γνωμη τους?:ears:

ΜΕΧΡΙ στιγμής θετικότατες , κάτσε λίγο ακόμα και θα έχουμε πιο εμπεριστατωμένες απόψεις ,,,

αντε ρε παιδια και μ'εχει φαει η αγωνια!:violent-smiley-011:

εξαιρετικό μέχρι στιγμής... !
Ισχύουν όσα έχω γράψει και ενισχύονται.

Πλέον η άσχημη περίοδος μετριάστηκε, η μεσσαία του σκίζει.
Σηκώνει και περισσότερη ένταση πλέον, χωρίς να παραμορφώνει..
Αναρωτιέμαι πως θα ήταν με δυό...

εξαιρετικό μέχρι στιγμής... !
Ισχύουν όσα έχω γράψει και ενισχύονται.

Πλέον η άσχημη περίοδος μετριάστηκε, η μεσσαία του σκίζει.
Σηκώνει και περισσότερη ένταση πλέον, χωρίς να παραμορφώνει..
Αναρωτιέμαι πως θα ήταν με δυό...

αυτο θα ηταν ευχης εργον,αν καποιος ειχε 2,να μας πει τις εντυπωσεις του!:worshippy:

Αρχίζουμε να έχουμε τους ίδιους «πειρασμούς» κε Παναγιωτίδη? :-)

Γιά μια πρώτη ιδέα πάντως ξεχάστε πουσπουλακια τύπου nad rotel marantz κτλ κτλ ,, τα πατάει στεγνά ,,, εδώ μιλάμε για υψηλή ανάλυση του εκάστοτε προγράμματος και άκουσμα που παραπέμπει αρκετά ψηλά!! δεν ακούγεται τόσο σαν λάμπα , αλλά δεν ακούγεται και σαν τρανζίστορ !! ακούγεται σαν την καινούργια εποχή που ανατέλλει σιγά σιγά !!!

όσο για την ισχύ , εμένα δεν είναι πρόβλημα κάνω και πάρτι!!!! άμα λάχει:guitarist: αρκετά db ευαισθησίας :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

αυτο θα ηταν ευχης εργον,αν καποιος ειχε 2,να μας πει τις εντυπωσεις του!:worshippy:

Λοιπον μια και ειχα 2, τους πρωτους Τ-αμπ, δεν θα παρετε μεγαλυτερη ενταση, παρα μονο ελαχιστη. Βατ δλδ. θα ειναι τα ιδια.

Οδηγηση ομως, ρευμα δλδ. θα παρετε μεγαλυτερη.
Εμενα ομως με τα ηχεια μου, δεν ηταν και κατι τρομερο. Με ηλεκτροδυναμικα ομως θα κανει διαφορα.

Μαλιστα το οτι τα καλωδια ηχειων μπορουν να μικρυνουν παρα πολυ, και ετσι τα δοκιμασα, ειναι μεγαλυτερο πλεονεκτημα.
Την διαφορα για μενα την κανουν τα κοντυτερα καλωδια ηχειων, παρα η διενισχυση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Λοιπον μια και ειχα 2, τους πρωτους Τ-αμπ, δεν θα παρετε μεγαλυτερη ενταση, παρα μονο ελαχιστη. Βατ δλδ. θα ειναι τα ιδια.

Οδηγηση ομως, ρευμα δλδ. θα παρετε μεγαλυτερη.
Εμενα ομως με τα ηχεια μου, δεν ηταν και κατι τρομερο. Με ηλεκτροδυναμικα ομως θα κανει διαφορα.

Μαλιστα το οτι τα καλωδια ηχειων μπορουν να μικρυνουν παρα πολυ, και ετσι τα δοκιμασα, ειναι μεγαλυτερο πλεονεκτημα.
Την διαφορα για μενα την κανουν τα κοντυτερα καλωδια ηχειων, παρα η διενισχυση.

:a0210: ωραιος και πολυ ακριβης!:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Aναμένουμε τον τριπαθο , και θα γίνει η δοκιμή και με φόστεξ και με μπασρεφλεξια και θα κοντραριστεί με se με την ίδια ισχύ .

Εχουμε κανα νέο απο αυτό το μέτοπο?