yes no pro
![]()
Dallas ii , με fostex 206e
Στο 1 watt θα βγάλει 91 db, στα 2w 94db, στα 4w 97db, στα 8w 100db κ.ο.κ.
Δες πόσα watt βγάζει στα 6Ω και υπολόγισε πόσα db θα σου βγάλει στο 1m.
Μετά αφαίρεσε τα db που χάνεις ανά μέτρο και θα βρείς πόσα MAX db θα ακούς στη θέση ακρόασης.
Βέβαια μιλάμε για MAX db οπότε πρέπει να πας κανονικά και -10db για να μην συμπιεστεί ο ήχος, κλιπάρει και καταρεύσουν τα πάντα στα πρώτα δυναμικά.![]()
Το έμαθες κάλα το μάθημα με τον Copland και τα ATC:smash:![]()
Το είχα πάρει.Χάνει πολύ...Εχχχχμμμ..... εχει στο radioshack νεσιμπελομετρο αναλογικο με 30ε περίπου.
Καθώς την διαφορά μεταξύ θεωριας και πράξης την αποκαλύπτουμε μονον στην πράξη :captain:
αυτό ακριβώςΕπειδή εγώ άνοιξα το θέμα και βλέπω να παίρνει μιά τροπή,που κατά την γνώμη μου ξεφεύγει απο τις πραγματικές διαστάσεις που πράγματι έχει,θα ήθελα άν μου επιτρέπετε να υπενθυμίσω:
-Μιλάμε για ένα μηχάνημα που κοστίζει μόλις 155 ευρά,με περιορισμένες δυνατότητες οδήγησης και μ' ελάχιστες ευκολίες.Η ιδιαιτερότητά του έχει να κάνει με το ότι υποστηρίζεται απο μιά σχετικά νέα,φθηνή κι ελπιδοφόρα τεχνολογία και φυσικά με το ότι πράγματι παίζει πολύ καλά τηρουμένων των αναλογιών(με το κατάλληλο ηχείο).Το ότι οδήγησε ικανοποιητικά,τα Audio Physic Spark III,με τρόπο που κάλιστα θα μπορούσες να κάτσεις και ν' ακούσεις μουσική,απλά το επιβεβαιώνει.
-Κάτω απ' αυτή την οπτική,θα μπορούσε να είναι μιά φθηνή και καλή λύση για τους νεοεισερχόμενους στο χόμπυ ή για ένα μινιμαλιστικό δεύτερο σύστημα.
Εχω κατά νου στο πλαίσιο των ακροάσεων που οργανώνονται,ένα απο τα συστήματα που θα στηθούν να περιλαμβάνει και τον Trends,έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν μιά πρώτη(πιθανά και δεύτερη) χρήσιμη εμπειρία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.