Χιούστον
Supreme Member
Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.
Γιατι δεν υπαρχει κατηγορια "Ultra Hi-end"....
Γιατι δεν υπαρχει κατηγορια "Ultra Hi-end"....

Ενω σας φαινεται απολυτως λογικο ενα πραμα που κανει 150Ε να πρεπει να το συνδεσετε σε ηχεια των 10.000Ε για να "αναδειξει" τις ικανοτητες του.
Ας γελασω...
Και τον sansui A700 εαν συνδεσω σε τετοια ηχεια θα νομιζω οτι παιζει σαν Mark Levinson.
Εν παση περιπτωση εγω τον ακουσα και ανεφερα την αποψη μου σε ενα κομματι σε σχεση με κατι αλλο που γνωριζω (αυτο θα πει συγκριση και οχι συγκριση με το απολυτο που κανενας δεν κατεχει) ,τωρα εαν ντε και καλα επιμενετε να τον βαζετε στην κατηγορια HiEnd τι να πω...
Το μηχανημα ειναι κατω του μετριου ακομα και στην κατηγορια HiFi.
Δηλαδή παιδιά τα τόσα που γράφτηκαν σε όλα τα φόρα εδώ και αλλού και σε όλα τα τεστ διεθνώς ήταν ότι εξεπλάγησαν οτι 150ε έπαιξαν σαν Sansui ή σαν κάποιον των 600ε? Αυτό ήταν το συμπέρασμά σας? Μα η λογική και μόνο σε οδηγεί σε δεύτερο κοίταγμα του φαινομένου και των συνθηκών που βγήκε αυτό το συμπέρασμα. Μ'αυτή την μεθοδολογία αξιολογείτε τις συσκευές που πρόκειται να αποκτήσετε?
Δεν έχω πραγματικά λόγια να συνεχίσω και παρεπιπτόντως δηλώνω ότι δεν ξαναμιλώ σ'αυτό το thread γιατί είναι σίγουρο οτι θα παρεξηγηθώ ,αν δεν έχει ήδη συμβεί.
Θ.Ζ.
Κυριε Θ.Ζ. αναφερετε την φραση κλειδι πιο πανω "τεστ διεθνως".
Προφανως ο ΗΧΟΣ που του εβαλε 2.7! και ο Παρις Κωτσης δεν θεωρουνται αξιοπιστοι κατ'εσας.Οποτε αφαιρειτε τα αρνητικα και εγχωρια και κρατατε τα καλα διεθνη.Ειναι κι αυτο μια πολυ καλη μεθοδολογια συμφωνα με εσας.
Ενω σας φαινεται απολυτως λογικο ενα πραμα που κανει 150Ε να πρεπει να το συνδεσετε σε ηχεια των 10.000Ε για να "αναδειξει" τις ικανοτητες του.
Ας γελασω...
Και τον sansui A700 εαν συνδεσω σε τετοια ηχεια θα νομιζω οτι παιζει σαν Mark Levinson.
Εν παση περιπτωση εγω τον ακουσα και ανεφερα την αποψη μου σε ενα κομματι σε σχεση με κατι αλλο που γνωριζω (αυτο θα πει συγκριση και οχι συγκριση με το απολυτο που κανενας δεν κατεχει) ,τωρα εαν ντε και καλα επιμενετε να τον βαζετε στην κατηγορια HiEnd τι να πω...
Το μηχανημα ειναι κατω του μετριου ακομα και στην κατηγορια HiFi.
σιγα
για χωρο 12 τετραγωνικα
γυρω στο 1/4 το πολυ το εχω..
το μπασο κατω απο 100 Ηz..
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ καταλαβαινω
γιατι αυτο το θεμα ειναι στο Hi End..
Δηλαδή παιδιά τα τόσα που γράφτηκαν σε όλα τα φόρα εδώ και αλλού και σε όλα τα τεστ διεθνώς ήταν ότι εξεπλάγησαν οτι 150ε έπαιξαν σαν Sansui ή σαν κάποιον των 600ε? Αυτό ήταν το συμπέρασμά σας? Μα η λογική και μόνο σε οδηγεί σε δεύτερο κοίταγμα του φαινομένου και των συνθηκών που βγήκε αυτό το συμπέρασμα. Μ'αυτή την μεθοδολογία αξιολογείτε τις συσκευές που πρόκειται να αποκτήσετε?
Σαν αντιπροσωπος του εν λογω μηχανηματος θα μπορουσατε να περιορισθειτε στην παρουσιαση του ή και στην πραγματικα ευγενη προταση για ακροαση οπως κανατε.Απο κει και περα ομως μην προσπαθειτε και να μας το επιβαλετε ντε και καλα.Αυτο ειναι περα και εκτος καθε code of ethics.Να μιά HiTech σκέψη! Για όνομα... τέτοια εμπάθεια για 150ε.
Δυστυχία!
ΤΕΛΟΣ
Σαν αντιπροσωπος του εν λογω μηχανηματος θα μπορουσατε να περιορισθειτε στην παρουσιαση του ή και στην πραγματικα ευγενη προταση για ακροαση οπως κανατε.Απο κει και περα ομως μην προσπαθειτε και να μας το επιβαλετε ντε και καλα.Αυτο ειναι περα και εκτος καθε code of ethics.
Σε αλλους αρεσει,σε αλλους δεν αρεσει (και ειναι πολλοι και σ'αυτο το forum).
Ειναι απλο.ΤΕΛΟΣ.
Ρε παιδια τι κερδος να εχει ο κυριος Ζαφειροπουλος απο αυτο μηχανημα? 50Ε? 60Ε?
Εγώ θα έλεγα ότι ο Θ.Μ μας αδικεί όταν μας ταυτίζει με εσένα.
Μπήκες 07-05-2008 στο Forum και από τότε έχεις γράψει 6 μηνύματα μόνο για να θάψεις το ενισχυτάκι.Απο ολο το Forum δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά μόνο να μας πείς πόσο χάλια είναι και πόσο άσχετοι είμαστε εμείς που τον έχουμε σπίτι μας και τον ακούμε.
Σε λίγο με το θράσος που έχεις θα μας πείς ότι όσοι έχουν Trends πρέπει να τρέξουν σε ωρυλά.
Επίσης μας είπες ότι ακούς από αυτό εδώ
http://www.pixelmagicsystems.com/products/media_players/hd_mediabox.htm
Και ότι μια αναλογική θολούρα της Sansui παίζει καλύτερα από τον Trends
Αυτά δεν τα γράφω για εσένα αλλά για όσους κάνουν το λάθος να σε πάρουν στα σοβαρά...
Παρα πολυ ωραια κυριοι σας αφηνω τοτε στην ησυχια σας.
Χαιρομαι Αprile που εψαξες επακριβως τα ποστ μου,μονο που εγω ουτε χλευασα ΠΟΤΕ κανεναν ουτε ειρωνευτικα ΠΟΤΕ.Αντιθετως αλλοι ποσταραν με ΑΥΤΙΑ και αλλοι ειπαν για Κουφους και ΩΡΛδες.Αρα λοιπον μπορω ανετα να σε χαρακτηρισω διαστρεβλωτη,εμπαθη και συκοφαντη.
Τωρα οσο αφορα το εαν ειμαι νεος και εχω 6 ποστ βλεπω οτι η φαναταριστικη νοοτροπια παλιου και νεου ζει και βασιλευει στο forum.
Απο καπου επρεπε να αρχισω τελος παντων,τωρα εαν η αποψη μου δεν σας αρεσε δικο σας προβλημα,εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με κανεναν,εκτος εαν με χαρακτηρισει ο αλλος.
Τελειωνοντας θα ηθελα να σας πω οτι ειχα να διαθεσω περιπου 12000Ευρω για αγορα 3 μηχανηματων δηλαδη ολοκληρωμενου,ηχειων και πικαπ,και ηδη ειχα παει στην Location sound,στο Music lover,στο Orpheus και στον Λαιος,διοτι μεταξυ αλλων με ενδιεφεραν τα εξης μηχανηματα:NaimSupernait,Copland405,AccuphaseE450,ATC SMC40,Acoustic Zen Adaggio,καποιο απο τα clearaudio και το καινουριο ThorensTD160HD.(το Hifi Choice Ιουνιου παρουσιαζει και τον τελευταιο ολοκληρωμενο της ATC που θα με ενδιεφερε επισης)
OΜΩΣ ο,τι ειχα ακουσει για τους χαινταδες και μου ειχαν πει φαινεται οτι επαληθευτηκε(δυστυχως).
Περιμενα να ξεκινησω σε ενα θεμα οπως ο Trends,πριν ποσταρω για να μου προτεινετε αναμεσα στα μηχανηματα που με ενδιαφερουν.
Απογοητευση!Τελος παντων.Ουδεις σεβεται την αποψη του αλλου και μαλιστα προσπαθει να βγαλει τον αλλο κουφο τρελλο απειρο και ο,τι αλλο βρει χωρις καν να ξερει ουτε τις γνωσεις του ουτε τις δυνατοτητες του αλλα και την επιθυμια του μεσω του διαδικτυου να ενημερωθει και να γνωρισει καποιους με το ιδιο χομπυ.
Ουτως ή αλλεως εχω καταληξει στα συμπερασματα μου και στα μηχανηματα που θα αγορασω οποτε η παρουσια μου αναμεσα σας περιττευει εφοσον ειμαι ασχετος, κουφος,απειρος,και μη σοβαρος κατα τον Aprile.
Τα μηχανηματα εχω τροπο να τα φερω απο την Γερμανια και την Αγγλια κερδιζοντας περι τα 1300Ευρω περιπου και εχω προγραμματισει ταξιδι το πρωτο δεκαημερο του Ιουνιου σ'αυτες τις δυο χωρες σε επιλεγμενα καταστηματα.
Γεια σας και καλες ακροασεις.
Συμφωνω απολυτα!
Εγω το εχω γραψει αυτο πολλες πολλες σελιδες πριν και με κραξανε.
Οπως ποσταρα και το review του hifirace οπου μετα αρχισε η αποκαθηλωση του Trends.
Εγω συμφωνω απολυτα με το B του Παρι για να μην πω οτι πρεπει να παρει
Γ,και αυτο γιατι μπορει μεν να κανει 150Ε αλλα δεν παρεχει οποιαδηποτε ευκολια και οπως εγραψα πολλες πολλες σελιδες πριν οποιοσδηποτε ενισχυτης μεχρι 1000Ευρω εαν απογυμνονωταν ετσι δεν θα εκανε πανω απο 150-200Ευρω.
Τωρα ηχητικα επειδη τελικα τον ακουσα τι να πω..
Τον συνεκρινα με τον Denon 3808 με Mission Volare,μετα με Sansui A700 (μιλαμε για μηχανημα 20ετιας)και Audio Spectrum S-37 (τα θυμαστε) και εβαλα μερικα δισκακια που ξερω καλα.Οταν εβαλα το Time απο το The dark side of the moon σε εκδοση Mobile Fidelity(japan) και βαρουσαν τα ξυπνητηρια με τον Trends νομιζα οτι ακουγα ringtone απο κινητο!
Τι αλλο να πω!Οπως εγραψα και πιο πριν νομιζω οτι υπερτιμηθηκε πολυ και οτι η βαθμολογια του Ηχου τον αντιπροσωπευει απολυτα οπως επισης και η κρτιτικη του Παρι.Αυτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.