Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...
Αν φοβάται κάποιος ότι είναι πιθανό να υπάρξει κάποια εκμετάλευση των γραπτών του απο το forum με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορεί απλούστατα να μην γράφει, ή ακόμα και να μην γίνει μέλος. Μπορεί να μείνει απλός guest αναγνώστης... Γιατί δημιουργείται τέτοιου είδους προβληματισμός όταν μπορεί να αποφευχθεί ?

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...
Αν φοβάται κάποιος ότι είναι πιθανό να υπάρξει κάποια εκμετάλευση των γραπτών του απο το forum με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορεί απλούστατα να μην γράφει, ή ακόμα και να μην γίνει μέλος. Μπορεί να μείνει απλός guest αναγνώστης... Γιατί δημιουργείται τέτοιου είδους προβληματισμός όταν μπορεί να αποφευχθεί ?

ο προβληματισμός δημιουργήθηκε τώρα τελευταία..........

αν εσύ βλέπεις τόσο απλά τα πράγματα τότε ........ καλύτερα άστο !!!!!!

μην ασχολείσαι .......

Ε τώρα, μη μου πεις ότι όταν ξεκίνησες να γράφεις εδώ, είχες την εντύπωση ότι θα ήταν εύκολο κάποια στιγμή στο μέλλον να σβήσειςτα γραπτά σου, χωρίς τα κενά που θα έμεναν διάσπαρτα μέσα στα threads να αλλοιώνουν την αλληλουχία και το νόημα των γραπτών των άλλων...
Δες το διαφορετικά... Σε μιά φράση δική σου που έπιασε 2 γραμμές, μπορεί εγώ να απάντησα γράφοντας 2 σελίδες... Σβήνοντας εσύ τις 2 γραμμές, μένει το δικό μου κείμενο ξεκρέμαστο κι πιθανώς ακατανόητο... Γι'αυτό λέω, ότι πέρα από τα πιθανά νομικίστικα δίκια και δικαιώματα έχει κάποιος επί των γραπτών του, δεν είναι ηθικά αποδεκτή η εξαφάνιση κειμένων ούτε απ την πλευρά του συγγραφέα, ούτε από την πλευρά της διαχείρησης...

Δεν ρώτησα αυτό Bios.
Το διευκρίνισα εξ´αρχής.
Ρωτησα γιά Threads που άνοιξα σε ειδικές κατηγορίες.
Τώρα γιά το τί είναι ηθικά αποδεκτό η όχι εξαρτάται απο πολλές παραμέτρους.

Το ίδιο με τον Σπύρο θα σου απαντήσω και εγώ Bios...

και να σου πω και κάτι άλλο...... στην τελική αν ποτέ τα "πάρω" γιατί θίγεται η αξιοπρέπειά μου, ναι θα απαιτήσω την αφαίρεση όλων των post μου......

ο προβληματισμός δημιουργήθηκε τώρα τελευταία..........

αν εσύ βλέπεις τόσο απλά τα πράγματα τότε ........ καλύτερα άστο !!!!!!

μην ασχολείσαι .......

Μάλλον εσύ προβληματίστηκες τώρα τελευταία Afam... Ισως ελλείψει προηγούμενης εμπειρίας... Εγώ τον έχω περάσει τον προβληματισμό αυτό σε άλλα forums, ίσως πριν ακόμα μάθεις εσύ τι είναι το πληκτρολόγιο... Ισως γι'αυτό βλέπω τα πράγματα απλά όπως λές... Και το απαξιωτικό υφάκι, αλλού, γιατί μπορώ κι εγώ να σου αποδώσω τα ίσα...

Μάλλον εσύ προβληματίστηκες τώρα τελευταία Afam... Ισως ελλείψει προηγούμενης εμπειρίας... Εγώ τον έχω περάσει τον προβληματισμό αυτό σε άλλα forums, ίσως πριν ακόμα μάθεις εσύ τι είναι το πληκτρολόγιο... Ισως γι'αυτό βλέπω τα πράγματα απλά όπως λές... Και το απαξιωτικό υφάκι, αλλού, γιατί μπορώ κι εγώ να σου αποδώσω τα ίσα...

σου ζητώ συγνώμη για την μικρή μου εμπειρία !!!! (μάλλον δεν έκανες καν τον κόπο να κοιτάξεις την ηλικία μου.....)

πρίν λίγο έβγαλα και το δάκτυλο από το στόμα......

Πληκτρολόγιο ????? δεν γνωρίζω από αυτό, τι είναι ????

και σοβαρά τώρα περιμένω να μου αποδώσεις τα ίσα:ears::ears:

Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

σου ζητώ συγνώμη για την μικρή μου εμπειρία !!!! (μάλλον δεν έκανες καν τον κόπο να κοιτάξεις την ηλικία μου.....)

πρίν λίγο έβγαλα και το δάκτυλο από το στόμα......

Πληκτρολόγιο ????? δεν γνωρίζω από αυτό, τι είναι ????

και σοβαρά τώρα περιμένω να μου αποδώσεις τα ίσα:ears::ears:

Ρε συ Αντώνη...μην το τραβάμε άλλο.....δεν μου πέφτει λόγος διαχείρησης στην κατηγορία αυτή...σαν απλό μέλος και φίλος μιλάω....αρκετά περάσαμε σήμερα.:ernaehrung004:

Μήπως είναι λίγο επικύνδινες οι προκλήσεις μεταμεσονύχτια;......ας χαλαρώσουμε λίγο....κέρδος θα το'χουμε όλλοι μας.-bye-

Απορία ?????

είπα να θυμηθώ και λίγο τους κανόνες του χώρου που μας φιλοξενεί και σε κάποια παράγραφο γράφουν : "Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους."

αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι και "ιδιοκτήτες" για αυτά που γράφουμε ??

Μήπως μου ξέφυγε κάτι στους κανόνες που δεν το είδα ??

Κάποιος από την ΔΟ παρακαλώ αν μπορεί ας απαντήσει στην απορία μου...

Ευχαρστώ.

Απορία ?????

είπα να θυμηθώ και λίγο τους κανόνες του χώρου που μας φιλοξενεί και σε κάποια παράγραφο γράφουν : "Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους."

αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι και "ιδιοκτήτες" για αυτά που γράφουμε ??

Μήπως μου ξέφυγε κάτι στους κανόνες που δεν το είδα ??

Κάποιος από την ΔΟ παρακαλώ αν μπορεί ας απαντήσει στην απορία μου...

Ευχαρστώ.
Σου είπε κανείς βρε Αντώνη, ότι αυτά που γράφεις δεν είναι δικά σου;

Ελήφθη... Αν και δεν κολλάω σε τέτοια, και σίγουρα δεν δίνω απαντήσεις σαν το #71...
Επί της ουσίας... Το ζουμί είναι εδώ:
"Ο επισκέπτης ή χρήστης τoυ φόρουμ του AVCLUB κατανοεί και αποδέχεται ότι το σύνολο των σελίδων και υπηρεσιών παρέχεται "όπως είναι" και το AVCLUB αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικής με την περιορισμένη χρονική διάρκεια, τη διαγραφή, την κακή απόδοση ή την αδυναμία ηλεκτρονικής αποθήκευσης οποιωνδήποτε δεδομένων (data) των χρηστών ή /και οποιουδήποτε περιεχομένου σελίδων /υπηρεσιών."
Προσωπικά δεν συμφωνώ με την διαγραφή, αλλά εφ'όσον θέλω να συμμετέχω στις συζητήσεις, το αποδέχομαι, και ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να συμβεί σε δικό μου κείμενο και ότι θα είναι σπάνιο φαινόμενο στο φόρουμ...

Η μεγαλύτερη πατάτα όμως είναι εδώ :
Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους.
Τι λεει εδώ ο ποιητής ? Μάλλον τίποτα... Γιατί
α) Αν πχ ο Σούρλας εκφράσει μία απόψη και έχω κι εγώ την ίδια άποψη, τα δικαιώματα της άποψη τα έχει ο Σούρλας διότι την εξέφρασε πρώτος ?
β) ή δεν έχω καν το δικαίωμα να την εκφράσω ?
γ) ή αν την εκφράσω σε άλλο μέσο παρανομώ αν είναι και δική μου άποψη επίσης...

Ας μάθουμε κάποτε να διαβάζουμε ελληνικά...
Πνευματικά δικαιώματα έχεις αφού τα κατοχυρώσεις πρώτα...

Το πως τα κατοχυρώνεις θα έπρεπε να ρωτάτε...

Χωρις να διαφωνω για την καλη διαθεση... και χωρις να εχω παρει τις απαντησεις μου στα 3 ερωτηματα... ψαχνω να βρω στους ορους που δεχτηκα οταν μπηκα στο φορουμ, που γραφει οτι, οτι γραφω γινεται ιδιοκτησια του φορουμ... σε ποια σειρα το λεει αυτο και το εχασα...?
Και επειδη δεν υπαρχει... απο που το βγαλατε τωρα αυτο?
Το site δεν ειναι εφημεριδα... αν κινηθω νομικα, θα αποσυρθουν ολα τα γραπτα μου αν θελησω (εχω δει να γινετε αρκετες φορες, προς αποφυγην ασφαλιστικων μετρων, ειμαι στα φορουμ απο την βρεφικη τους μορφη απο το 1994)... το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ πριν φτασουμε στα ακρα για κατι που ειναι αυτονοητο και ευκολο? Ειναι ενα απλο παιδικο πεισμα ή κατι που δε μπορω να φανταστω?

Ευχαριστω!