Σπύρος Σούρλας
AVClub Fanatic
Η εθελοντική σύμβαση συμπεριλαμβάνει και την εθελουσία απόσυρση υποθέτω,Βλάσση μέ ότι αυτό συνεπάγεται.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...
Αν φοβάται κάποιος ότι είναι πιθανό να υπάρξει κάποια εκμετάλευση των γραπτών του απο το forum με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μπορεί απλούστατα να μην γράφει, ή ακόμα και να μην γίνει μέλος. Μπορεί να μείνει απλός guest αναγνώστης... Γιατί δημιουργείται τέτοιου είδους προβληματισμός όταν μπορεί να αποφευχθεί ?
ο προβληματισμός δημιουργήθηκε τώρα τελευταία..........
αν εσύ βλέπεις τόσο απλά τα πράγματα τότε ........ καλύτερα άστο !!!!!!
μην ασχολείσαι .......
Μάλλον εσύ προβληματίστηκες τώρα τελευταία Afam... Ισως ελλείψει προηγούμενης εμπειρίας... Εγώ τον έχω περάσει τον προβληματισμό αυτό σε άλλα forums, ίσως πριν ακόμα μάθεις εσύ τι είναι το πληκτρολόγιο... Ισως γι'αυτό βλέπω τα πράγματα απλά όπως λές... Και το απαξιωτικό υφάκι, αλλού, γιατί μπορώ κι εγώ να σου αποδώσω τα ίσα...
σου ζητώ συγνώμη για την μικρή μου εμπειρία !!!! (μάλλον δεν έκανες καν τον κόπο να κοιτάξεις την ηλικία μου.....)
πρίν λίγο έβγαλα και το δάκτυλο από το στόμα......
Πληκτρολόγιο ????? δεν γνωρίζω από αυτό, τι είναι ????
και σοβαρά τώρα περιμένω να μου αποδώσεις τα ίσα:ears::ears:
Ηρεμία παιδιά...περασμένα μεσάνυχτα είναι και οι μικρές ώρες της ημέρας φαίνονται ύπουλες!!!
Μάλλον εσύ προβληματίστηκες τώρα τελευταία Afam... Ισως ελλείψει προηγούμενης εμπειρίας... Εγώ τον έχω περάσει τον προβληματισμό αυτό σε άλλα forums, ίσως πριν ακόμα μάθεις εσύ τι είναι το πληκτρολόγιο... Ισως γι'αυτό βλέπω τα πράγματα απλά όπως λές... Και το απαξιωτικό υφάκι, αλλού, γιατί μπορώ κι εγώ να σου αποδώσω τα ίσα...
Σου είπε κανείς βρε Αντώνη, ότι αυτά που γράφεις δεν είναι δικά σου;Απορία ?????
είπα να θυμηθώ και λίγο τους κανόνες του χώρου που μας φιλοξενεί και σε κάποια παράγραφο γράφουν : "Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους."
αυτό δε σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι και "ιδιοκτήτες" για αυτά που γράφουμε ??
Μήπως μου ξέφυγε κάτι στους κανόνες που δεν το είδα ??
Κάποιος από την ΔΟ παρακαλώ αν μπορεί ας απαντήσει στην απορία μου...
Ευχαρστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.