Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

thanasis k.

AVClub Addicted Member
19 December 2007
1,300
ΠΑΤΡΑ
thanasis k.
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2007
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Εεπαναξανακλειδωμα και διαγραφη θεματων
Κυριοι επειδη τα γραπτα μου αποτελουν προσωπικη ανεκτιμητη περιουσια, μπορειται να μου πειτε με ποιο δικαιωμα και ποιους κανονες παραβηκα και διαγραψατε τα προηγουμενα γραπτα μου που αφορουσαν προηγουμενη καταστρατηγηση των δικαιωματων σας περι κλειδωματος και διαγραφης θρεντ;
Eπειδη πιστευω οτι οποιαδηποτε ανευ νομιμου λογου περικοπη κειμενων οδηγει σε λαθος συμπερασματα και αλλοιωνει την ολοκληρωμενη εικονα του ουδετερου αναγνωστη, επιφυλασσομαι παντος νομιμου δικαιοματος μου για ολα τα προηγουμενα γραφεντα υπο εμου επι του θεματος καθως και των παροντων εν περιπτωση επανσδιαγραφης, κρατωντας αντιγραφα δια πασαν νομιμον χρηση.
http://www.avclub.gr/forum/report.php?p=384379

Σήμερα, 02:22
Γιώργος Πολυχρονίδης
AVClub Enthusiast

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2006
Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Επανακλειδωμα και διαγραφη θεματων
Το ίδιο περιμένω να μάθω και 'γω.

Σήμερα, 02:34
krelladonis
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2006
Περιοχή: Αθηνα
Re: Εεπαναξανακλειδωμα και διαγραφη θεματων
...και γω

Σήμερα, 03:03
thanasis k.
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2007
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Απάντηση: Εεπαναξανακλειδωμα και διαγραφη θεματων
επισυναπτω επισης τα προηγουμενα γραπτα μου για να μου αποδωθουν τα μεπτα των λογων μου που οδηγησαν στην διαγραφη τους

Παρακαλω μπορει να μου πει καποιος απο τους συντονιστες γιατι Kλέιδωθηκε ιο θεμα για τα PURITY ενα θεμα ποι δεν ειχε υβρηστικους χαρακτηρισμους ουτε ανουσιες διαφωνιες, εκτος του οτι εκθειαζε την προσφορα καποιου αλλου σαιτ, την οποια κατεμε επρεπε να προβαλετε και οχι να αποκρυπτεται για το καλο της ενημερωσης ενος μεσου συμφωρουιτη οπως ειμαι εγω και δηλωνω υπευθυνα οτι δεν γνωριζω κανεναν απο τους διαχειριστες κλπ. απο κανενα σαιτ. Το μονο που μπορει να υποθεσει κανεις ειναι οτι υπαρχουν διαφορετικα επαγγελματικα συμφεροντα και αν ειναι κατι τετοιο παρακαλω δηλωστε το. Αυτα τα κλειδωματα να ειστε σιγουροι οτι μακροπροθεσμα θα βουν εναντιον σας γιατι ενας απο τους βασικοτερους λογους αναπτυξης τετοιων σαιτ ειναι η ελευθερια του λογου και των αποψεων

και

παρακαλω μπορειται να μου πειτε ποιους κανονες του σαιτ παραβαινουμε και κλειδωνετε συνεχως τα θεματα, εκτος του οτι δεν εχετε λογικα επιχειρηματα να αντιμετωπισετε τα λεγομενα των γραφοντων

και για το αληθες του οτι φασκετε και αντιφασκετε

DIPIE
Συντονιστής κατηγορίας

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Dimosthenis
H ιδια ειναι με πολυ καλα ηχεια και το 22 και το 25.

Ναί είναι η ίδια.Πλέον δεν αντιπροσωπεύεται-εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.Γι αυτό υποθέτω,ότι είναι άγνωστη στους νεώτερους.Πολύ καλά ηχεία.

Αλλη μία με εξαιρετικά ενισχυτικά:

ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΘΡΕΝΤ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
γραφεις για τους νεους παικτες για καποιες εταιρειες που δεν εισαγονται στην Ελλαδα πολυ καλα ηχεια - εξαιρετικα ενισχυτικα. Αυτα που ακριβως τα ακουσες. Φιλε μου καταλαβε το τουλαχιστον εμεις στην επαρχια μεσω των ριβιους ψωνιζουμε. Αλλσ και εσεις στην Αθηνα για πεστε μου εταιρειες που σας δινουν τα μηχανηματα και τα ηχεια στο σπιτι σας να τα ακουσετε; Δηλαδη εσεις πατε στους αντιπροσωπους και τους λετε στησε μου αυτα τα ηχεια με αυτα τα ενισχυτικα κλπ. και ερχομαι να τα ακουσω και σας τα εχουν ετοιμα να κανετε ακροασεις; Και εσεις ακουγοντας τις γνωμες των αλλων αγοραζετε. Ειδαλως ποιος ο λογος της υπαρξης των σαιτ; Θα πηγαιναμε ολοι στους επαγγελματιες και θα δοκιμαζαμε τα μηχανηματα στο σπιτι μας.
Για να ειμαι δικαιος του παραπανω κανονα εξαιρειται ο ORPEUS που οταν του ζητησα και τα ενισχητικα και τα ηχεια BELA LUNA προσφερθηκε να μου τα φερει στο σπιτι για ακροαση. Μπορει να υπαρχουν και αλλοι και να μην εχει πεσει στην αντιληψη μου.

Λοιπον;

Περιμενω απαντηση.

Οτι θελουν κανουν... και οπως τους βολευει... εγω ζητησα να διαγραφουν καποια ποστ δικα μου... και μου ειπαν οτι δε διαγραφουν... σε σενα παλι κανουν το αντιθετο...
Τελικα διαγραφετε ποστ ή οχι...? Γιατι λεω να κινηθω νομικα πλεον για το αιτημα μου...

Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Οτι θελουν κανουν... και οπως τους βολευει... εγω ζητησα να διαγραφουν καποια ποστ δικα μου... και μου ειπαν οτι δε διαγραφουν... σε σενα παλι κανουν το αντιθετο...
Τελικα διαγραφετε ποστ ή οχι...? Γιατι λεω να κινηθω νομικα πλεον για το αιτημα μου...

Τελικα, εχετε ποτε διαβασει τους κανονισμους λειτουργιας του φορουμ ή οχι;

Αν παντως θελετε να κινηθείτε νομικα, ελευθερα, απλα στειλτε μας ενα εξωδικο με τα πραγματικα σας στοιχεια και θα χαρουμε να αντικρουσουμε τους ισχυρισμους σας οπως προβλεπει ο νομος...

Καλα, πριν προκαλουμε ετσι απλα τα εξωδικα, ας μου εξηγησει καποιος απο αυτους που γνωριζουν το παρακατω του κανονισμου......

δ) Σχετικά με τις δημοσιεύσεις χρηστών: Οι Moderators/Administrators του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα να διακόψουν την προβολή δημοσίευσης σε περίπτωση παράβασης των κανόνων περί δημοσιεύσεων που ορίζονται σε αυτό το κείμενο.
Το AVCLUB σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις σελίδες του φόρουμ προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
Οι χρήστες του φόρουμ διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τις δημοσιεύσεις τους.
Στην περίπτωση ειδοποίησης ή εκτίμησης των Moderators/Administrators ότι περιεχόμενο δημοσιεύσεων θίγει τρίτα πρόσωπα, έχει το δικαίωμα της άμεσης διαγραφής των αντίστοιχων δημοσιεύσεων ή ακόμα -σε περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο- και του λογαριασμού του χρήστη που το δημοσίευσε.

Χρηστο, δυστυχως δεν εχω τον χρονο ουτε την διαθεση να κατσω να αναλύσω εναν-εναν τους ορους που αποδεχτηκαμε ολοι οταν γιναμε μελη.
Θεωρω παντως οτι ειναι ευκολα κατανοητοι.
Σε καθε περιπτωση ομως, ηδη επεξεργαζομαστε ενα πληρεστερο σχεδιο κανονισμου το οποιο θα αναρτισουμε μολις οριστικοποιηθει.

Χρηστο, δυστυχως δεν εχω τον χρονο ουτε την διαθεση να κατσω να αναλύσω εναν-εναν τους ορους που αποδεχτηκαμε ολοι οταν γιναμε μελη.
Θεωρω παντως οτι ειναι ευκολα κατανοητοι.
Σε καθε περιπτωση ομως, ηδη επεξεργαζομαστε ενα πληρεστερο σχεδιο κανονισμου το οποιο θα αναρτισουμε μολις οριστικοποιηθει.

Οποτε βρεις το χρονο κι αν θες καποια στιγμη καντο.

Πληρεστερο σχεδιο ?

καποιος ζητησε να κινηθει νομικα και πηρε την απαντηση του και αυτο λαθος ειναι?

Ειναι γραμμενο επι λεξη στο ποστ 4.

Πλακα κανεις ρε Χρηστο? Εγω ειπα "να κινηθω νομικα πλεον για το αιτημα μου..."???

αμ διαβασε και το 2

Το μελος εγραψε " λεω να", ειναι δηλωση προθεσης.

Ξερω πολυ καλα τι διαβαζω και διαβαζω Λαρυ.

Θα σε παρακαλουσα να κανεις το ιδιο.

Αλλο προθεση , αλλο προκληση !

Θενκς !

Το μελος εγραψε " λεω να", ειναι δηλωση προθεσης.

Ξερω πολυ καλα τι διαβαζω και διαβαζω Λαρυ.

Θα σε παρακαλουσα να κανεις το ιδιο.

Αλλο προθεση , αλλο προκληση !

Θενκς !

Αν οντως ξερεις να διαβαζεις τοτε, προφανως δεν εχεις αντιληφθεί σωστα το θεμα Χρηστο μου..
Εδω ο κυριος εκανε συγκεκαλυμμένη απειλη για εναρξη νομικων διαδικασιων και εσυ θεωρεις τα δικη μου απόκριση "προκληση"??
Σε καθε περιπτωση "Καθαρος ουρανος, αστραπες δεν φοβαται"..
Οποιος νομιζει οτι θιγονται δικαιωματα του ειναι ελευθερος να ζητησει προστασια απο την Ελληνικη Δικαιοσυνη..Ειναι ομως και δικο μας δικαιωμα να αμυνθουμε δεοντως...

Last edited:
λυπαμαι Χρηστο που αρχισαμε να μετραμε τα κοματα και τις τελειες αν καταλαβες οτι απο ολα αυτα φταιει ο Τακης τοτε εγω σταματω εδω

και ο Τακης εγραψε αν αποφασισετε να το κανετε

....θα χαρουμε να σας αντιμετωπισουμε.....

i rest my case.....

(δε μου πεφτει λογος αλλωστε !)

Αν οντως ξερεις να διαβαζεις τοτε, δεν εχεις αντιληφθεί σωστα το θεμα Χρηστο μου..
Εδω ο κυριος εκανε συγκεκαλυμμένη απειλη για εναρξη νομικων διαδικασιων και εσυ θεωρεις τα δικη μου απόκριση "προκληση"??
Σε καθε περιπτωση "Καθαρος ουρανος, αστραπες δεν φοβαται"..
Οποιος νομιζει οτι θιγονται δικαιωματα του ειναι ελευθερος να ζητησει προστασια απο την Ελληνικη Δικαιοσυνη..Ειναι ομως και δικο μας δικαιωμα να αμυνθουμε δεοντως...

Αλλα επειδη με προσβαλεις , θα παρακαλεσω να αφαιρεθει το σχολιο σου περι αντιληψης μου.
Ειναι δικαιωμα μου βαση του κανονισμου.

Ευχαριστω !

Last edited by a moderator: