Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Αλλα επειδη με προσβαλεις , θα παρακαλεσω να αφαιρεθει το σχολιο σου περι αντιληψης μου.
Ειναι δικαιωμα μου βαση του κανονισμου.

Ευχαριστω !

Δεν ειναι προσβλητικο, μια απλη διαπίστωση ειναι..
Αν ομως θεωρεις οτι εχεις θιχτει ως προσωπικότητα, σου ζητω ταπεινα συγγνώμη...

Μου επιτρέπετε να εκφέρω και γω την αποψή μου ?

Αν ναι, απαντήστε μου εδώ...

Δεν θα ήθελα να την εκφέρω πριν πάρω το ΟΚ, για ευνόητους λόγους ...

Φίλιππος

Δεν μου αρκει η συγνωμη.

Την εφαρμογη του κανονισμου ζητω.

Δεν νομιζω να εχω δηλωσει πουθενα οτι εξουσιοδωτω κανεναν να με χαρακτηριζει οπως αυτος εκτιμα η διαπιστωνει !

Re: Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

....θα χαρουμε να σας αντιμετωπισουμε.....

i rest my case.....

(δε μου πεφτει λογος αλλωστε !)

λαθος μου μονο στον Energy απευθύνθηκε εγω εκανα κακη χρηση του πληθυντικού ευγενειας

Δεν μου αρκει η συγνωμη.

Την εφαρμογη του κανονισμου ζητω.

Δεν νομιζω να εχω δηλωσει πουθενα οτι εξουσιοδωτω κανεναν να με χαρακτηριζει οπως αυτος εκτιμα η διαπιστωνει !

Χρηστο, μην το παρατραβας και επιτελους διαβασε τον κανονισμο.
Δεν σε προσεβαλα, ειπα απλα οτι δεν αντιληφθηκες σωστα το θεμα.
Σε καθε περιπτωση, επειδη εισαι ευθικτος σου ζητησα και συγγνώμη.
Τωρα αν επιθυμεις να δημιουργησεις τεχνητή ενταση, μαλλον λαθος τροπο διαλεξες...

Κύριοι έχουν ανοιχτεί 2 Threads για τα ίδια σχεδόν πράγματα, εγω απο τώρα δεν θα ξαναpostαρω στο forum μέχρι να δώ αυτούς που δημιουργούν την κρίση (και απο τις 2 πλευρες) να σταματούν τις αθλιοτητες.....

Ευχαριστώ,
Ερμιδης Αιμιλιος.

Χρηστο, μην το παρατραβας και επιτελους διαβασε τον κανονισμο.
Δεν σε προσεβαλα, ειπα απλα οτι δεν αντιληφθηκες σωστα το θεμα.
Σε καθε περιπτωση, επειδη εισαι ευθικτος σου ζητησα και συγγνώμη.
Τωρα αν επιθυμεις να δημιουργησεις τεχνητή ενταση, μαλλον λαθος τροπο διαλεξες...

Το ποιος με προσβαλει και ποιος οχι , ειμαι ο μονος που θα το κρινει.

Δηλωσα προσβεβλημενος απο το σχολιο σου, και αν ηθελες να αποφυγεις τη συνεχεια, εφοσον παρακαλεσα , μπορουσες αμεσα να το μετατρεψεις.

Δεν θελεις, κι επιμενεις ακομα.

Αυτα προς αποκατασταση της πραγματικοτητας, που ειναι γραμμενη αλλωστε.

Θα παρακαλεσω αλλη μια φορα τον οποιο αρμοδιο τελος παντων, να αποκαταστησει τα ποστ που με προσβαλουν.

Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Βρε σεις, κανενας δεν εχει το αναστημα να κανει "πισω"... ??????????????????????

Ντινο μου, αν και θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο καποιος να πιανεται απο λεξεις προσπαθοντας να δημιουργησει ενταση οπως εν προκειμενω ο Χρηστος, θα κανω εγω το βημα και θα κανω edit το ποστ μου μου ερέθισε τον "φιλο" μας...

σε περίπτωση παράβασης των κανόνων περί δημοσιεύσεων που ορίζονται σε αυτό το κείμενο.

ποιοι κανονες παρεβηκανε υπο εμου και διαγραφηκαν τα γραφωμενα μου;

Τελος εγω προσωπικα δεν προκειται να κινηθω δικαστικα λογω αγαπης μου προς το σαιτ και γενικα διαφορετικης αντιληψης ως προς την διαικδικιση των δικαιωματων μου, αλλα μην ειστε σιγουροι περι δικαιου ικανοποιησεως σας σε μια τετοια περιπτωση γιατι οι νομοι του κρατους και το συνταγμα, περι ελευθεριας του λογου, περι παραποιησης γραπτων με αφαιρεση μερους αυτων χωρις να συντρεχει λογος παραβατικης συμπεριφορας με αποτελεσμα αλλοιωση αυτων υπερισχυουν των κατα τοπων συμβασεων εστω και υπογεγραμμενων υπο των ανωτερω.
Κοινα παντως για να σας το πω δεν προκειται ποτε να κυνηγησω εναν χωρο που μου προσφερει, τον αγαπω και εχω πολλα να μαθω απο αυτον. Ειναι δεκαδες αυτα που με φερνουν κοντα σας παρα μονον το ενα που με απομακρυνει.

το διορθωσα εγω ειμαι σπιτι και εχω χρονο
ο Τακης ισως να πηζει

δεν ηταν και τοσο καλη μερα σημερα

Re: Απάντηση: Re: Ξαναεπαναξαναδιαγραφη θεματος

Εδω ο κυριος εκανε συγκεκαλυμμένη απειλη για εναρξη νομικων διαδικασιων και εσυ θεωρεις τα δικη μου απόκριση "προκληση"??

Σε παρακαλω μην παραποιεις τα λεγομενα μου με την προθεση να δημιουργησεις εντυπωσεις... δεν εχω απειλησει κανεναν...

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης...
1) Ειναι ιδιοκτησια μου τελικα τα γραφομενα μου ή οχι?
2) Αφου ειναι ιδιοκτησια μου γιατι δε με αφηνετε να τα διαγραψω?
3) Και αν δε με αφηνετε πως μπορω να εχω το δικαιωμα να διαχειριζομαι την πνευματικη μου ιδιοκτησια?

Ευχαριστω!

Νομίζω ότι είναι απαραίτητες μερικές διευκρινήσεις προς όλους.

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται απο τα μέλη του Avclub αποτελούν περιουσία του. Συνεπώς δεν διαγράφεται τίποτα ακόμα και στην περίπτωση που διαγραφεί για οποιονδήποτε λόγο ο λογαριασμός του χρήστη.

Οι συντάκτες των μηνυμάτων διατηρούν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας επ' αυτών με την έννοια που ορίζει ο νόμος. Δηλαδή δεν επιτρέπεται χωρίς έγκριση η αναδημοσίευση ή η εκμετάλλευση τους με οποιονδήποτε τρόπο.

Αγαπητέ κύριε Τρυφωνίδη,μιά ερώτηση σάς παρακαλώ ,εάν έχετε την καλωσύνη..
Ας υποθέσουμε ότι αποχωρώ απο το φόρουμ και παραμένουν threads δικά μου πού έχουν γραφεί απο μένα και είναι απολύτως πρωτότυπα..
Και επειδή αποχωρώ ζητώ να διαγραφούν όλα μου τά threads(και δεν αναφέρομαι σε απλά posts τού τύπου ´μπράβο´,´ζήτω´,´γκόλ´).
To φόρουμ και μόνον μη αποδεχόμενο την αίτησή μου για πλήρη διαγραφή τους δέν ´εκμεταλλευεται καθ´οιονδηποτε τρόπο´και παρά την θέλησή μου τα γραπτά μου..???
Παραδείγματος χάριν όλα τά threads που έχω ανοίξει στην μουσική κατηγορία και αφορούν σε παρουσιάσεις δίσκων δέν θά τα εκμεταλλευεται το forum ακόμα και μόνον επειδή παραμένουν δημοσιευμένα ενώ ο συγγραφέας τους δεν το επιθυμεί??
Δηλαδή ένα φόρουμ,που φιλοξενεί γραπτάμου δικαιούται να τά οικειοποιηθεί παρά την θέλησή μου??
Ευχαριστώ εκ τών προτέρων.

Last edited:
Κυριε συντονιστα ολα αυτα θα ειχαν αποφεχθει ακομα και αυτα που εγραφησαν εν βρασμω ψυχης εκ μερους μας αν δεν υπηρχε αυτη η αισθηση του απολυτου αρχοντα εκ μερους του εν λογω διαχειριστη. Μια απλη συγνωμη παντως θα ειχε ηρεμησει τα πνευματα εν τη γεννεση του θεματος, ενω ως προς το προσωπικο μερος της υποθεσης αν μου ειχε στειλει ενα πμ. υπο μορφη παρακλησης θα ειχα δεχθει να αποσυρθει-διαγραφει η συγκεκριμενη αλληλογραφια υουλαχιστον εκ μερους μου.